Úvod » reporty » z tréninků

report?

publikováno 24.08.2015 (aktualizováno 29.08.2015)

Dobrý den PNF,

 

Měl jsem připravený vtipný report, a že by bylo o čem psát. Bylo nás na tři teamy, wágus si tam vyběhal a vysřtílel nedělatora, kopačka si tam zase vystál olmousta, johny ne-chytal v bráně, tukano, sobo, čeďák, míša, lu, fede, poslední řezníkovo ladění…,celé by to mohlo vygradovat, ale nejde to. V neděli se mi stala věc, kterou jsem za 15 let nezažil. Vzhledem k tomu, že jsem organizátor tak mi přijde fér se o tom s vami podělit.

 

Na neděli bylo nahlášeno 18 PNF a to je vždycky rachot! Já se netěšil a nejradši bych zůstal doma a to jsem šel minulou neděli na ladění v prudké bouřce…

Ladění jsem si neužil přesto že mělo svoji kvalitu a rozhodně se bylo na co koukat.

Dohráno mě nebavilo a to jsem byl v dobré společenosti PNF, přesto jsem čekoval čas a těšil se domů.

Tyhle skutečnosti mě docela děsí a je jasný, že za těchto okolností je velmi náročné pracovat pro PNF, když jsem se o tom bavil s Pac, který koncept PNF,LIGY PNF, LC vymyslel, tak se mi dostalo jednoznačné reakce, vzkaž klukům „Jsem s tím hodně nespokojenej,protože celý projekt pnf stojí na intenzivní motivaci pár lidí a podobné excesy jako ten s Rišákem,nebo dříve třeba s Márou tuto motivaci zásadním způsobem ohrožují a kluci si podle mne připadaj trochu jako blázni, že to vůbec dělají. Po letech upřímné snahy pro vás vytvořit co nejzábavnější fotbalové akce si to rozhodně nezaslouží co myslíte?Jste k tomu ochotni něco, zdůrazňuji že přínosného říci? Mám pocit, že to trochu ztrácí úroveň, možná je čas,aby si mí spolupracovníci chvíli odpočali, protože a to mi věřte už se na tom nadřeli až až a nejsou to ničí fotři,aby se tam s někým handrkovali,dělají to z dobré vůle,zdarma a ve svém volnu!prosím vás myslete na to,nebo se to celé rozbije a nebudeme mít nic a já nevěřím,že by to někdo z vás opravdu chtěl pánové.pac

Rád bych mu za tenhle vzaz poděkoval, protože ja bych to nedokázal napsat i když s tim do posledního puntíku souhlasim! Panové, je to pro mě opravdu hodně těžké, 15 let, dnem za dnem s PNF za PNF, pro PNF, to je fakt síla! Ale zas na druhou stranu, by se mi hodně ulevilo, ani nevíte jak, taky je potřeba zmínit nejdůležitější fakt, a to že PNF nejsou úplně standardní těleso, jsou kompaktní, maj zásady a snažej se jich držet a bylo by fajn, aby se případná další spolupráce nesla v tomhle duchu.

Pánove, jsem stále ready, ale s motivací na dně.

 

jb

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Riki | 27.08.2015 9:06
Alo, s tim co si napsal nelze nez souhlasit. Jako osoba muzu PNF maximalne vyjadrit podporu / nepodporu svoji ucasti / neucasti a tim, ze se budu drzet krkancu a samozrejme platit. To co jsem napsal i delam. Pokud nekdo potrebuje s necim pomoct konkretneji at me oslovi, ja do hlavy nikomu nevidim.
Osobní profil aless | 26.08.2015 21:43
Díky všem, kdo se o tu naší PNF bandu starají. Je nutné, aby je organizace toho všeho bavila, jinak by to mohlo opravdu skončit, ačkoli si tuhle variantu ani já nepřipouštím. Vnímám to tak, že Sedmero je jenom základ, za kterým jsou další nepsaná pravidla, která dělají naše těleso PNF tím, čím je právě proto, že jsou nepsaná. A v PNF nejde jen o fotbal. Tak to vnímám už docela hodně let. V rámci našeho PNF bych chtěl vidět všechny tři mentálně silné týmy a nadšeného JB se všemi kolem něj, kdo nám tenhle výjimečný spolek vytvářejí. Kdo to tak nevnímá, tak si asi úplně neuvědomuje, co je mu nabízeno za "produkt". Díky za vše a ZK nějaký konec PNF opravdu neakceptuje! Jedna kauza nás nemůže rozložit. Sursum Corda!
Osobní profil cup | 25.08.2015 15:48
Miso, jsem 24 hod v praci.od 17:00 bych mel byt k dispozici.
Osobní profil Luddite | 25.08.2015 14:08
Moc nevim jak tohle rozsifrovat, prijde mi to hrozne nekonkretni, coz bude asi tim, jestli to dobre chapu, ze to neni o nejake jedne "kauze" , ale spis o pristupu individualnich PNF clenu co se tyce "malickosti", jako je vcasny prihlasovani, platby, psani reportu, etc... . V tomhle muze kazdy aspon trochu ulehcit jebemu na starostech.
Osobní profil michal_6 | 25.08.2015 13:21
Jirko, jsi večer na drátě? Chtěl bych Tě vyzpovídat. Tyhle veřejný představení nějak úplně nemusím. Jen se mi zdá, že těch problémů se nakupilo víc, že to nebude jen jedna jediná záležitost.
Osobní profil ziky.t | 25.08.2015 10:07
???
Osobní profil neal | 25.08.2015 10:05
tak jednoduche to mile Prasatko nebude:-).pokud se nad tim zamyslim,JBmu docela rozumim.takze snad jen co nejcasteji se divat na ten znak s Poharem a co je na nem napsano.blizi se nam jedna takova akcicka(tesite se?),kde se primo nabizi dat prezidentovi jasne najevo,jak to je...and I still believe.S.C.!
Osobní profil Riki | 25.08.2015 1:27
V zivote jsou nejkrasnejsi ty chvile, ktere delas protoze chces. Tohle je pro me fotbal. Kdyz hrajes fotbal, tak hraj fotbal a pokud ho hrajes poctive, tak jako bonus si tim vycistis hlavu od sracek.
Osobní profil waginen | 25.08.2015 0:17
To ze se dva lidi nepohodnou se holt cas od casu stane uplne vsude. Bych to uz osobně tady nerozmazaval a nechal to kluky mimo web vyřešit v coz doufám a vrátil se k reportum

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery