Úvod » reporty » z tréninků

Láska je tu s námi, aneb El Tropico zanechává následky…

publikováno 05.07.2015 (aktualizováno 12.07.2015)

Prodloužené víkendy bývají zkouškou, zda dáme dohromady dostatek fotbalu chtivých plejerů. Do toho počasí hodné jižních krajů, no prostě, absolutně nepřátelský čas a vedro. Nakonec v 18 hodin dorazilo 11 hráčů, s tím, že na cestě je Vágus.  Ten ač v téměř zavřeném areálu Tatran dokázal vydolovat svou oblíbenou Plzeň, pak dorazil.

Daly se dohromady dva týmy:

JB Balet: Prezident, Čeďák, pan Pávek, pan Zlatan, Božský Kája, Vágus

PP + LKN: Sobo, Tukano, Johny, Boris, Jura, já

Tentokráte se sice určitě všichni snažili, ale sil bylo třeba šetřit, někdo to řešil útokem, někdo útokem do brány, někdo útokem k zásobě pití…prostě jednalo se v podstatě o útočné ladění, i když na góly jsme se dost nadřeli. Hlavní příčinou byl asi Kopačka, u nástřelu č. 57 jsem to přestal počítat.

Jinak hra se nakonec rozsekla na tři zápasy do pěti gólů. První vyhráli vcelku zaslouženě bílí – těžili z celoprostorové hry, rádoby pokusů o technické finesy, ódování po druhé úspěšné přihrávce, prošpikovano trapnými pokusy o několik houslí (máš to v reportu, Karlíku:-)  To samozřejmě celou hru nedělá, takže po namlsání, se útočníci Baletu asi rozhodli, že teď už to půjde samo a když ne, tak všude mají Pávka, a když i ten bude někde v útoku, pak je tu Zlatan a přelstít jeho statistiku není jen tak.

Kombinovaný tým tedy pomalu začínal vystrkovat růžky a snažil se hrát efektivně, tzn. dotlačit míč nějak za půlku, tam se vyhnout Pávkovi a Kopačce a vystřelit. Ve druhém zápasu se to nějak uplácalo a vyhráli červení.

Potom se stalo něco s čím, málokdo počítal. Čeďák chtěl svůj tým trochu asi namotivovat a zmínil něco o lásce v týmu(R) ,(L) moc jsem tomu neporozuměl, ale vyplynulo z toho, že kluci se začali víc radovat ze svých gólů, poplácávat, vyhledávali víc oční kontakt, no prostě vedro…a míň se soustředili na hru. Červerní si na lásku fakt nehráli a šli neúprosně za svým, za stavu 4:1 bylo třeba soupeře ještě nechat čuchnout, takže dovoleno srovnat na 4:4. Pak zaúřadoval Jura a s přehledem zakončil. Na nějaký zlaťáky už nebylo sil, pak už následovala sprcha a odchod na Děla, kde kolegové ódují určitě ještě teď:-)

Něco málo postřehů k jednotlivým hráčům:

Zlatan – magnet je proti němu nespolehlivost sama, je to ocelový muž, ale teď prý bude mít italskou dovolenou, soupeřům se bude líp dýchat (žádný Viceroy) a hlavně útočit. Pěknou dovču, Álo.

Pávek – po pár TV Wimbledon záznamech je to pro mě prostě Stan Wawrinka s krabičkou na zádech. Prý je to obyčejný krokoměr, ale já myslím, že tam jsou baterky Duracell. Ten chlap byl úplně všude a snad jedinýmu asi nevadilo počasí.

Čeďák – tentokráte se snažil víc útočit, v hlavě mi zůstaly jeho dvě tyčky v jedné střele. A kdo z Vás to jako dokáže, he?

Kája – kombinačně založený hráč aneb je srabárna zakončit hned, raději hledám spoluhráče. No, a když to můžu roztančit, aby z toho byly pěkný housle, tak proč ne. Fotbal ho zkrátka baví.

Prezident – vířivka se opět konala, dres jsem viděl propocený. Tutovky v celku proměňoval a takových nás moc nebylo.

Vágus – zvednul úroveň hry, ale naštěstí pro červené se moc nechtěl vracet, raději rozdával lásku, prostě růžové Prasátko:-) Druhý největší muškožravec.

Sobo – tentokrát jako útočník, tak i obránce. Týmově na jedničku. Těžba z nacvičené spolupráce s Tukanem, pár gólů jim dnes vyšlo. Zdravotně snad už v pořádku...

Tukan – v bráně nejlepší, žádná ragbyová střela, největší polykač mušek dnešního dne.

Johny – největší bojovník v červeném!

Jura – další bojovník, dnes jsme ho zásobovali přihrávkami asi míň než obvykle, ale poslední fík ladění byl jeho

Boris – člověk, co dokáže vzít ve sprintu Pávkovi míč. Takový nám chyběl, doufám, že snad se blíží legalizace této posily do pravidelné sestavy

 

Tentokráte asi fakt šlo o to sejít se, potvrdit neděli, přežít fyzicky a užít si partu, srandu a vypotit nějaký to deko. Vše se podařilo, příště už to zase bude jiná káva.

Za Nedělátora volím pana Pávka, za fyzický fond smíšený s fotbalovostí. Almosta dostane ten, co obvykle(h5)

Fotbalu zdar!

Michal (PP)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pan_Pávek | 10.07.2015 18:19
Díky za nedělat oranžová :-) pane Míšo
Osobní profil michal_6 | 07.07.2015 18:40
Sobo, nechtěl jsem ten Vágusův skoroatentát nějak moc rozpitvávat, přece jenom se jednalo o citlivou záležitost
Osobní profil Kárl | 07.07.2015 16:25
Krásný krásný krásný.. Miluju reporty od Míši .. Pávek byl neskutečnej. Mně se hodně líbil Jirka .. Dal skoro všechny prázdný brány .. Škoda, že nebylo teplejš, abych si moh sundat to funkční triko..
Osobní profil sobotka | 07.07.2015 15:12
krasna nedele , krasni lide , krasnej report .... jen osobne nevim jak si vysvetlit to "zdravotne snad uz v poradku..." pobyt v bohnicich jsem preci ukoncil jiz pred lety .... ) diky Miso
Osobní profil Johny Pacheco | 07.07.2015 10:53
Míšo díky za vyčerpávající nedělní report z vyčerpávajícího nedělního Ladění! Bylo to další pokračování seriálu Krajní meze s PNF,na konci jsem šlapal vodu Zaslouženej Nedělátor pro pana Pávka v kontextu počasí byl jeho výkon neuvěřitelnej!Gratuluju!
Osobní profil Juraj | 06.07.2015 19:34
pekný reportík, Míšo. bolo včera fakt ťažké rozložiť sily tak, aby to človek dohral. velký dík PNF. Pan Pávek zaslúžene N! (mne sa osobne hooodne pozdával aj Johny, ale tam to bolo viac o bojovnosti - v tom počasíčku klobúk dolu).
Osobní profil cup | 06.07.2015 10:03
Ahoj Miso, pisu z dovolene, takze ve zkratce. Dekuji za nedelni report, souhlasim tohle ladeni bylo hlavne o pnf,totalni fotbal asi nikdo moc necekal,OPRAVDU VELKY DIK VSEM CO DORAZILI!
Pane Pavku, gratulace!obdivuhodny vykon!!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery