Úvod » reporty » z turnajů, ligových kol a jiných akcí

Liga PNF v polovině aneb fotbalový apríl na konci května

publikováno 31.05.2015 (aktualizováno 07.06.2015)

Liga PNF v polovině aneb fotbalový apríl na konci května

 

První letošní venkovní ligové kolo bylo jedním slovem zvláštní a výsledky tak trochu připomínaly poněkud neodhadnutelné počasí posledních dnů. V zápasech ve kterých měly góly padat, góly nepadaly…no góly vlastně celkově padaly málo, někteří favorité ztráceli body jak na běžícím pásu, rodila se velká překvapení…a aprílový fotbal tak dokázal průběžnou tabulkou docela zajímavě zamíchat. Fotbal se úplně pohledný až na pár zápasů tak nějak nehrál, snad sehrál roli ještě ne úplně zvládnutý přechod z halové sezóny na venkovní placy? Kdo ví? Tentokrát to byly prostě spíš taktické bitvy, kde na nějaké fotbalové kudrdlinky a finesy prostě prostor nezbýval.

Každopádně to ale zase byla akce hodně povedená a v útulné Hostivaři si mohli všichni tuhle fotbalovou sobotu náležitě užít.

Braník Bojs

Dokonale naplnili „malé proroctví“ z programu o tom, že těmhle borcům fotbal venku svědčí o něco víc. To, že prošli turnajem bez porážky a ztratily body jen remízami v zápasech s La Kosa Nostrou a Meteorem, stejně jako, že v gólově hubeném kole nastříleli slušných 8 branek, je důkazem, že to s útokem na titul stejně jako v loňské sezóně zase myslí vážně. Důrazný kombinační fotbal bude i dál výzvou pro všechny soupeře a aktuálních 20 bodů v tabulce je hodně slušný základ před druhou polovinou soutěže.

La Kosa Nostra

Pro modré to byl jednoznačně skvěle odehraný turnaj. Obrana v čele se skvělými brankáři, efektivní útok, ve kterém internacionálové Fede a Johan zařizovaly góly. První tak trochu nevydařené kolo je zapomenuto a je tu zase ta stará „vostrá Kosa“. Posun tabulkou vzhůru znamená návrat do boje o medaile. A nebýt tak trochu překvapivé prohry s Hardly, mohlo to být ještě i o maličko lepší.

J.B.Balet

Forma z prvního kola Baletu jednoznačně vydržela. Jediná prohra s Braníkem v gólově a asi i celkově nejzajímavějším zápase kola bude sice trošku tuhle skvělou fotbalovou partu mrzet, nicméně i tak z toho vyplynul posun na druhé místo. Určitě zaujal výkon gólmana, který absentujícího Jarka zastoupil víc než skvěle. Čtyři čistá konta z 5 ti zápasů, to se musí prostě ocenit. Balet dál pluje sezónou bez velkých zaváhání a karty má rozdané pro zbytek sezóny víc než dobře.

Hardly Athletic

Hardly zahráli jedním slovem prostě perfektně. Týmový fotbal tentokrát bez nakopávaných míčů, k tomu druhý nejlepší útok turnaje, Martin v brance toho zase pochytal jako vždycky spoustu a spoustu a překvapení kola je na světě. Už delší dobu se dá pozorovat, že se hra Hardly začíná měnit. Tentokrát byla znát především hra na dva vysoké útočníky, kteří vedle sebe tvoří jednoznačně nejvyšší útočnou dvojici Ligy. Tým tak získal potřebný tlak před brankou soupeře a asi i díky tomu začaly padat góly, které hře Hardly dlouhodobě chybí.

Meteor Letná

Sestava určitě dávala tušit, že by to mohlo být dobré, ale 4 získané body, přestože Meteor jen jednou prohrál a inkasoval jen 4 branky, jsou prostě tak trochu málo. Poctivému výkonu chyběla lehkost z předchozího kola, a když navíc zvlhnul i střelecký prach na víc to při nemilosrdné remízové matematice stačit prostě nemohlo.

Pacheco Padres

V týmu Padres asi těžko může po takto odehraném kole panovat spokojenost. Přestože chyběli hráči z osy týmu Riki a Jura, jediný získaný bod a nula v kolonce vstřelených branek zní tak trochu nepochopitelně a neuvěřitelně. Týmu, který vedl ligu po 1. kole, nezbývá než se oklepat a snažit se nepovedený turnaj hodit za hlavu.

Nejlepší hráč turnaje: Lu (JBB)

Nejlepší gólman turnaje: Sobotín (LKN)

Závěrem je třeba zmínit, že klasické dohráno v hospůdce „ U Hrubešů“ se jak už je zvykem zase povedlo. Skvělé občerstvení, řízný pivka a jemný kuřivo, turnaj ve stolním fotbálku…kdože to ve finále vyhrál? Hroch a Scaffer nebo Ondra s panem Pávkem? K tomu ještě emotivní loučení s legendou PNF Evženem…i tenhle jako ostatně každý den ve společnosti PNF byl prostě jedinečný a neopakovatelný. Vzhůru do druhého poločasu!

 

Díky Všem za pozornost a příště na lize se budu těšit na viděnou.

 

Jk (Meteor Letná)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil J.K. | 03.06.2015 19:22
...Vy toho naděláte. Společenství PNF dělá literáty z nás Všech. Každopádně je vidět,že my Jirkové si asi rozumíme
Osobní profil cup | 02.06.2015 13:27
čeďáku, záměna autora mi lichotí , každopádně o takovémhle slohu si můžu tak akorát nechat zdát!
krípo, děkuji!!
s dovolením přídám pár fotek: http://jebe.rajce.idnes.cz/5.rocnik_2.ligove_kolo_sk_hostivar_le2/
Osobní profil jarinen | 02.06.2015 9:28
vystizne a ctive napsano. Dikes.
Osobní profil neal | 01.06.2015 22:50
Díky za reportáž,Jiříku!
Osobní profil Johny Pacheco | 01.06.2015 20:01
Moc pěkně napsaný,díky Krípo!
Osobní profil sobotka | 01.06.2015 13:34
moc pekny , za lkn diky
Osobní profil Riki | 01.06.2015 13:27
Hezky pekne Jiri
Osobní profil cedak | 01.06.2015 12:28
Ted jsem si precetl kdo to napsal stahuji svoje presidensky a davam kapitansky
Osobní profil Kárl | 01.06.2015 8:12
Krásně napsáno..
Osobní profil cedak | 31.05.2015 21:37
Presidensky napsano ....

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz