Úvod » reporty » z tréninků

První zimní

publikováno 13.10.2015 (aktualizováno 25.10.2015)

Není to zase tak dávno, co jsme plni očekávání, co přinesou první výkony pod širým nebem, opouštěli naše tradiční zimní útočiště, a už opět nastal čas odložit turfy, obout sálovky a vydat se na první zimní dobrodružství pod střechu holešovické haly. V situaci přeci jen odlišné než každý rok předtím, ale s odhodláním udržet tenhle neopakovatelný fotbalový kolotoč otáčet se i další sezony svým radost rozdávajícím způsobem. První zimní ladění se nerodilo lehce, ale nakonec se nezlomná vůle našeho fotbalového kolektivu projevila a v tenhle důležitý okamžik nenechala naděje na světlé fotbalové zítřky dál vadnout. Sešli jsme se v poměrně hojném počtu a vymačkali ze sebe maximum, co jsme mohli prvnímu halovému ladění nabídnout. Máme na čem stavět.

Od samého začátku se hrálo na dva týmy se střídáním, ideální stav si rychle dostat nové podmínky pod kůži a užít si ladění naplno. Složení týmů bylo následující:

Bílí – Ála, Čeďák, Jarda, Honza, Honza?, Kárl, Wágus

Modří a červený – Johan, Jura, Kuba, Míša, Sobo, Ziky

Galérka – JB

Pod dohledem prezidenta se začalo v mimořádném tempu, chuť do hry byla znát na nás všech a radost ze hry stejně tak. Akce střídala akci, parádní kombinace na jeden kořenily technické finesy a tvrdé střely z dálky, i na prsíčka došlo. Fotbalový koncert jak se patří. K radosti barevných se zpočátku pověstný jazýček na vahách přikláněl na naší stranu, soustředěný precizní výkon přinášel ovoce, ale trpělivost bílých a jejich zarputilá snaha uklízet balony do prázdné se později setkala i s gólovým vyjádřením a skóre se začalo otáčet. Rychlost, s jakou kombinovali, byla nedostižná, doslova hon na bílé motorové myši. Přes veškerou snahu barevných se v závěru nedařilo bílou lavinu přibrzdit, natož odrazit a zatlačit zpět. Několikrát opakovaný zlaťák je tohoto obrazu hry důkazem. Dokonalá pozvánka na další fotbalové neděle, tohle se musí zažít na vlastní kůži. Nasazení všech bylo příkladné, nechyběla kvalita ani nápad. Jen tak dál.

Závěrem nechci hodnotit jednotlivce, myslím, že ocenit by zasloužil hlavně náš týmový duch, který podpořil uskutečnění prvního halového ladění, ale abych udržel status quo ukážu na toho dle mého názoru nejlepšího. Kárl, fotbalová radost sama, tak to má na nedělním ladění být.

 

Ziky

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil J.K. | 14.10.2015 7:49
Hezky, dobře PNF! Skvělá reportáž Ziky! Rozdávejte fotbalovou radost dál.Meteor je s Vámi...
Osobní profil aless | 14.10.2015 0:41
Kárle, zasloužený nedělátor! Gratulace Jinak, po Zikyho ostré levačce už vím, jak se ti asi žije s tím tvým nešťastným syndromem extrémně tlustých prstů .
Osobní profil aless | 14.10.2015 0:19
Ziky, díky za vytříbený report, z kterého skvěle čiší momentální atmosféra v PNF. Report padl do správných rukou. Díky za tu vůli, díky za účast na ladění a hlavně za prezidenta aspoň na galérce. Rád bych, aby co nejvíce lidí dorazilo zítra a vyjádřilo se k budoucnosti PNF. Kdo nemůže, ať dá vědět svému kapitánovi, popř. mně, o svých představách, jak dál...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery