Úvod » reporty » z tréninků

Reportík Baletího Fotra

publikováno 27.07.2015 (aktualizováno 02.08.2015)

Zdravím Vás, Přátelé,

věřím,že Bílí,Červení i Modří už vědí(věří),že u nás v PNF je možné vše.Tak se snad nikdo nepozastaví nad tím,že ač mají psát report Padres,píše ho stará unavená zasloužilá Baletka.Jsme prostě kamarádi a musíme si pomáhat.Proto když se rudí bratři zeptali-Neale,nenapsal bys to?-neváhal jsem.Prostě to není problém.Stejně tak jako když někdo přijde po víkendové kalbě,v krvi má ještě tak 1,5 promile a v klídku si to přesto užije.Přijít takhle na ofiko trénink někde v renomovaném klubu,trenér by ho poslal domu vyspat a ještě by vyfasoval pokutu.Tady(když se samozřejmě kluk chová slušně) to prostě neřešíme a necháme ho dát pár pěknejch fíků,který mu parťáci připravěj.No řekni,není to boží,Kájo?:-).

Nějakou dobu jsem,jak víte, nebyl a upřímně jsem ani nečekal,že vydržim vzhledem k problémům s dejcháním  jakžtakž celý ladění.V Baletu by to bylo při tý jejich současný výřivce asi složitější,tak jsem to teď při ladění na LC nechtěl svojí rozvahou(ok,pomalostíJ) moc narušovat a kluky spíš z druhý strany jako (ne)hrající asistent sledova.Padres mě na rozběhání(rozchození) vzali mezi sebe a nechali hrát Horvátha.Je to prostě ač největši rival spřátelenej oddíl.Díky za podporu,kamarádi! Dyk to víte,vždycky,když jste neměli lidi,Balet vám tam někoho dohodil;-).

Ted´ už pár postřehů k samotnýmu Ladění:

Byli samozřejmě i Blues a hráli dobře.Radek to jistil jako vysunutej gólman a byl jistej a s přehledem.

Fede odehrál i bez vodárny svůj standard,ale nechtělo se mu naštěstí moc běhat(asi moc zima),i tak ale vystřihnul pár svejch přísnejch jedovek,do kterejch kromě Kopačky radši tělo nikdo nenastavuje.Sobo slušný a zvládnul při i tom kouřit a ladit pracovní věci.Sebi krása,Dan jim do kombinace dobře zapadnul, Kuba v pohodě.Musím uznat,že Kosa má hodně nebezpečný a těžko bránitelný standardky.Třeba Fedemu,nebo Sebimu stačej 2 kroky a najednou z první zakončujou.Dobrý.

Padres první půlka lepší,pak jsem kluky trochu nakazil a nějak nám došel dech,tak jsme se tam malinko motali.Ale pár momentů jsme měli slušnejch.Nejlepší z rudochů Rikinho(Jsem chlape rád,že jsi „TO“ vzal za správnej konec a aspoň dle mého nezávislého pohledu to takhle nějak má vypadat.Jen tak dál,držím palce!).Bekům jsem zajištěním vzadu umožnil jít občas dopředu a kdyby se Platini nestyděl rozeběhnout do prostoru ,mohl si dát i góla.Ale já vim,vono to někdy prostě nejde.Míša si to v klidu jistil a sem tam klasicky zprudil Presidenta ,Jura chvilkama malinko nechytal pěkný balony do běhu,ale samo dřel a poctivě se vracel.Boris s přehledem po celém hřišti a Johny to tam přišel v půlce trochu probrat-bohužel už nám to tolik nešlo,tak velký nosáč promine:-$.

A Balet? Jak avizoval El Presidente na Předehránu,potřebovali klucí trochu zapojit do hry Jarka a úspěšně se jim to hlavně v prví půlce dařilo.I když byla taky řeč o nejlepší obraně celé ligy-ale asi to byl nějakej taktickej plán.Jarda-nechápu,jak to dokázal,ale najednou byl na hrotu a skóroval do prázdný kasy.Že by ta plznička(B) takhle účinkovala? Kopna po dovolený ve slušným tempu a výkonu-ty naběhaný kiláky naboso na pláži v Gargánu byly vidětJ.Výbornej opět Pávek.Na ty kozy si klidně může udělat patent,to se v Lize mistrů nevidí(obzvlášť jeho zpracování kozama v letu je pecka).Lu svejma šikovnejma mladejma nožičkama moc hezky,jenom občas zbytečně moc dozadu-ale to asi bylo tím,že Kája si v kocovině nebyl schopnej zase až tolikrát seběhnout do ulice.Džejbí byl minulé ladění můj osobní Nedělátor,teď sice taky slušný,ale minule super.Každopádně jeho vývoj a zlepšení od pravěkých ladění je úžasný-zpracování,technika,přehled,chladnokrevné zakončení-Respect!(Y)

A jak dopadly volby?

O Nedělátorovi bylo po čtvrt hodině jasno a s přibývajícím časem se to jenom potvrzovalo – JARKO!(so)

Co se týká Almousta, to je ošemetná věc…je předplacenej a Zlatan by si ho i dneska zasloužil.

ALE. Jestli promine,klidně mu za to koupim krabku Vícerojek,dal bych mu s dovolením takovýho nesoutěžního Malýho Almousta(prostě ho má , akorát ho nebudeme zbytečně psát;-))

Byl tu totiž ještě jeden hráč,kterej hrál prostě skvěle a kdyby se dávaly 2 Nedělátoři,měl by ho.

Takže velkýho Almousta má– SEBI (so).Parádní výkon,krásný nahrávky a góly.

 

Mějte se a užívejte léta!

N.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Johny Pacheco | 30.07.2015 11:34
Neale,díky za report,pod cizí vlajkou,jak řikáme my operativci Jarko excelentní výkon,gratuluju k prestižnímu ocenění!
Osobní profil Jarko | 29.07.2015 13:09
Neale,diky moc za volbu.Dale bych chtel podekovat baletkam,ze mne vubec nechali si sahnout na mic(kluci,chytat za vama je sranda)a v neposledny rade dekuji take modrym a cervenym ze to,ze to trefovali tam kam sem chtel.
Osobní profil Kárl | 29.07.2015 9:34
Moc hezkej report .. Bylo to boží ladění.. Gratulace Jarkovi.. V neděli
Osobní profil neal | 27.07.2015 22:45
myslim,že muj Kopačka mi rozumí
Osobní profil cup | 27.07.2015 22:20
...tak takhle jasnej Nedělator už tu dlouho nebyl! Jarkovi, gratulace,absolutní výkon!

neale, slušná reportáž, díky! musím souhlasit, když máš parťáky tak je možný úplně všechno dokonce i to že se stávám na 2 hodiny fotbalistou, v tomhle světle je kájova kocovina trivialní záležítost , každopádně děkuji, potěšilo mě to , budu šlapat ještě víc! ,
pánové TOP ladění, super prázdniny!

neale, nemůžu se nezeptat..už ti volal kopačka??
Osobní profil Juraj | 27.07.2015 21:12
díky, Neale! až čumím, jak si totálne uptodate o všetkých PNF aférkach... (podpora Rišáka v TOM určite zahriala!) díky za včerajšok, díky za report, díky za support.
Osobní profil michal_6 | 27.07.2015 21:00
Neale, díky za výpomoc, kluci to jen nadhodili a ty ses hned nabídnul, smekám
Souhlas, Jarko byl včera na LM úrovni. Sebi taky velkej výkon, fakt se blbě brání, s hrou tělem je na úrovni Váguse, ale ten k tomu tolik nehlavičkuje
Oběma oceněným gratulace

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery