Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Královská supermegaboží neděle

publikováno 13.07.2015 (aktualizováno 19.07.2015)

Hola hola, drazí PNF,


nebudu se zdržovat nějakym zdlouhavym úvodem, protože bych akorát zkazil kouzlo, dle mého názoru, jedný z nejlepších nedělí za poslední léta. Ano, kdo nepřišel, tak ať to snad radši nečte:).. Vy ostatní, děkuju za parádní ladění. Jak se to ale vlastně seběhlo...

Přes poměrně dlouho rozpačitou účast na webu se nakonec sešly luxusní tři týmy. A když píšu luxusní, tak myslim neskutečně nesmyslně fantastický.

Sestavy se nakonec po nějakym tom počátečním okopávání brány vykrystalizovaly následovně:

Červení: Honza (kluk z baráku), Wágus, Rišák, Míša, Jura a Ziki (+občas Jirka)
Modří: Sobo, Fede, Sebi, Johan, Radek a Kuba (+ občas Jirka)
Bílí: Pan Pávek, Ludva, Jarda, Jarko, Čeďáček a já

Jak je vidět na monitorech, sešla se opravdu hodně nabitá partička a jak se ukázalo, tak i šlapala parádně na hřišti. Ladění v tempu celou dobu, mraky krásnejch akciček, parádní střely, góly hlavou, centříky, prsa, kličky.. No prostě nesmysly celou dobu. Globálně se dá říct, že nejlepší byli červení, my s modrejma sme byli tak nějak podobně. Rád bych napsal pár slov k týmům. Prsní hitparáda eště nebude, protože chci dát nějakej prostor pro trénink, aby se nám trošku hejbalo v žebříčku.

Modří: Sešli se skoro v plný palbě a bylo to na jejich hře vidět. Fede tradičně předvídal přihrávky soupeře na středu a hrozil z toho nebezpečnejma průnikama. Jeden z takovejch průniků zakončil neskutečnou levačkou do vinglu a plná tribuna malinkejch florbalistů zahlásila: "sólista". Takový úsměvný:) Jinak dopředu to modrým velmi dobře fungovalo, na středu pomáhali fedemu sebi a johan. Sobo na lakomci včera skvěle zpracovával míče a dal poměrně dost gólů. Vzadu byl Radek a potom Kuba, a moc toho přes sebe nepustili. Takže ve výsledku hodně povedená neděle od modrých. 

Bílí: My hráli klasicky strašně dobře. Pávek naběhal zhruba 250 000 kroků, Čeďákův krokoměr měl sice o pár nul mín, ale až na hodně nepovedenej začátek se pak sebral a už to bylo dobrý. Jinak my trošku experimentovali se sestavou a Čeďáček se často nominoval na útok a vzadu zůstával Pávek s Jardou. Nemyslim si, že by tenhle krok byl dobrej, ale to je věc názoru. Dopředu sme hráli v celku dobře, dávali sme si pěkný akcičky, ale dávali sme málo gólů. Často sme tam (jak je našim dobrým zvykem) přidali nějakou tu kudrlinku, která sice byla krásná, ale nebyl z toho gól:).. Ale v nedělích se zkouší. Celkově ladění bílích beru pozitivně. Konečně sme museli začít běhat a každou šanci si člověk musel obtížně vypracovávat.

Červení: Včera byli nejlepší. Wágus běhal zase jako splašenej jelen. S Ryšákem kontrovali skoro  pořád střed. Doplňoval je Honza z baráku a když pak přišel eště Ziki, tak to bylo uprostřed eště těžší. Vzadu si to dával Míša a vepředu se pohyboval Jura, kterej nám tam fouknul zase nesmyslnej volej do šibenice, jak to umí jenom on. S červenýma se hrálo hodně těžko, kluci běhali, byli technický, šikovný na balónu a měli chuť si to dávat. Xkrát to vyťukali do prázdný brány, dali asi 150 tyček. Moc se mi líbili.

Co se týče jednotlivých hráčů:

Honza z baráku: Player, kterej i s vymrdanou kyčlí perfektně doplňoval střed a uklidňoval hru. Občas teda přecenil svoje síly a nechal se obrat na posledním, ale podle mě to bylo tou kyčlí. Když si ho pamatuju naposled, tak to byl level Baky. Včera to byl level Fede

Wágus: Jak sem zmínil výše. Jedinej člověk, kterej běhá víc než Pan Pávek. Raketovej start, dobrý krytí míče. Vždycky mě Wágus mile překvapí, že nastoupil po koleni a míč mu neuskakuje. Hrál výborně. Skoro mu nejde vzít balón. Hlavní adept na nedělátora.

Rišák: Hlavní motor červených. Perfektně na sebe navazoval hráče, tvořil hru, přihrával, bojoval, střílel. Hodně gólů udělal pro ostatní, pár i dal. Rišáka to s červenejma bavilo a červený to bavilo s nim. Taky adept na nedělátora.

Míša: Hladovej buldog vzadu, nedá ani centimetr zadarmo. včera držel zadní prapor a klasicky si nabíhal do přečíslení, z čehož jenom kvůli smůle nedal gól. Narážim na tu dorážku, kterou skoro zlomil tyčku. A dal jedny hezký prsa:).

Jura: Jura dřel, hlídal si svůj prostor, dobře nabíhal. Občas při rozehrávce zbytečně dával z první a netrefil to, ale vepředu je smrtící. Hlavičkou břevno?? A pak ta nesmyslná šibenice po skákavý přihrávce. Určitě pozitivní ladění

Ziki: Přišel zhruba po hodince, jestli se nepletu. Nedělal ty svoje průniky, ale podle mě to bylo lepší, protože neztratil snad ani jeden balon. Byl hodně klidnej a přesnej. Ziki se mi líbil, ale přece jenom to měl trošku jednodušší, když my už tam chvilku běhali:)..

Jirka: Byl nemocnej, ani nešel do hospody, ale hrál dobře. Často chytal a kromě toho jednoho nemotornýho zákroku zachytal fakt dobře. V poli klasicky všechny góly zařídil svym pohybem, nebo nepohybem:).. Zrovna nedávno sme se bavili, jak se Jirka hrozně zlepšil v technice, zakončení a je to prostě dobrej hráč.

Sobo: Měl povedený ladění, suprově zpracovával míče, dobře přihrával, nabízel  se. Dával góly. Třeba ne vždycky úplně hezký, ale dával svoji bojovností. Zahrál to, co umí a eště trochu líp. Organizoval hru a byl dobře do kombinace.

Fede: Hrál krásně jako dycky. Ten střed je prostě jeho království. Skvělej start na balón a předvídavost kopačky je prostě pro nás v hajzlu. Zavěsil tam tu krásnou šibenici a tvořil hodně pro ostatní. V kombíčku s mladejma puškama je to obrovská síla dopředu. Trošku teda střílel občas do oblak a do vodárny:D.

Sebi: Silnej na balónu, dobrej zakončovatel a dobře do kombinace. Má rád přihrávky na dálku do ulice, který mu včera docela vycházely. Líbil se mi, hrál na pohodu, nic zběsilýho. Vždycky věděl, kde má hráče a dobře si to ťukal s Fedem a Johanem na středu.

Johan: Včera se mi hodně líbil. Přijde mi, že se pořád zlepšuje. Asi nejrychlejš z nás. Včera byl hodně rychlej, dokonce obešel i Pana Pávka a na svý pravý straně jezdil jako motorovej zajíc. A byl jako vždy hodně nesobeckej. To je plejer.. Taky je v nominaci na nedělátora.

Radek: Vzadu hrál skvěle, je to výbornej obránce, kterýho člověk těžko přejde. Byl důraznej a vzadu bezchybnej. Má rád ty nejdelší možný přihrávky vzduchem, což mi přijde, že jeho hře hodně ubírá. Kdyby tolik neztrácel balóny těmahle nákopama, tak bude eště o třídu vejš. Ale jako obránce na jedničku.

Kuba: Taky přišel pozdějc. Asi rovnou od kadeřníka, protože nás poctil novym účesem:). Hrál to svoje, stáhnul se dozadu a hrál tam dobře. Měl jeden průnik, kterej zakončil střelou přes Wáguse a řek bych, že měl slušnou neděli.

Pan Pávek: Pávek a jeho prsa. To, co včera s nima předved, bylo neskutečný. Nevim, jestli to udělal pro mě, ale dvakrát za sebou snad nejhezčí prsa, jaký sem kdy viděl. Mimo to hrál včera svůj standard. To znamená, že byl všude, zakládal akcičky, přesně přihrával do běhu, obléhal, bránil. Prostě vždycky radost s nim hrát.

Ludva: Ludva vylez ze svý hrací nory, aby nadejchal trošku čerstvýho vzduchu a zase hrál výborně. Je to takovej náš Iniesta. Neztrácel balón. Dal krásný tělo Míšovi a Wágusovi a párkrát sme si to supr vyťukali. Dobře přihrával, kličkoval a docela i běhal.:) Poslal tam na mě pár uplně luxusních kolmic.

Jarda: Přišel po dlouhý době, zezačátku to bylo takový těžší na balónu, ale pak se chytil. Dozadu hrál dobře. Dal dva góly a vyprodukoval takovej sprint, až se třásla celá ořechovka. Dal jeden náběh, kterym ho poslal Čeďák do sóla -  to byla paráda. Jarda zahrál dobře a zakončil zlatym zlaťákem. 

Jarko: Jarko měl zase svoje ladění, kdy mu skoro nešlo dát gól. Chytal úplně supr. Dokonce jednu Rišákovu střelu chytil hlavou a poslal tak Ludvu do sólovýho úniku. Tomu řikám konstruktivní brankář. Dobrý rozehrávky. Včera byl Jarko skvělej.

Čeďáček: Ten měl teda první zápas úplně tragickej, takovou levotu sem dlouho neviděl:).. Ale pak se srovnal a už to bylo v cajku. Vzadu je to obrovská síla. Jeho útočný touhy nemám moc rád, protože si dost podobně nabíháme a chybí vzadu. Ale když ono mu to udělá dycky takovou radost. Do kombinace byl ale supr. Výborně si, jako obvykle, nabíhal na rohy. A skvěle je i rozehrával. A zlaťák hlavou????? To bylo boží.


Zbejvá mi jedna milá povinnost, kterou sem se rozhod trošku inovovat. Všichni znáte můj názor na nedělátora. Podle mě to má bejt člověk, kterej zahrál ze všech nejlíp. Nikoliv ten, kterej hraje třeba delší dobu dobře, nebo zahrál na svoje poměry dobře. Ale zase je škoda takovýhle hráče nějak neocenit. Tak mě napad model 3 hvězd jako to maj v NHL. Ještě to je samozřejmě v plenkách, ale myslim si, že by to moh bejt správnej směr.

Takže jedeme:

3.hvězda

Johan - nejlepší hráč modrejch, díky jeho náběhům a rychlejm kličkám vytvářel možnosti pro svoje spoluhráče a pěkně sral ostatní. Chybělo jenom pár gólů..

2. hvězda

Wágus - Platí to samý jako u Johana, jenom rychlejš. Víc toho ubránil, víc toho odútočil. Nabízel se. Má nejlepší pohyb bez balonu, což je skvělý pro spoluhráče, že jim vytvoří prostor, případně nějakou možnost mu to dát. 


1. hvězda (nedělátor)

tramtadadá... RIŠÁK - udělal, že červený byly nejlepší. Samozřejmě na to nebyl sám, ale jeho výkon byl fantastickej. Udělal rychlou kličku na středu, nebo někoho našel a tim vznikaly šance skoro z každýho jeho doteku s balonem. Chodil do soubojů a dával góly. Včera jasná volba 

 

Čus Kárl

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cup | 17.07.2015 0:19
rišáááku, gratulace!!
Osobní profil cup | 16.07.2015 23:38
kárle, sice trapně až ve čtvrtek, přeto velký díky za dokonalý report!nemoc jsem úspěšně rozehnal, tak do toho v neděli zase šlápnu, každopádně souhlas, ladění high class
kájo, děkuji za pochvalu, ale když cejtíš tu podporu v teamu tak prostě nemůžeš jinak než hrát dobře
Osobní profil Johny Pacheco | 16.07.2015 12:37
Kájo díky,krásný,jako bych tam byl Rikimu gratulace!
Osobní profil jarinen | 16.07.2015 12:20
Gratulace Risiačikovi
Osobní profil jarinen | 16.07.2015 12:20
pekny Karličko!
Osobní profil Juraj | 14.07.2015 18:46
no tak teda ja som sa tešil na report od Váguse, ale Kája skvele (ako vždy!). v nedelu bolo ťažko vyberať N, aké to bolo našlapané Ladění: o to vacšia gratulace Richardovi!
Osobní profil sobotka | 14.07.2015 12:41
krasnej report diik karle za LKN
Osobní profil Riki | 14.07.2015 8:34
Diky pane Božský. Pro me urcite supr nedele, meli jsme skvele poskladany tym a nedelatora by si tam zaslouzil kazdy!
Osobní profil cedak | 13.07.2015 16:04
Krááááásné ja bych nechal psát ty reportíky za bílé jenom Kárla

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz