Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z turnajů, ligových kol a jiných akcí

Lebeda Cup 2015

publikováno 15.09.2015 (aktualizováno 20.09.2015)

football DIY

„…kdyby ráno kohout nezakokrhal, spali by tu všichni jako Šípková Růženka i když děda Lebeda vysloužilí námořník o sobě tvrdí, že spí jako na vodě. Hej plavčíci vstávat! Ranní ptáče dal doskáče!“

 

Letos zahajovací ceremonial odstartoval pan František Filipovský, poté kratké slovo prezidentovo, losáž a rána do gongu, která byla letos na přání Frankieho snímaná mikrofonem!

 

Skupina A: J.B.Balet, Hardly Athletic, La Kosa Nostra, Meteor Letná

Rohodčí : pan Karel Hrubeš

 

Skupina B: Pacheco Padres, Zelený Balet, Brandejs United, Branik Boys

Rozhodčí: pan Ivan Grégr

 

8. místo – Zelený Balet

Dobříš dorazila doslova na poslední chvíli. Nástup z auta rovnou naplac nevěstí nikdy nic dobrého a taky bylo po prvních zápasech jasné, že s Dobříší není vše OK. 2 prohry s BB a BU team jednoznačně vyřadil z bojů o medaile a blaznivá přestřelka s PP 6:6, kterou ukončovali skupinu už na tom nic nezměnila. Z Dobříše zněly hlasy o zlatým hattricku, plným autobusu s party až do rána, nakonec nedohrání turnaje, předčasný odjezd, tak nějak nevim…

7. místo – Hardly Athletic

Athleti letos nic neponechali náhodě a dorazili v plné sestavě a s novými dresy. Hardly na akcích PNF plní roli černého koně u kterého nikdy nevíte co vás může čekat. Kůň letos nezařehtal. Klukům se nepodařilo postoupit ze skupiny, ale když máte ambice užít si turnaj bez ohledu na výsledek,tak máte vlastně už předem vyhráno. Hodně mě potěšila přítomnost všech zasadních klubových legend počínaje Romanem, Bojanem, Honzou…

6. místo – La Kosa Nostra

Mafiani to na poslední chvíli lepili, což v jejich případě vůbec nic neznamená. Disciplína a odhodlaní to jsou zbraně siciliánů, bohužel přišla těsná prohra s Jebes a neuspěšný zápas o všechno s ML vyřadil mafiany z play off. LKN má vždy nejpočetnější řadu fanoušků a ani letos tomu nebylo jinak. Lebeda Cup je o fotbale ale taky o shledání což LKN naplňuje měrou vrchovatou.

5.místo – Pacheco Padres

Otcové to letos měli začarované, znám tyhle turnaje, spousta šancí a žádné goly.Johny nakonec sestavil ambiciozní team, přesto to na postup nestačilo. Padres si turnaj uživali dorazil Eugen, který nehrál, ale ve svém tradičním outfitu podporoval jak PP tak i celý LC. Silným momentem pak bylo, když v druhé časti při penaltovém rozstřelu z publika zaznělo nechte střílet Evžena. Kapitán žádosti vyhověl, načež tenhle plážový fotbalista vstal z trávníku, kde celých 6 hodin ležel a dostavil se k penaltovýmu puntíku a v nějakejch keckách nerozehranej to nekompromisně uklidil k tyči. Od Karla pak dostal žlutou kartu a ne zato, že by si v rámci oslavy sundal dres, ale on v dresu vůbec nenastoupil, dal to jenom s kobercem lásky, pro Karla určitě nová situace, s kterou si ale poradil.

4.místo - Brandejs United

Karlos dovezl klasickou družinu a ve velké pohodě. Nové dresy a super fotbal! Velká škoda vážného zranění s kolenem v základní skupině. Špatné došlápnutí a odvoz do nemocnice: Tohle so občas stane a s teamem to vždycky zacvičí. První místo v silné skupině, ale prohra s Meteorem v semi a s Branik Boys o 3 místo. Nakonec nepopulární čtvrté místo, ale i zapasy o medaile mají na LC svoji hodnotu. Chtěl bych PODĚKOVAT všem co se postarali o hráče z Brandejs United!. Karlosi, děkuji za turnaj a posílám přání brzkého uzdravení do Brandejsa!!

3.místo – Branik Boys

Pánové ze čtyřky si nakonec odváží cenný kov! Votrok to letos pohlídal a může být spokojený. Postup ze silné skupiny poté těsná prohra s J.B.Balet a výhra nad Brandejs United.

Pro Branik to je velký úspěch a dali to taky při závěrečném ceremoniálu jasně najevo!

2. místo – Meteor Letná

Krípa jakožto nehrající kapitán letos přivezl svůj klasický Team. Postup ze skupiny z druhého místa a v semi 2:0 nad Brandejs United znamenalo třetí finále na LC vřadě. Tahle skvělá parta meteoriťáků, ale tentokrát narazila na Balet v té nejlepší aktuální sestavě s výborně chytajícím Jarkem. V krásném a vyrovnaném finále rozhodl jediný gól, který ale vstřelil Balet. I takové příběhy píše fotbal, každopádně Meteor Letná je mančaft s velkým duchem! Klobouk dolů před klubem Meteor Letná!

1.místo – J.B.Balet

Balet letos dorazil v plné palbě a bylo to znát! Nadpozemsky chytající Jarko, odhodlaný Jarda, našlápnutej Čeďák, klidnej Zlatá Kopačka, šikovnej Lu, precizní Ondra, neutavytelnej pan Pávek, božský Kája a šilenej Jebe. Neal a Wágus si nebyli zdravotně jistý a tak nás podporovali z lavičky. Postup ze skupiny, poté v semi Branik Boys a ve finále Meteor Letná. Všechny zápasy byly vyrovnané a všechny jsme vyhráli 1:0. Bez golu v naší siti. Nádhernej teamovej zážitek. Dlouhých 5 let jsme čekali a já jsem rád , že už není Baleťáka, který by nevyhrál Lebeda Cup. Psát o tom co se dělo na hřišti moc nejde ale jedno vím jistě - NA TOHLE NEZAPOMENU! DĚKUJI!!

 

Nejlepší hráč: Jirka Hubička (meteor letná)

Nejlepší golman: Jarko (j.b.balet)

Cena fair play: Šaman (meteor letná)

Vítěz dovednostní soutěže: Karlos (Brandejs United)

Nejlepší střeleci: Ibra (meteor letná)

                         Lukáš (branik boys)

 

Rád bych poděkoval klukům z Pacheco Padres za ten záskok za Zelený Balet v druhé časti turnaje. Elegantní řešení, které se mi moc libilo. Jednak Hardly dostali svůj zápas a zároveň se nám podařilo dostat na Lebeda Cup bezstarostné nedělní Ladění s Nealem a Wágusem! Fantazie!

Po závěrečné ceremonii, zvolna začala party a LC family tak dostala svůj prostor. Slavné historky PNF, kronika, ódy, muzika, přátele, kteří se dlouho neviděli, dobré pivo, bylinky. Se soumrakem rozjíždí Scaffer svůj LC set a party dostavá další rozměr. Doráží pizza, Panda rozjíždí světelnou show, poslední navštěvníci pomalu opouští afterparty a zustává nás jen pár, vypadalo to, že se blíží konec, ale to jsem se šeredně mýlil, na scénu se dostává armenské pití Ararat a tak se dramaturgie večírku prudce stáčí k jednomu hráči, který na ušatý pohár čekal 8 let a teď se konečně dočkal. Spontálně vzniká LC hip hop Crew: DJ Scaffer a Jeden Volnej Majk.

Všichni repujou, beatbox,dvojhlasy, trojhlasy, skreče, sola, vzniká skladba „Kopačko poď repovat“ či v remixu „Kopačko poď Ararat“, repuje se 2 až 3 hodiny a asi nejsilnější části koncertu pro Kopačku byla zazpívaná a cappella písnička od U2 „With or without you“ a nezpíval ji nikdo jiný než Míša z Pacheco Padres toho času vystupující pod hip hop přezdívkou „Finanční zahradník“. Tohle mě fakt dostalo. Já tam byl já to viděl….

 

lepší cup než byl ten letošní si už lze představit jen stěží ,ale přesto mne stál spoustu sil a to dříve nebývalo.už delší dobu pocituji ubytek sil a nevím jestli s organizováním pnf mužu dál pokračovat.pnf byli vždycky jedna banda a ted uz mi to tak nepřijde a spíš cejtim neduvěru.chybí mi motivace a s tím skutečně nic moc neudělám.s vaší pomocí bych rád ukončil sezónu a novou už bych nerozjižděl.dekuji jb.

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil J.K. | 17.09.2015 6:11
Meteor děkuje!Výjimečná akce, výjimečná atmosféra, nezapomenutelný!Díky PNF, že jsme mohli být u toho.
Osobní profil pazi | 16.09.2015 16:40
souhlasim s Jarkem. bojim se ze PNF neni Apple, aby prezila odchod zakladatele. a preju si, abych se mel v nedeli jednou kam vratit. diky Jirko a vsem ostatnim, kdo tahnou tu karu..
Osobní profil Juraj | 16.09.2015 11:06
za PP vydareny turnaj, myslím: po turbulentnejšom období sme sa dali dobre dokopy, výsledok nakoniec slušný. díky všetkým za organizáciu! inak súhlas s Jardou: nechajme tomu pár týždňov. Gratulácie JBB: vaša každonedelná práca priniesla výsledky. klobúk dole!
Osobní profil sobotka | 15.09.2015 20:46
ja se pripojuju k Jarkovi a vim ze cela LKN spolu se mnou ... Jirko dik
Osobní profil Jarko | 15.09.2015 20:08
JB,chci ti podekovat,ze si mi umoznil zazit ten luxus,ucastnit se akcich PNF.Nesmirne si vazim tve prace a odhodlani,ktere si vynalozil na pripravu tych nejpohodovejsich turnaju v ramci PNF.Vse co si delal,dle meho,melo smysl a stalo to za to.DEKUJI.
Osobní profil jarinen | 15.09.2015 13:22
Diky vsem, kteri zanechali svuj podpis, at uz oraganizacne ci herne, na letosnim LC. Bylo to skvely, diky !!!

K textu uvedenemu v samotnem zapati se ted nechci moc vyjadrovat. Uzivam si pocit vitezstvi, pocit porno golu z finale, perfektniho vykonu a dalsich veci spojenych s LC. Pokud je a bude vule k diskuzi o dalsim fungovani PNF, tak ji odlozme o nejaky ten tyden a pojdme si ted uzit to, co jsme si uhrali na hristi. J.
Osobní profil ziky.t | 15.09.2015 11:57
Díky pánové a zejména díky JB!
Osobní profil cedak | 15.09.2015 10:49
S pany pod sebou se nedá než 100% souhlasit!
Osobní profil michal_6 | 15.09.2015 10:28
Jirko-Packo-Johny-Ledvo, díky nejen za tento vydařený CUP, Neal to vystihnul stoprocentně. Ve sportu jsem takovou oddanost ve stylu DIY nezažil a už asi nezažiju...
Osobní profil neal | 15.09.2015 9:42
JB&PNF crew,velké díky,že jsem to mohl zažít a užít si to od začátku až do konce.BIG RESPECT!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery