Úvod » reporty » z tréninků

Moje prsa, tvoje prsa

publikováno 04.05.2015 (aktualizováno 10.05.2015)

Ahoj, drazí PNF,

než se začnu rozepisovat o opět úchvatném fotbalovém představení, musím se omluvit za pozdní postování reportu. Ale tu neděli jsem prostě nějak nedal.

Každopádně neděle začala, jako obvykle, v 16:30. Dali jsme si klasický tři kousky a šli na plac. Z hospody jsme šli s Wágusem, Lu, Danečkem, Ryšákem, Jardou, Platinim a Ráďou. Rozebrali jsme aktuální dění v Praze a Ostravě. Ryšák nám vysvětlil/řekl vtip, že Slovákům chytaj dva brankáři. Jan a Laco (Ryšáku, jestli jsem ten vtip nepoplet). My se na sebe všichni nechápavě podívali, ale Ryšáka to evidentně pobavilo.

No ale k samotnýmu ladění. Zpočátku jsme začali tak chaoticky na dva týmy se dvěma hráčema na střídačce. Když potom ale přišel Kopačka, Kuba a pak i Johny, tak se to vykrystalizovalo na následující složení.

Bílí: Čeďák, Lu, Daneček, Pávek, Radek a já
Červení: Jarda, Ráďa, Platini, Míša, Scaffer a Sobo
Modročerní: Wágus, JB, Ryšák, Johny, Kopačka, Kuba

Doufám, že jsem ty sestavy nějak nezaměnil. Hrálo se po desetiminutovejch zápasech. To je model, kterej je dle mého názoru, nejlepší. Hraje se rychle celý dvě hodiny a nikdo to na konci nefláká.

Kvalitou to bylo výrazně lepší než naše poslední ladění, ale pořád jsme všichni daleko za svejma možnostma. Co se týče jednotlivejch týmů, tak nejlíp dopadli bílí a modročerní a nejhůř bohužel červení.

Červení měli hodně silnej zadek, kde to diktoval především Platini a Míša. Oba dva zahráli velmi dobře, a těžko se za ně dostávalo. Ráďa naprosto famózně zachytal, takže dozadu žádnej problém nebyl. Horší už to bylo dopředu. Nikomu se moc nechtělo bejt na středu, takže ve většině případů tam měli zmatek a dopředu skoro nic nevyprodukovali. Sobo na lakomce skoro nic nedostal, protože to na středu nikdo nepodržel a pořádně nerozehrál. Dopředu se mi nejvíc líbil Míša, kterej si zase zahrál na Roberta Carlose. Jarda taky zahrál dneska dobře, a dokonce dal i dva góly (nejsem si jistej, ale myslim, že to byly asi jediný góly červených za celej den). Scaffer zahrál slušně. Individuálně všichni hráli dobře, ale dohromady to na ostatní nestačilo.

Bílí zase měli na středu LU, podporovanýho Pávkem, a to je obrovská síla. Až se k tomuhle připojí Wágus, tak bych proti nám fakt nechtěl hrát. Pávek i Lu hráli fakt skvěle. Pávek sbíral volný balóny všude po hřišti. Lu zase neztratil snad ani jeden míč. Skvěle to podrží a rozehraje. Zásoboval nás skvělejma přihrávkama a i dal nějaký góly myslim. Doplňoval to dobrou hrou Čeďák, i když mě zezačátku trošku sral:).. I když tam měl takový nešťastný pasáže, tak v globálu hraje už dlouho fakt výborně. Skoro nikdo ho neobejde a dopředu se naučil pár novejch kliček. A je to hráč, kterej neskutečně chybí, když ho nemáme. Radek byl zpočátku s náma takovej nesvůj. Zbytečně někdy odkopával a dával míč soupeřům, ale s postupem času dobře zapad a zahrál dost dobře. Bezvadně bránil, podporoval útok. Dokonce asi 3x přihrával na prázdnou bránu, z toho jednou hlavičkou. A ani nikoho netrefil do hlavy, když se nedíval:), takže za mě pro Radka hodně povedený ladění. Já sem zahrál docela tužku, ale kdo se má prosadit v takovýhle paritčce. Poslední mi z naší party chybí Daneček. Ten zahrál supr, makal dopředu, dozadu. Dával góly a tmelil střed, nebo se mnou presoval vepředu. Bílí dneska super. Highlight byly samozřejmě Pávkovy prsa ve výskoku. Nechápu, jak vysoko je schopnej ty prsa dostat. To už sou parametry Bakyho prsou.:) Strašně se mi líbí, že ty prsa zkoušíme skoro všichni. Na závěr jsem připravil takovou hitparádu nejlepších prsou v PNF. Snad se nikoho nedotknu.

Modročerní včera taky velmi silný. Nejlepší hráč byl podle mě Wágus. Jsem fakt rád, že když jsem ho tak vynášel do nebe, jak je strašně rychlej, tak nezklamal. A to, přátelé, pořád eště nehraje zdaleka na plno. Ale technicky je na tom mnohem líp, než jsem čekal. Po takový pauze mu mičuda vůbec neutíká. Dobře ji vede, zpracovává, přihrává i střílí. Je skvělý ho mít zpátky v týmu. Jak se blbě proti němu hraje okusil na vlastní kůži Lu, kterej si dva zápasy kvůli němu nešáh na balón. Na druhym pólu to zase okupuje Kopačka. Nevim, jestli se mám opakovat, ale je to prostě fotbalovej fenomén. Je naprosto bezchybnej, klidnej a předvídavej. Podle mýho vidí půl hodiny dopředu. A zase včera zahrál tak, jak jsme u něj zvyklí, za což mu samozřejmě dávám almosta. Ryšák se mi osobně včera líbil. Dobře podržel míč, jenomže ho podržel vždycky trošku dýl. Asi nechtěl tenhle tejden dostat nedělátora, tak situace 4:1 řešil střelou přes obránce a tak podobně. (já teda nemám moc co řikat se svym promrdanym 3 na braknáře) U Ryšáka je to hodně o tý předfinální fázi. Každopádně až jednou toho Ryšáka Johny zkrotí, tak bude nezastavitelnej. Jirka zahrál tak standardně bych řek. Jako vždy adept na nedělátora. Johny přišel pozdě. Což je nespravedlivý. Pak si nás tam všechny vodí, dělá kličky, každýho ubrání a jak by řekla moje holka:" to je pak v čudu." Ale každopádně hrál moc hezky. Měl hodně průniků dopředu, pěkný kličky, jistej vzadu, teleskopická noha. Klasickej Johny. Kuba, jestli se nepletu, tak dal včera jedny prsa, to samozřejmě musim ocenit. Jinak to byl takovej klasickej výkon. Trošku z toho vyčuhovala ta mega šibenice levym nártem. To byla paráda a Suaréz by moh závidět:).

Tak a teď tady mám pro Vás připravenou anketu top ten zpracování tělem, kterou jsem nezval: Tvoje prsa, moje prsa

10) Wágus - jeho legendární zpracování ohryzkem, bradou, nebo napnutym hrudníkem asi nemusim nějak dál komentovat
9) JB - nemá tak napnutej hrudník, ale krkem jsem ho taky viděl mockrát zpracovávat
8) Kuba - včerejšíma prsama se u mě dostal do hitparády:)
7) Míša - Nemaj tam žádný kudrlinky, ale ví, kam si je pošle 
6) Ryšák - Když se snaží, tak si tim umí i obejít hráče a tak pěkně si je nadejchá nahoru
5) Platini - vizuálně jsou určitě top 3, ale nebejvaj v pohybu
4) Lu - taky u toho nedělá žádný divadlo, ale prostě je umí
3) Ziki - prsa ve sprintu? Jenom doufám, že to na těch tréninkách nezlepší
2) Fede - Harmonický souznění těla s gravitací sluneční soustavy
1) Pávek - metr a půl výskok, prsa ve vejšce Johnyho hlavy a naprosto krásný, co dodat 

No a moji poslední příjemnou povinností je volba nedělátora. Adeptů mám celkem dost. Samozřejmě jsem chtěl dát LU, Pávka, Wáguse a všechny z bílých. Nakonec jsem se ale rozhodl pro Ráďu, kterej držel červený nad vodou. Vychytal tam strašně nájezdů, střel a centrů. Takže Ráďo, gratuluju!

Mějte se  

Kárl

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kárl | 10.05.2015 12:49
žebříček vidim na půlroční až roční bázi, aby každej měl čas na sobě máknout ..
Osobní profil cedak | 06.05.2015 9:47
Jako pobavilo ...
Osobní profil Jordy | 06.05.2015 9:30
super report
Osobní profil aless | 05.05.2015 15:16
Jinak Kárle, výborný sofistikovaný prsní žebříček. Asi se z webu na čas odmlčím a prsa intensivně potrénuji, abych se mohl objevit v příštím vydání. Jak často hodláš "TOP10 Prsa" zveřejňovat?
Osobní profil jarinen | 05.05.2015 15:07
Karle super
Osobní profil aless | 05.05.2015 14:57
Tušil jsem, že olmoust bude s ohledem na všechny okolnosti asi víc
Osobní profil cup | 05.05.2015 13:58
Jasny bojis se ze te zladel kopne do hlavy a pak te posle na dozivoti do kriminalu.kajo ani se ti nedivim taky bych mel strach.olmoust je vic!!!!
Osobní profil Kárl | 05.05.2015 13:21
noooo:D.. tos mě vůbec nenatlačil ke zdi. kór když teď víme, že kopačka začne mít genocidní tendence:/. já cejtim, že to je na podobný úrovni.
Osobní profil cup | 05.05.2015 12:07
Takze nejaka mutace zlatana a fidela? To vypada na docela vostrou komixovou figuru...


kajo, nechci te tlacit ke zdi ale ta otazka se vylozene nabizi.co je vic malej nedelator nebo olmoust?
Osobní profil aless | 05.05.2015 11:52
Chvilku nejsem online a už se mě tu snaží skandalizovat? Tu ruku jsem mu nepodal, to je fakt. Omlouvám se, ale pravda je, že literatura má na mě nečekaně velký vliv a to jsem ještě před Zlatanem četl biografii Fidela Castra.
Osobní profil aless | 05.05.2015 11:37
Kárle, díky za report a zaslouženýho almosta . Gratulace Ráďovi, nádherně jsi kazil útočníkům radost z fotbalu.
Osobní profil Johny Pacheco | 05.05.2015 11:18
Jj dej Zlatanovi Zlatana,Zlatanem se ti odmění...
Osobní profil cup | 05.05.2015 10:17
Miso,odmita podat ruku? O tom u nas na firme nikdo nic nevi,mozna jaka cte tu novou knizku tak se nechal inspirovat do toho ty pozdni prichody na treninky,no jsem zvedavej ceho vseho se jeste dockame
Osobní profil Kárl | 05.05.2015 8:06
Sem rád, že se report líbil. Jirko, hrál si fantasticky .. Jako vlastně seš takovej malej nedělátor. Je fakt, že sme přišli pozdě malinko, ale to sestavení bylo dost zajímavý. míšo, bylo to dobrý .. Bludnym výkonem bych to nenazval .. To Johny. Ty nepotřebuješ prsa, když zase dokážeš zvednout teleskopickou nohu na úroveň Pávkovejch prsou ..
Osobní profil michal_6 | 05.05.2015 8:00
Ráďo, gratuluju, cenu máš zaslouženě
I když statisticky jsem teda trochu čekal někoho z Baletu
Osobní profil michal_6 | 05.05.2015 7:59
A přitom to začalo tak nevinně, jedno ligové sobotní kolo na Chodově, když se Zlatan prostě v derby nevrátil do svého sektoru. No, a od té doby válí raději v obraně. Takže se vlastně podílím na jeho hvězdné a zářné kariéře
Osobní profil michal_6 | 05.05.2015 7:56
Jirko, ZK Tě prostě taky posouvá dál, běžně dávám housle tak jednou ročně, ale kluk, co Ti v Bříství slíbí přestup, pak se k tomu nemá, pak už Ti odmítává i podat ruku, pak si Tě na hřišti prý vůbec nevšimnul, tak si prostě potřebuješ trochu vrátit respekt a sebevědomí. Naskytnout se šance potřetí, zkusím to zas, to říkám na rovinu
Osobní profil michal_6 | 05.05.2015 7:52
Kájo, dík, zase si to posunul dál
Z našeho bludnýho výkonu udělat poloódy, to prostě žádalo určitou dávku přemýšlení, takže se vůbec nedivím, že se to protáhlo až do pondělí
Osobní profil cup | 04.05.2015 23:44
kárle, pěknej vybroušenej kus! děkuji moc!
ráďovi samozřejmě velká gratulace!
kájo, chce to, aby byli všichni pnf připraveni v 18:00 k výkopu pak chaoz nebude, takhle za pochodu to je docela naročný organizovat, zase na druhou stranu se to osudově promíchalo a ukázalo se, že v pnf může stále hrát každý s každým, to potěší, hodně mě to bavilo!

jen mi z reportu není uplně jasný jak jsem vlastně hrál, sice jasnej adept na N ale v posledním odstavci ani zmínka, tak teď nevím, víš že super márnia unesu
jinak musím přiznat, že se mi hra jebs líbila, škoda že si nedal gol při tý hymně, u toho se produkce slušně zapotila, nebo k tomu potřebuješ ještě sluníčko jako rišak?

k anketě asi toliko:vím že seš velkej odporník na tohle technicky velmi náročné zpracovaní míče, ale že to takhle sofistikovaně rozebereš a sestavíš z toho hitparadu??sice ti tam chybí zka, každopádně nadhera!
johny makam na tom pár měsiců a hned 9 místo, můžu ti kdyžtak poradit, držení těla, celkovej odhad, je toho docela dost tak mi kdyžtak zavolej , tel. máš
dotaz na míšu, byly ty dvoje housle nutný??? jasný ten mentalní klinč který jsme tam se zk rozjeli po tom obdrženým gole do sitě červených nebyl uplně ok, vendeta jasný! beru jedny housle, ale dvoje?? a zk??
kárle, ten report si mohl klidně pojmenovat " z frajírka frajerem" jestli mi roumíš? :-)ještě jednou díky za report a pnf za neděli!
Osobní profil Juraj | 04.05.2015 23:11
díkes za report, Kájo: úplne si mi urobil chuť na nedelu!
Osobní profil Johny Pacheco | 04.05.2015 18:33
Ráďo gratuluju k zaslouženýmu Nedělátorovi!
Osobní profil Johny Pacheco | 04.05.2015 18:31
Moc pěknej report Kájo!Tjo budu muset zaprsit,abych se dostal do hitparády,já už sem si zvyknul všechno stahovat teleskopickou nohou,kde mám svou vlastní hitparádu...ale jsem tam tak sám
Osobní profil sobotka | 04.05.2015 17:51
krasnej report , spad mi kamen ze srdce .... lkn likes
Osobní profil radagolman | 04.05.2015 15:28
Karle diky moc za nedelatora.Super report a super ladeni jeste jednou diky moc

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery