Úvod » reporty » z tréninků

Něděle plná emotikonů

publikováno 28.04.2015 (aktualizováno 03.05.2015)


Zdravím,všechny feláky PNF!

Na úvod Vás chci varovat, že psaní není má silná stránka, takže podle toho, to taky tak bude vypadat     
    Dne 26.4.2015 se konalo druhé venkovní ladění na Tatranu Střešovice.
Počasí nám moc nepřálo, takže jsme si zpočátku mysleli, že místo fotbalu bude plavání.Stal se však zázrak a při příjezdu do Střešovic, bylo krásné jarní počasí a slunečno.
    Na předehráno do Kafé Andělka dorazili nedočkaví pivní nadšenci a to: Jirka, Kárl, Tukano, Jarda, Wágus a Platini. Jako vždy panovala dobrá nálada a chuť k fotbalu se navyšovala každou minutou před zahájením ladění.


Po „zdlouhavém“ rozcvičení přišel čas na rozdělení sestav:
Padres: Johny, Míša, Riki, Platini, Scaffer a gólman Ráďa
Kosa: Sobo, Tukano, Radek, Johan, Sebi, Fede ( Kuba dorazil na II. Polovinu ladění)
Balet: Jirka, Zlatan, Jarda, Pávek, Čeďák, Kárl, Wágus


18 hodina odpískána a my byli mile překvapeni, že na hřišti i přes zpočátku deštivý den nebyli louže, ale samotný povrch byl mokrý, takže balon klouzal jako po másle. Druhé venkovní ladění bylo vcelku výsledkově vyrovnané, ale ve hře se rozdíly týmů našly.

 Někdo si mohl všimnout, že jsem si výsledky nenápadně zaznamenával, ale nebyl bych to já, kdybych si to hned po ladění nechtěně smazal, takže za přesné výsledky se omlouvám.


   Balet na mě působil zejména při první polovině tak trochu zmateně. Postrádal jsem souhru spoluhráčů, zpracování balonu a celkovou středovou hru, kterou většinou tmelí Luděk, který bohužel pro Balet tuto neděli nedorazil. Wágus mě vcelku mile překvapil i přes dlouhodobou absenci po úrazu nohy. Na hřišti se držel s tempem týmu. Kárl postrádal cit a přesnost střely na branku protihráčů z čehož nebyl očividně ve své kůži. Jirka s Jardou a Čeďákem hráli spíše pohodově klidný a zmatený fotbal. Kopačka si na tomto ladění hrál svůj vyrovnaný výkon, trochu pokulhával v soubojích s Johnym. Pávek hrál jako při každém ladění důrazně, přesně, cílevědomě a proto ho z mého pohledu soudím jako nejlepšího hráče Baletu.


   Kosa hrála z mého pohledu dynamicky, klidně a vyrovnaně. Sobo hraje každým laděním lépe a lépe, je vidět, že pravidelností tréninků se technicky a celkově fotbalově zlepšuje. Tukano hrál spíše zezadu a jako vždy kryl bránu a měl ji téměř pod kontrolou. Sebi byl velice aktivním běžcem, zvládl si pohlídat jak přední, tak zadní část hřiště. Radek opět nezklamal, zadní část hřiště mu prostě svědčí, Kose zahajuje nebezpečné akce k bráně protihráčům. U Kosy bych podtrhnul skvělou souhru Fedeho s Johanem. Při útoku na protihráče byla tato dvojice velice silnou a nebezpečnou hrozbou. Pro soupeře bylo těžké čelit jejich hře.


   Pacheco přišlo do hry s chutí a natěšeností na fotbal ostatně jako na každé nedělní ladění. Ráďa se na nás po dlouhé době přišel podívat z pohledu branky, bránu kryl odhodlaně. Co se týče nahrávek z brány spoluhráčům, chtělo by to ještě trošku vypilovat. Obranu si vzali do parády Míša s Platinim a popravdě nevím, co bych jim mohl vytknout. Ryšák se snažil hrát týmově, což ovlivnilo celou hru Pacheca. Jeho souhra se spoluhráči překvapila celý tým a to se projevilo i na hře Pacheca. Celý tým z toho byl nadšený. Johny a já jsme měli mnoho skvělých šancí, které bohužel pro Pacheco ne vždy skončili brankou.

Závěr nedělního ladění:
    I přes nešvar počasí se hrálo skvěle, všichni byli spokojeni a zůstali se svými týmy až do samého odpískání ladění. Panovala dobrá nálada, fóry na hřišti a celková spokojenost ze všech stran. Doufám, že se příště sejdeme opět v hojném počtu.

Nědělátor:
O nedělátorovi se mi těžce rozhoduje, přemýšlím o něm od ladění až do teď. Největším překvapením byl pro mě Riki z Pacheca a proto bych ho za sebe rád zvolil jako Nedělátora ladění. Je vidět, že nahrávky spoluhráčům svědčí jemu i jeho týmu, jen tak dál RIKI !!!

Tímto bych se s Vámi rád rozloučil a doufám, že jsem psal report poprvé a naposled. Na psaní jsem nikdy nebyl, tak doufám, že budete alespoň trošku spokojeni.
                                         !!!!! FOTBALU ZDAR !!!!!         
                                     ( Scaffer: Cítí se vyčerpaně )

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Johny Pacheco | 30.04.2015 19:42
...tak určitě
Osobní profil cup | 30.04.2015 18:54
proste to chce maknout a trochu to stesticka
Osobní profil cup | 30.04.2015 18:22
chlapi, netahejte sem politiku, té je všude habaděj
Osobní profil michal_6 | 30.04.2015 17:08
Takže v neděli zase jako nic?
Osobní profil sobotka | 30.04.2015 15:28
Kdyz neprijde Lu a report nepise Balet
Osobní profil Kárl | 29.04.2015 21:33
Scaffer skvělej report! "cítí se vyčerpaně?" To sem málem spadnul ze židle .. Rišákovi gratuluju! Když nepřijde Lu, tak se o nedělátora můžou poprat i borci z jinejch týmů:D
Osobní profil cup | 29.04.2015 17:19
rišaku, a stačilo jen hrát s týmem, řeklo by se taková prkotina
Osobní profil cup | 29.04.2015 17:01
kopačko, taky mě to hned praštilo do očí, to se nedá přehlídnout, říkám si "vyhrotím to", ale ten kluk to taky nemá zrovna jednoduchý, johny je kapitán i nadřízený v jedné osobě a to je skutečně vražedná kombinace!
prezident se přimlouvá, vem ho prosím na milost.
Osobní profil Johny Pacheco | 29.04.2015 16:58
Jinak Scafferovi díky za report, Rišákovi gratuluju k Nedělátorovi a ostatním díky za pěknou venkovní neděli!
Osobní profil Johny Pacheco | 29.04.2015 16:56
Žádnej překlep jsem tam nenašel.Editor
Osobní profil aless | 29.04.2015 16:25
Gratulace Rišáku k Nedělátorovi!!!
Osobní profil aless | 29.04.2015 16:23
Díky Scaffere za velmi pěkný report. Našel jsem jeden drobný, ale podstatný překlep: "Kopačka si na tomto ladění hrál svůj vyrovnaný výkon, trochu pokulhával v soubojích s Johnym." Z kontextu je jasné, že jsi chtěl napsat: "pokulhával po soubojích s Johnym." Věřím, že příště už si dáš na tyhle detaily větší pozor.
Osobní profil sobotka | 29.04.2015 12:27
GOOD !!! dik scaffer
Osobní profil Riki | 28.04.2015 22:19
Yes! Je to tam! Diky Scaf! Report mas napsany s prehledem.
Osobní profil cup | 28.04.2015 16:36
scafr pěkný! proč ta skromnost ?
ladění mělo solidní uroveň a máš recht jebs neměli úplně svůj den možná posledních 20 min bylo docela slušných ,lu určitě chyběl a taky přede moc nezafungovalo. radši to příště vemu rovnou na plac! lkn, pp a počasí palec nahoru
rišáku, gratulace k prvnímu letošnímu nedělátorovi!!
pánove, dík za neděli

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery