Úvod » reporty » z tréninků

Ladění v „pekelném“ tempu

publikováno 26.10.2015 (aktualizováno 01.11.2015)


 

v neděli podvečer jsme se s Pávkem a Honzou z baráku nalodili do Pávkova korábu a frčeli směr Praha na další podzimní ladění. Klobouk dolu před Honzou, kterej v pul paty dohrál velkej fotbal a v 17:15 už frčel s náma na malej.

V šatně nás přivítal Míša s Jurou a Jarkem – Jura, když nás viděl všechny tři chvíli přemýšlel, že půjde raději osobně podpořit svůj srdcový klub nahoru na Letnou, ale už byl převlečenej a podle mě stejně raději hraje než jen koukal jak se za tím kulatým nesmyslem někdo honí. :)

Nakonec se nás sešlo slušných 13 kusů rozhozených do následujících oddílů:

Modří: Jura, Míša, Fede, Raďa, Daneček, 
Bílí: Cedak, Pavek, Honza barák, Wágus, Karl,
a pak tu byly přehazovačky: Aless, Jarko, Tukan (malinko jsme promíchali v průběhu sestavičky)

Hned od prvního zápasu se nasadilo extrémní tempo … myslím, že mi všichni zúčastnění dají za pravdu, že v takovémto tempu se nehrálo už celkem dlouho – na začátku jsem si dokonce myslel, že to dáme tak jeden zápas a pak se to uklidní. Opak byl pravdou – nahrávka střídala nahrávku, střela střelu, jednou útočili bílí, podruhé modří, ale hlavně všichni dřeli na 100%.

Zápasy myslím skončily: Bílí: Modří – 10:7, 10:9 a pak už nevím … tak aspoň ke hře jednotlivých hráčů


Čéďák: tempo bylo super, mě zatím nejde se sžít s novými podmínkami úplně ideálně a myslím, že krom toho, že jsem si pár gólů dal,tak jsem jich taky dost připravil …. soupeři :) …

Tukan: chytal rozhodně líp než bych chytal já :) … párkrát i chytil těžkou bombu nebo něco na zemi … .párkrát mu tam spadlo i něco co bych možná  chytil já :)

Kárl: ty woe to je borec, kterej podle mě se u toho fotbalu prostě pořád baví a zkouší nové a nové kličky a největší výzva je když jsou kolem něj všichni čtyři bránící hráči a on může mezi všema projí a nahrát někomu před prázdnou … a pak by ještě rád, aby mu to dotyčný dal zpátky na prsa a on přes prsa, halfvolejem dával mezi nohama brankáře do brány!

Wágus: kde tenhle typ bere tu svojí fyzičku nepochopím … včera jsme se shodli při návratu na „barák“, že by měl projít nějakejma testama a la Tour de France … takovou fyzu má jen on a Armstrong a ten už se přiznal! - jinak kandidát na nedělátora

Míša: to je hodně podobný jak ten Wágus, jen na rozdíl od něj to hraje víc hlavou :) .. a vypadá to celé takové víc profesorské, včera super výkon

Fede: hmmmmm Italyyyyyyyyyyyyyyy ….. na něj se koukat je prostě radost – je to bezkonkurečně nejlepší technik z nás všech … a když do toho začne hrát hlavou (zasvěcení vědí) tak všichni okolo mají úsměv na ksichtu a nemusí v tom být ani to obligátní „woleeeee“ a hlavně včera jsem slyšel, že někdo dokonce říkal: „kuwa Fede běhá!“

Honza Barák: klobouk dolu dat si 90 min. Nějakého okresu jako středovej tvůrce hry,pak honem na barák sednout do auta a znovu 120 min. 4+1 …. myslím, že já bych dva dni nevstal z postele a krmil se práškama na bolest. Na Honzovi je vidět, že je „vyhranej“ a takové ty malé kličky typu „pojď sem, kam jdeš“ to musí snad ocenit i soupeř ….. nedej bože kdyby byl odpočatej, nebolely ho záda a začal běhat na plno ….

Daneček: makal včera zase jako bejk – takticky střídal většinou tak, aby v tabulce ± bodů neměl ty mínusy – taky umění. Jinak z Dana bysme si měli vzít všichni příklad – vyběhá na hřišti 5 min a vyťaví se úplně na mrť a jde ven. Kdybychom takto střídali všichni tak hra bude mít max. tempo a nikdo na střídačce nevytuhne.

Pavek: včera na nás vyrukoval s novým sestřihem – říkal, že mu  holička luxusne namasírovala hlavu a že se těší co na jeho setřich všichni řekneme :D … takže vaše komenty do diskuse určitě bude kvitovat s povděkem! Jinak hrál opět nadprůměr … klasika jeho prsa mu podle mě Karl závidí a má z nich noční můry, nebo na nich ve svých snech ujíždí ani nevím … no rozhodně Pávek přidává do naší hry přehled a klid a v jeho čtení hry a zachytávání rozehrávek soupeře se mu těžko někdo vyrovná – nebyl daleko k užší nominace na nedělátora

Jura: Jurovi sedí, když s někým hraje déle,pak se pohybuje intuitivněji, ale i tak myslim, že jsem tam jednu pumelenici viděl. Stejně tak je to super tymovej borec, kterej se na tom hřišti taky klidně rozkrájí a nechá tam celé své fotbalové srdíčko.

Aless: jak bych Wáguse testoval na doping tak tohohle kluka bysme měli otestovat jestli nepřišel z nějaký počítačový hry. Jak je možný, že v podstatě celou dobu chodí a stejně je všude???? jak je možný, že on se svými 169 cm (doufam, že jsem ti Alo neubral) dava nejvíc hlaviček a to bez výskoku????? jak je možný, že když celou dobu CHODÍ tak kuwa zakončuje jak Ibra …. z toho rychlej brejk protože mu to nějakej golman nahodou vyhmát a z útok 3 na nikoho a my zase nastřílíme Alu …. v tom jsou nejaký kouzla a wůdů figurky nebo co???? - jinak za mě další adept na nedělátora!

Ráďa: loupežník z Hané … v pátek jsem tam u Olmiku popíjel slivku … Radek hraje tvrdě, ale nefauluje. Dává tomu všechno a pořád se směje .. až přidá víc toho vracení se dozadu a malinko víc potažení balonu přes první napadající hráče (samo bez ztráty) tak bude adept na „N“

Jarko: toho za včerejšek řadím tam kam Waguse a Alu mezi těmito třemi se bude řešit Nedělátor. Jarko byl včera rozdílovej hráč. Tým za kterej chytal měl víc prostoru na to udělat chybu, protože 2 ze 3 vyloženejch šancí Jarko prostě chytne. Když jsme hráli proti němu tak tam byly hlasy jestli bysme me mu neměli zakázat to lehání si na zem :) … palec nahoru.


No nakonec za mě Nedělátor Ala … i za to, že se převlékl v půlce do druhého dresu,i za to, že ty balony ho prostě trefujou jak magnet,i za to, že má dlouhodobě stabilní výkony!

Chlapci příští týden opět na viděnou!

T.


 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Jordy | 01.11.2015 10:39
Gratulace Álo hezkej report Čeďáku
Osobní profil aless | 29.10.2015 21:50
Ladění mělo výborný tempo a nedělátora mohl dostat opravdu každý. Tím víc mě to těší. Skvělý zážitek zahrát si prakticky se všema na jednom ladění. Díky za nedělátora a čtivý report.
Osobní profil Juraj | 28.10.2015 11:26
pěknej report, Čeďáku! díky. dobrej postřeh o Danovi a střídání - příště to zkusím taky tak
Osobní profil Radek | 27.10.2015 11:36
Gratulace Álovi! Zasloužený nedělátor! Barcelonská tvrz
Osobní profil jarinen | 26.10.2015 23:23
pekny Cedaku
Osobní profil waginen | 26.10.2015 19:55
Jenom sem byl trochu rozhozenej z toho Pávkova Váchy
Osobní profil Kárl | 26.10.2015 19:46
Čeďáčku, to je parádní počteníčko.. Gratulace Álovi .. je prostě ze zlatý planety.. Fočus byl fakt boží včera.. Díky všem

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz