Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Dušičkové Ladění (01.11.2015)

publikováno 02.11.2015 (aktualizováno 08.11.2015)

Bol Dušičkový víkend- čas, kedy  sa chodia navštevovať hroby a Sparta Praha znova a znova nezvládla doležitý zápas.  Atmosféra dosť podobná… My sme sa ale ako každý víkend bez ohľadu na okolnosti zišli k indoorovému Ladění.

Celý týždeň som takmer denne kontroloval účasť, bolo jasné, že to bude tak-tak. Na poslednú chvíľu sa bohužial museli odhlásiť nejaké rýmičky a nejaké VIP-ky. Nakoniec veľký DÍK Danovi, ktorý dorazil a vzal Vencu z Notoru.

Takže 3+1 na dva týmy:

Bieli: Jardík, Božský, Vagin a Zlatá Kopačka

Modrí/tmaví: Radek, Kuba, Dan, Venca Notor :o) a ja

3+1 je na jednu stranu ťažká záležitosť: človek maká, striedačka akurát do kisny, ale na druhú stranu má furt balón a okolo more priestoru. Naviac, keď prepadne jeden hráč, je to skoro 100% banán. Ale videli sme všeličo :o)

Bolo od začiatku jasné, že 3+1 bude vyhovovať Kájovi a Vágusovi – Karlík sa po sprche krátko zmienil o tom, že mu rastie panděrko, ale kondička týchto dvoch je stále prakticky neutaviteľná. Ostatní sme sa snažili sekundovať, čo to šlo.

Vágus neskutočný – rýchly, silný: v 3+1 neni potreba nejak moc kľučkovať a fintiť, takže bol 100% „na svym“. Posledných asi 45min. som hral v bielom a určite už to bolo i únavou tmavých, je ale fakt, že Vágus je furt volný a vždycky sa mu dá prihrať. Príjemné je takisto, že to člověk často dostane i zpátky…

Karel dorazil z nejakej rodinnej oslavy a furt nám opakoval, ako hrá hrozne a vobec nebehá… Blbosť! Kája behal, myslím si, dosť a dosť a v spojení s jeho šikovnosťou a futbalovosťou dával mraky gólov. Detail, ktorý sa riešil v šatni, je Kájovo zakončenie: ono ho to tak baví dohrať až do kisny, až to na turnajoch može občas zanmenať problém s produktivitou... Niekedy je proste lepšie to vybombiť zo strednej vzdialenosti!

Jarda si, myslím, schuti zahral. Mohol veci vklídku istiť zozadu vzhľadom k tomu, koho mal vpredu – veľmi zdatne ale sekundoval v útoku a jeho bodlíčko je fakt neskutočné: vybavujem si, ako som bol za tmavých v bráne – Jarda to dostáva na „vápno“ a bolo jasné, že to vybombí. Niesom najlepší gólman na svete, ale fakt som sa snažil na tú strelu pripraviť - bolo jasné že príde. Jardovo bodlo je ale tak hrozne rýchle a tvrdé, že som ani nemrk a mal som bombu v šibenici 15 čísel od hlavy…

Ála si v 3+1 samozrejme splnil svoje obranné povinnosti, ale zhusta si zaspomínal na svoje časy v útoku. Bielym s ním často vyšli kombinácie „až do kuchyne“ alebo sa to snažil páliť: Ála strelu má a hlavne hrozne dobře rozozná pravý moment k pohybu (či nepohybu). Vybavujem si situáciu, kedy ZK tak skvele prečítal hru, že vedel dopredu, že nemá žiadny význam sa po strate balonu vracať a tak radšej počkal u našej brány, než sa mu to tam vráti a on s prehladom zavesí. Holt, zkušenost sama! :o)

Kuba chodí pravidelne a myslím, že to je na jeho hre poznať: trúfne si na klučky i do zakončenia. Občas mi prišlo, že by nebolo odveci to prihrávať vo chloupek dřív, ale to záleží aj na spoluhráčoch. Klasická „Kubovina“, keď sa Vágus v bráne fakt PEKELNE sústredil na Kubu, ktorý před ním cvičil to svoje tai-chi s balonom. Prestrih, časopriestorová smyčka s Bermudským trojuholníkom dohromady a najpomalejší šouráček v historii fotbalu končí v opačnom rohu brány…

Dan je dobrý fotbalista, to je jasné: včera mi přišlo, že hrál účelně, ubral na parádičkách, patičkách a fintičkách (kung-fu gól si neodpustil) a hrálo se mi s ním fakt dobře. Z alba legend je jeho hlava před bránou: ideální polovysokej střílenej pas,  do kterýho si Dan skvěle naskočil… akorát že asi o půlvteřinku dřív, než bylo třeba. Míč mu lehce přičísl vlásky a snesl se neškodně před gólmana, který si ho s poděkováním vzal.

Venca hrál dobře, s Danem se znaj, navíc oba fotbalový. Hraje fotbal, který mně osobně vyhovuje – žádný velký držení míče, rychlý příhry, rychlej pohyb (dokud stačí síly :o)). Já osobně bych ho i s Danem na Laděních vídal rád častějš/pravidelně. Navíc vzhledem k účasti v poslední době by nám to určitě nekazili…

S Radkem sme (opět vzhledem k účasti) hráli spolu v posledních týdnech hodněkrát a musím přiznat, že mně se s ním hraje velmi dobře – poctivý dopředu i dozadu, důrazný v obraně a spolehlivý na vracení se. Když ještě ubere pár (opravdu už jenom pár) hloupých dohrávek/nakopnutí míče po přerušení (někdy fakt nebezpečný, Ráďo…), tak to bude supr! Jinak je hodně poznat že Radkovi neděle nejsou ukradený a z „50/50 podle ČD“ se změnil na pravidelnýho chodiče. Všichni oceňujeme!

Kandidáti na Nedělátora podle mě 3: Dan za „záchranu“ Ladění a taky za výkon, Radek za přístup v posledních týdnech a taky za výkon a Vágus za výkon.

N tedy putuje (již poněkolikáté) do Střešovic!

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil aless | 03.11.2015 21:16
Juro, díky za report. Pondělní reporty se pomalu stávají pravidlem. Gratulace Wágusovi! Ladění jsem neviděl celý, ale líbilo se mi, že i 3+1 může mít tempo a náboj. Díky za podporu Notoru, jinak bychom to nedali.
Osobní profil Juraj | 03.11.2015 19:37
taky mně pak napadlo, že nevím 100%odkud je Dan ... ale pochopils to správně
Osobní profil waginen | 03.11.2015 13:16
Paráda Juro! A jestli sem to dobře pochopil a vzhledem k tomu, že Dan je z Petřin, děkuju!
Osobní profil cedak | 02.11.2015 23:01
Juro luxusni report ... jako bych tam byl!
Vetsi ucast by se jiste hodila (omluva za me priste vynahradim)
Osobní profil jarinen | 02.11.2015 22:11
Jurasi sorac, kdyz on ten tvrdej balonek k tomu tak laka a laka Kazdopadne byt v brance je celkem psycho. Vsechno tak boli a boli...Jinak super vykon od vsech dorazivsich. namerenych 8,3km za 2h fotbalku je celkem mazec. A to podotykam, ze nejsem Wagus, ten by mel asi tak treba 10-11km???
Osobní profil Radek | 02.11.2015 17:40
Díky za čerstvej report Juraji! Na začátku ve mě panovalo trochu zklamání, že nás bylo málo a že hra čtyři na čtyři nebude ono. Ale opak byl pravdou a fotbal mě náramně bavil. Až jsem si říkal, jestli deset lidí na place není až moc Pořádně jsme si zastříleli a určitě vylepšili fyzický fond ;-) Prostě Ultimate soccer. PS: na ČD jebem, a proto stíhám ;-)

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz