Úvod » reporty » z tréninků

„Nejhezčí gól v životě, ale bohužel jsem ho neviděl“

publikováno 20.08.2015 (aktualizováno 23.08.2015)

Přátelé nedělních fočusů, naprosto chápu všechny Vaše uvedené komentáře. Report ve čtvrtek v noci je fakt průšvih. Nevím, kolika nezbedníkům se to už povedlo, ale je pravdou, že v posledních měsících jsou všichni plničky. Nezafungovala mi komunikace, při odchodu jsem se domníval, že má prosba o domluvu k týmu, ať si report rozeberou, nezafungovala. Takže to beru na sebe a po svých „rekordních“ nedělních reportech si švihnu jeden čtvrteční….A teď už konečně k neděli, tedy, co si ještě vybavím.

Počasí nic moc, z domova odjíždím s tím, že venku sice prší, ale v TV dávají tenis ze Štvanice, kde se hraje, takže Praha to dává a Jirka ladění potvrdil. Účast nevypadala nijak zářně, ale nakonec nás doplnili kluci, kteří nám rozumí:-)

Před staďákem jsem potkal Kárla, ještě donedávna jsem si myslel, největšího  obdivovatele anglického počasí v našich řadách. Ten chlapec však prohlásil něco ve smyslu, že se mu moc nechce, no od koho jiného čekat než vodopád těšení se, superlativů a všeho božího, no pan Božský tentokráte lehce rezervovaný.  Pan prezident se během ladění několikrát před ostatními ujišťuje, že bylo správnou volbou ladění nerušit a upozorňuje na svou 2,5 pivní formu. Všichni souhlasně kýveme(um)(B)

Ladění tak začíná ve slušném pršáku s několika kalužemi na hřišti. Postupně chápeme, že dlouhé nakopávané míče nepomůžou, míč se občas zastaví v kaluži a písek lítá opravdu všude. No nic, jak vypadaly sestavy? Zkusím zavzpomínat:

JBB: Jirka, Almost, Čeďák, Wágus, Kája, Pepa, Ondra, Honza z baráku

Zbytek světa: Johan, Radek, Dan, Jura, Scaffer, Ziky, já

Hurá, mám všech 15 plejerů! Začali jsme svižnou 4+1, pak dorazili ještě modří vědátoři, přeskupili jsme Honzu. A začalo se od nuly. V hlavě mi zůstalo jen několik drobností, tak s omlouvou spíše telegraficky.

Bílí: Jirka podle mého názoru zbytečně moc prostoru tráví v bráně, kucíí by jej měli ve střídání víc podpořit. V útoku je totiž víc nebezpečnější než v bráně. Kája v očekávání nové přezdívky od prezidenta, lehce nervózní, ale svůj standard si zahrál. Technické kombinace s Ondrou, Wágusem a Pepou červeným opravdu zatápěly, naštěstí terén tu technickou převahu bílých trochu mírnil. Čeďák to z důvodu nedostatku obránců musel jistit víc vzadu, kde je bezchybný, ale chápu, taky ho to láká dopředu. Na Honzovi jsou vidět zkušenosti z velkýho fotbalu, nezjistil jsem důvod, jestli v tom bylo zranění či co, ale pak si taky oblíbil bránu a to vlastně na obou stranách. Zlatan klasika, nastřelován úplně ze všech stran, často však byl zaznamenán i v útoku – no jo, nostalgie(ci)

Pro nadpis reportu jsem zvolil úžasnej gól Wáguse, který trochu ze strany nastřelil vnitřní tyčku, odtud do druhé, pak snad ještě jedna zpět, pak do brankáře Honzy a od něj gól… Wágus už pohled na zahozenou šanci vzdal, otočil se a prostě svůj gól ani neviděl. Příštím vylepšením snad tedy on-line záznamy? Zařídí to Pavel Bém nebo nějaký jiný místní nadějný politik???

Červení:

Pro mě největšími tahouny byli Johan a Dan, pouštěli se do útoků, uměli si poradit se zpracováním, kombinovali jsme sice někdy kostrbatě, ale bojovnost nechyběla. Scaffer si držel levou, párkrát si i pěkně vystřelil. Zůstala mi v hlavě povedená kombinace s Jurou, který když nadále bude napodobovat svůj vzor Lafatu, spoluhráči ho před bránou najdou(so) Radek také překvapivě zůstával víc v bráně (že by horší obuv?). Ziky škoda, že dorazil později a že se obětoval v defenzivě, naši hru určitě i tak povznesl.

Pokud se nemýlím, všechny zakončené hry vyhráli červení, zlaťák padnul rychle z kopaček bílých a možná se i pokračovalo dál a padnul ještě jeden…

A nedělní výherci individuálních ocenění? Chtěl bych napsat všichni, co dorazili. Ale to by mi asi neprošlo. Almost je dlouhodobě zaslouženě obsazen Álou, o tom není pochyb. Malí almoustíci pro mě byli Johan, Dan, Pepa. Nedělátora volím Ondru. Dorazil po delší době, na jeho hře to vůbec nebylo vidět, i na tomhle terénu má skvělý přehled, zahraje na každým postu a blbě se brání8o|

Díky všem a ještě jednou velká omluva za velmi pozdní dodávku.

Michal (PP)

PS: A teď prosím tu novou Kájovu přezdívku, sím, sím(I)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Juraj | 21.08.2015 17:22
pekný report, díky Míšo - Zikimu díky za potvrdenie dohody, už som si začínal myslieť že sa ma chytá starecká demencia. Počasíčko nič moc, ale dobre, že sme to nezrušili. nakoniec vzhladom k podmienkam slušný fočus. díky všetkým čo dorazili.
Osobní profil Kárl | 21.08.2015 14:10
Míšo, krásný! Jako vždy.. Ono, když člověk zprůměruje dodávky tvých reportů, tak to stejně vychází tak na pondělí na 3 ráno .. Gratulace Ondrovi! je Skvělej! Skoro jako Luďa. .. Přezdívku bych asi nerozebíral. Úplně se mi nelíbí
Osobní profil Ondra | 21.08.2015 8:19
Pěkně napsané. Děkuji za nedělátora
Osobní profil ziky.t | 20.08.2015 22:59
Nenapsal bych to lépe, díky Míšo! Komunikace zafungovala, vzal jsem si to na starost, ale fakt jsem nenašel čas dřív, než zítra odpoledne. Omlouvám se.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery