Úvod » reporty » z tréninků

Generálka na ligu.

publikováno 26.05.2015 (aktualizováno 29.05.2015)

Poslední dobou mi fotbalové neděle moc nevycházeli a tak jsem se na své první letošní venkovní ladění moc těšil. Vyrazil jsem s dostatečným předstihem, abych stihl vše podstatné. Když jsem přijel na střešovický kartáč, už tam lehce vířil JB a zkoušel nový balon. Taky mi sdělil, že píšu report. Skvělé přivítání. Díky moc ;-) Než jsem se stihl převléct, začali chodit další borci a v šest už nás bylo na dva týmy.

Balet: JB, ZK, LU, Pávek, Čeďák, Kárl, Dan, Ondra

Modrý MIX: Sobo, Sebi, Radek, Kuba, Scaffer, Riki, Ziky, Johny

Celé ladění by se dalo rozdělit na první hodinu a druhou hodinu.

V té první se hrál pomalý nepěkný fotbal s řadou nepřesností a minimem běhání. V této fázi mělo na vrch modré mužstvo. Dařilo se jim přeci jen o něco víc v kombinaci a hlavně se jim dařilo zakončovat šance, které si vypracovali. Myslím, že po první hodině to mohlo být zhruba 7:3 pro modré.

Ve druhé hodině se začal hrát úplně jiný fotbal. Možná to bylo příchodem Johnyho do modrého týmu a přesunem Dana do Baletu. Možná tím, že se už všichni zahřáli na tu optimální fotbalovou teplotu. Každopádně se začalo o dost víc běhat. Fotbal to byl nahoru dolu. Šance střídala šanci. V této fázi byl zase o něco málo lepší Balet, kterému se podařilo dotáhnout až na 9:9. Za tohoto stavu měla obě mužstva dost šancí rozhodnout. Nakonec se to povedlo modrým. Myslím, že Zikymu?

První zapas tedy skončil 10:9 a hrál se skoro dvě hodiny. Na posledních deset minut se rozehrál další zápas, který za stavu 2:2 rozhodl jeden, dva, možná tři zlaťáky. Bohužel nevím kdo je dal.

Pár slov k individuálním výkonům:

JB: Vířil jako vždy, bojoval, burcoval Balet, i když se nedařilo. Přidal pár branek.

ZK: Nevím jak to Ála dělá, ale mě přijde že má zlatý teleport. Jinak si nedovedu vysvětlit, že je vždycky tam kde být má. Skvělý přehled ve hře. Dobrý výkon i na pozici brankáře.

LU: Pro mě osobně hráč, se kterým se mi hraje úplně nejlíp. V neděli mi ale přišel trochu bez šťávy. Možná únava, možná problémy s kotníkem. A nebo se jen šetřil na sobotu?

Pávek: Opět naplno využíval své výborné fyzičky. Běhal, bojoval, rozehrával útoky.

Čeďák: poslední dobou začal hrát hodně ofenzivního obránce a myslím, že mu ta pozice sedí. V obraně odvede potřebná a rychlím přechodem do útoku dokáže pomoct s přečíslením v útoku.

Kárl: V neděli rozjel neuvěřitelnou prsní šou. Klička kozama? Do neděle jsem netušil, že je to možné :-D

Dan: Zahájil v modrém, zhruba po hodině se přesunul do bílého. V obou barvách hrál Dan moc dobře. Běhal, bojoval, rozuměl si s balonem.

Ondra: Poprvé venku. Balon si dělal absolutně co chtěl. Neuvěřitelná marnost v zakončení.

Sobo: Hrál chvíli vepředu, chvíli vzadu. Hodně se nabízel do kombinace. Bohužel ale nedostával dostatek přihrávek od spoluhráčů.

Sebi: Silný v osobních soubojích, dobrý do kombinace. Má pravá lopatka se přesvědčila o jeho tvrdé střele.

Radek: Celou dobu v brance. Byla to snad nějaká příprava na ligu?

Kuba: Hrál dost ofenzivně. Jestli si dobře pamatuju tak dal dost branek.

Scaffer: Hodně toho naběhal ( i když stále říká, že už nemůže ;-) ) dobrý do kombinace.

Riki: První půlku ladění byl nejlepší na hřišti. Vymýšlel dobré přihrávky pro spoluhráče, dal pár gólů z dálky. V druhé půli se zatáhl do obrany a už nebyl tak výrazný.

Ziky: Hraje s balonem hodně rychle k bráně. Bránit ho je hodně těžké. Tvrdá střela, v neděli ale trochu rozladěná mířidla.

Johny: Byl vepředu, byl vzadu, a když tam náhodou nebyl, byla tam alespoň jeho teleskopická noha. Nevypustí jediný souboj. Johnymu děkuji za to, že se slitoval nad mou marností a po tom co jsem  z 30 cm netrefil úplně prázdnou bránu, rozhodl se zakončit za mě. Díky ;-)

Zvolit nedělátora bylo tentokrát hodně těžké. Přišlo mi, že nikdo extra nevyčníval. Kdyby se hodnotila první hodina, zvolil bych Rikiho. Hrálo se ale dvě hodiny a proto volím Dana. Ten makal,  soustředil se jen na fotbal a to, že se neflákal, dokazovalo i jeho propocené triko.

Dane, gratuluji.

V sobotu se bude zrak celého fotbalového světa upínat na další ligové kolo v Hostivaři.

Dobře se na to připravte.

 

Pro PNF Ondra 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil sobotka | 27.05.2015 16:39
Gratulace Danovi , super report ... dik sobotka
Osobní profil cup | 27.05.2015 10:31
kájo, von je v tom rišák vlastně nevinně, bejt tam míša tak to vyhrotí on, johny jako kapitán logicky nemůže a pro zikyho tahle černá práce moc není, volba tedy byla jasná :-)...

kopačko, taky se těšim na number 3, johny to moc hezky napsal a je jasný, že tohle kolo bude tak trochu special
Osobní profil Kárl | 27.05.2015 10:02
Moc hezkej report Ondro, Dan zaslouženej nedělátor. Ryšák almost?:D vtip. Kopačko neboj..
Osobní profil Johny Pacheco | 27.05.2015 0:26
Dane gratuluju k Nedělátorovi!
Osobní profil Johny Pacheco | 27.05.2015 0:22
Rišák unchained...
Osobní profil Johny Pacheco | 27.05.2015 0:20
Ondro,moc pěknej report,díky!Na Lize už goly musíš dávat sám!
Osobní profil aless | 26.05.2015 21:46
Já zapomněl, klasickej Rišák . Hecuje před ligou, přitom jede radši na údajnou svatbu údajnýho bratra . Jsem v klidu... Jinak velký dík za pěkný report - JBB top level! Gratulace Danovi! Díky za ladění i dohráno. Těším se na ligu a na legendu Padres #3
Osobní profil cup | 26.05.2015 20:46
ondřeji, děkuji za report, pěkně rozebrané na součástky , generálku měl vlastně jenom balet a ten signál, který vyslal všem teamům byl dost nečitelný, liga ukáže . dost se těším!
dane, gratuluji k nedělátorovi, profi výkon tak jak bývá u tebe poslední dobou zvykem! to o mě se zase poslední dobou píše jako o vířivém hecíři, franz straka by měl určitě radost takže dobrý
kopačko, klasickej rišák nebo tě chtěj tradičně padres rozhodit před ligou??z textu je jasně patrné že rišák jezdil jenom jednu hodinu, kdežto ty si podával stabilní výkon celé ladění, samopasování na olmousta trochu zavání čeďákem, ale označit tě za viceolmousta to už je vyložená provokace...

stay cool!!!
Osobní profil aless | 26.05.2015 18:21
???
Osobní profil Riki | 26.05.2015 17:19
Ondro, dekuji za almosta, dal jsem do toho vse a gratuluji zlatanovi k vicealmostovi
Osobní profil Jordy | 26.05.2015 12:46
Děkuju za nedělátora udělalo mi to velkou radost

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz