Úvod » reporty » z tréninků

Save Ass

publikováno 08.06.2015 (aktualizováno 14.06.2015)

Report: Save Ass

Po parném víkendu nám zalezlo slunce a s obavou z bouřky jsme se začali postupně objevovat na předehránu. Jako první dorazili na andělku Jirka a Václav následováni Tukanem, Scafferem, Sobem a Růžou. Témata hovorů se točila různě, ale jednoznačně převládaly diskuze o sobotním finále ligy mistrů (VISCA BARCA ). S dopitým pivem a tak pro většinu z nás (minimálně pro mě) i hořkým připomenutím prohýřené noci jsme se s mírnou bolestí hlavy přesunuli na hřiště.

Týmy se sesmolily takto

Balet: Jirka, Čeďák, Pan Pávek, Kárl, Wágus, Scaffer a Kopačka

Kosa: Sobo, Tukan, Václav, Sebi, Jura, Johnny a já

Úvod ladění byl svižný až hektický. Začínali jsme zhruba první dvacetiminutovku v 4+1 a tak góly padaly. Protiútok střídal protiútok a hrál se otevřený fotbal v zásadě systémem nedáš dostaneš případně nedáš – nedáš- dostaneš. Se zapojením Johnnyho, Jury, Wáguse a Kárla se situace na obou stranách na čas poněkud zklidnila a uzavřely se dosud otevřené prostory. Na týmu baletu bylo vidět, že si fotbal užívá, zatímco u nás poněkud pokulhávala přesnost přihrávek a především větší duráz a cit v zakončení. No i přes to to s náma nevypadalo vůbec špatně a do půlky ladění jsme drželi i vedení. To však vzalo za své, když se do toho Balet dostal a začal nás přehrávat přizemní kombinací jdoucí ruku v ruce s tvořením nepřekonatelných zámků kolem našeho pokutového území. Pokuď jsme měli slibně se vyvíjející akci tak ať už předfinální nebo finální fázi překazil neskutečně strategicky postavený kopačka. Tenhle výkon vyčníval nad všechny ostatní i infarktové situace řešil s ledovým klidem a grácií sobě vlastní. Tímto vzdávám také hold a jmenuji nedělátora!

Teď se pustím do hodnocení jednotlivých výkonů.

Jirka – Na to že si Jirka na předehránu stěžoval, že se necítí vůbec dobře podal přesvědčivý výkon a zapojil se do spousty kombinací baletu.

Čeďák- Výborný výkon, situace řešil s přehledem. Přemýšlím kdy jsem naposledy viděl pokaženou akci Pávka s Čeďákem. Nějaká chemie nebo fakt nevim.

Pan Pávek- Výkon par excellence. Pan Pávek přesvědčuje o svém skillu konstantně. Rád bych vyzdvihl moment, kdy se rozeběhl nezastavitelně s míčem ve středu hřiště, obešel mě, pak dalšího a zavěsil pod levé víko.

Kárl- Technik, Ladění si užíval a dokazoval svou úroveň. Boží zpracování míče u pravý lajny alá Dinho. Evidentně si hrozně užívá reunion s Wágusem.

Wágus- Je vidět, že přes nucenou pauzu od fotbalu nic nezapoměl. Předváděl přehnanou fyzičku kterou nás doháněl chvílema k šílenství.

Scaffer- si perfektně vynahradil ligové kolo. Lítal, narážel si a jeho levačka .. no mám pocit že nejvíc gólů nastřílel právě on.

Kopačka-   Vždy byl tam kde měl. Tolik míčů co zastavil .. připomínal spíš magnet. Schytával další a další rány, a když už to vypadalo že to půjde tak přišla save ass    :D  .. Nedělátor!

Sobo- Předvedl svou klasiku. V zakončení chybělo často už jen štěstí. Skvělej zákrok v bráně v první půlce ladění.

Tukan- Klasickej tukanův styl. Dvě tři pumelice z dálky lízaly břevno. V bráně taky několikrát podržel.

Václav- hrál super. Jsme na sebe zvyklí z Notoru a víme co od sebe čekat. Největší moment asi vstřelení zlaťáku.

Sebi- asi nejlepší hráč našeho týmu pracoval na celém hřišti, vybojoval mraky míčů. Předváděl taky dobrou rozehrávku i zakončení. Almost

Jura – to je bojovník. Něco mu vyšlo něco ne, ale je jasný že s každým dalším laděním jeho výkon poroste.

Johnny- dobře zvládnutý ladění. Pamatuju na moment, kdy někdo z bílejch zpracoval na prsa na půlce Johnny si to od něj převzal a skóroval. To byla pecka :D

 

Po perfektním ladění jsme se přesunuli na Dělostřílny kde se probraly další důležitý témata a zapěly jak už je zvykem ódy na výkony všech zůčastněných ..  přeju hezkej týden a zase v neděli !

Dan

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Johny Pacheco | 11.06.2015 16:08
Dane moc pěkně napsanej report,díky!Kopačko,ty hamoune,já myslel,že si vystačíš s přivlastněným Almostem a ty takhle!? Každopádně gratuluju,zasloužená trofej,v neděli si byl úplnej ASSASSin!
Osobní profil sobotka | 11.06.2015 13:20
Krasny Dane .... za LKN dik.
Osobní profil michal_6 | 10.06.2015 22:07
Nepsaný pokladnický etický krkance jsou furt stejný: opiáty, cigára a zlato se neproplácí - není zatím nic osobního
Osobní profil michal_6 | 10.06.2015 22:06
Koukám, tady se zas bere jméno Boží nadarmo Máte to tam nahoře vůbec povolený?
Osobní profil michal_6 | 10.06.2015 22:05
Zdravím PNF - gratulace všem oceněným, hlavně panu Almost a Full Nedělátorovi - je vůbec tato kombinace povolena????
Osobní profil aless | 10.06.2015 18:24
Rišáku, Viceroy-ky jsou boží
Osobní profil aless | 10.06.2015 16:53
Škoda, že to neviděl Míša. Vsadil bych se, že tenhle report neokomentuje. Možná ho ani nedočetl do konce
Osobní profil Riki | 10.06.2015 12:31
Gratulace ZK! Ti Viceroy-ky by jsem nechal proverit, jestli to neni nepovoleny doping.
Osobní profil cup | 10.06.2015 10:23
dane, ty to píšeš jak starej mazák! děkuji!!
pánové, musím souhlasit ladění excelent, jak po fotbalový stránce tak i po společenský!skvělej relax, hodně se mi to líbilo!
kájo, kopačkov??? já to s dovolením hodím do jiné dimenze, svoji gratulaci posílám rovnou na planetu kopačka, být kopačka tak bych autobus nechal autobusem a radši bych se sklouznul po mlečné dráze!
kopačko, to bylo slušný gala mimozemský představení! ještě že to neviděl míša, místo maratonu by začal kouřit cigarety značky viceroy
pánové , díky za neděli!!
Osobní profil Kárl | 10.06.2015 9:55
Kopačka byl boží! Report byl boží! Neděle byla boží! Kopačkov je boží!
Osobní profil Juraj | 09.06.2015 21:13
jojo - dobře žes dal Kopnu. obránce ocení málokdo. "je vidět, že fotbalu rozumíš!"
Osobní profil Jordy | 09.06.2015 14:57
Přišlo mi že všichni hráli dobře, ale kopačka byl rozdílovej
Osobní profil cedak | 09.06.2015 11:24
Gratulace kopne!
Osobní profil cedak | 09.06.2015 11:22
Ty reporty bez kritiky jsou jak by rekl karl "bozi".
Osobní profil aless | 08.06.2015 21:59
Upřímně, já tipoval fotbalisty... pana Pávka, Wáguse a Sebiho. Každopádně je to výzva pro nás obránce. Kazit fotbal se taky vyplácí.
Osobní profil aless | 08.06.2015 21:27
Musím se přiznat, že po sobotní rodinné oslavě jsem zvažoval i last minute storno a nakonec je z toho nedělátor? PNF mě dostali do formy. A hlavně... můj výkon roste s kvalitou spoluhráčů a protihráčů. Takže díky za skvělý ladění! Díky Dane za report a nedělátora, je vidět, že fotbalu rozumíš. Karle, Kopačkov je na nohou a slaví! Na zítra plánuju jízdu otevřeným autobusem v centru Zlonína. Vlastně, nic velkýho. Díky ZK
Osobní profil Kárl | 08.06.2015 20:36
luxusní report!! gratulace do kopačkova..

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz