Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Almost poslední - pozdní report

publikováno 17.12.2015 (aktualizováno 27.12.2015)

Možná naposled v letošním roce jsme se v neděli sešli ke svému fočusu. Poslední neděle případně připadá na 27.12., tak nevím zda bude vůle a chuť k fotbalu. Uvidíme…

Zpět k minulé neděli. Soupiska nebyla nijak rozsáhlá a proto díky za podporu Notorů, která se již stala pravidelnou.

Sestavy…
bílí: pan Pávek, Čeďák, Jarda, Kárl, ZK, Lu
barevní: Kuba, Pavel, Ziki, Kubaso, Venca a jeho parťák z Notoru (omlouvám se, ve své hlavě jsem jméno nenašel – Faux pas)

Takže sestava 2 týmů s jedním na střídání. Hrálo se i rychlému střídání dost svižně. Byly momenty, kdy bílí dominovali. Nelze nevzpomenout jeden mimimatch 10:0, který však vůbec nevypovídal nic o celkovém poměru sil neboť ostatní zápasy byly více než vyrovnané. Barevní si vše navíc vynahradili nekompromisním přístupu ke zlaťákům. Kdyby se hrálo ještě hodinu, na zlaťáka bílí neměli nárok. Končilo se hodně po osmé, což značí, že se všichni bavili.

Omlouvám se, že se nebudu vyjadřovat ke všem hráčům jednotlivě. Vyzdvihnu jen Pavla za jeho gólmanský výkon a chuť hrát vždy s míčem. Skvěle hrál Venca a Kubové. Jinak mi kalí mysl a dojem z ladění mnohonásobné trefení mě téměř do všech částí těla.
Bílí hráli v celkem obvyklé sestavě. Mimořádně mě zaujal Lu, který dorazil přes všechny zdravotní trable a byl rozdílovým hráčem. Moc by se JBB hodil na 4. kole, alespoň v některých zápasech. Kája by mohl být Nedělátor, protože sázel gól za gólem, ale v overtimu si to pokazil. Moc čekal na zlaťáka. Mohl být také Almostem, ale tím se pochopitelně ocením sám. Mohl jsem se taky zvolit Nedělátorem, ale na tohle jsem v sobě nenašel psycha, který by mi našeptával.Pávek může být Nedělátorem vždy, tak proč tentokrát?

Nedělátor je Luděk

Ještě omluva, za pozdní report. Bohužel tyto dny mě provázelo několik starostí s dominovým efektem, tak bylo fakt obtížné být v termínu. Díky za pochopení. Už se to doufám nestane. Ještě mě napadl název pro nedělní fočusy… „Nedělní fočusy“. Asi to není převratné.

Popravdě jsem již myšlenkami, stejně jako asi i ostatní, na 4. kole. Rozlučka s PNF bude určitě příjemná a vzhledem k pozdnímu termínu asi i s vánočním nádechem. V kuloárech se živě diskutuje o účasti mnoha legend, které jsme dlouho neviděli.
Těším se

ZK

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Luddite | 17.12.2015 20:29
Vratit se po dlouhy dobe, zahrat si v nasem super tymu a dostat nedelatora, co muze byt lepsiho . Diky . Na ligu budu a i nakej ten ice-time bych mel zvladnout , double bych si nechtel nechat ujit
Osobní profil Juraj | 17.12.2015 20:22
Lu gratulace - kluk to vzal odlesa: začal poměrně pravidelně na dohrána a pooomalu se odvážil i na plac. taky cesta!
Osobní profil Juraj | 17.12.2015 20:21
"Pávek může být nedělátorem vždy, tak proč tentokrát"

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery