Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Redakcne nekraceno , i kdyz to editora z LKN napadlo hned pri prvni vete.....

publikováno 22.04.2015 (aktualizováno 26.04.2015)

Redakcne nekraceno , i kdyz to editora z LKN napadlo hned pri prvni vete.....

JB Balet váleli, Pacheco Padres se rozehrávali, a La Kosa Nostra opět zklamali.

 

 

 

 

V dnešním reportu se dozvíme, jak odskakující balon dělal hráčům problém, jak si Jarko nešťastně rozseknul hlavu při zákroku, anebo jak Cedak vstřelil první venkovní vlastní gól.  

Tímto bychom chtěli popřát  trosku opožděně Alovi vše nejlepší k svátku, který k teto příležitosti dostal knihu o svém velkém vzorovi, Zlatanu Ibrahimovicovi.

 

 

Na první venkovní laděni v roce 2015 se nás sešlo v relativně velkém počtu. Dost, aby se naskládali tři tymy. Jediným nekompletním tymem byli Kosa nostra, a tak jim přišli na výpomoc JB s Danem.

 

Zde jsou sestavy:

 

LKN: Sobo, Radek, Dan, JB, Sebi + Tukano, který mimochodem přisel pozdě ,protože prý zapomněl na čas.

JBB: Cedak, Jarinen, Luděk, Karl, Ala, Pávek, Jarko.

PP: Platini, Riki, Jura, Misa, Wagus. Později se k nim přidali Johny, Scaffer, a Ziky.

 

 

Na návrat na laděni jsem se moc tesil, a motivace byla veliká. Počasí nám pralo a podmínky byly perfektní, teda skoro. Jediným háčkem, který se zdál dělat většině hráčům problém byl povrh, nebo-li spise balon. Po zimní části strávené v tělocvičně si hráči museli nejprve zvyknout na novy povrh, na kterém balon často odskakoval. Začátek nebyl nijak úžasný z hlediska hry, a tak trvalo několik zapasu než se všichni rozehráli.  Bylo obtížné mít míc zcela pod kontrolou, a často odskakoval.

Největší problém měli Lkn, kterým trvalo několik zapasu než dokázali vstřelit gól. Lkn měli blby den, a po všech stránkách hráli spatně. Chyby v defensivě, nepřesné přihrávky, nedůraz atd.. A když už dokázali vstřelit gól, tak to byl bud gól kuriózní nebo šťastný. Doufejme, ze Lkn se brzy vrátí do formy z minule sezony.

 

To na druhou stranu JBB balet byli dnes jasně nejlepším tymem. Po většinu zapasu dominovali hru, hráli atraktivní fotbal, kombinace, klícky apod. Jakoby jim ten přechod z haly ven ani nevadil. JB Balet dokázali udržet balon na zemi, což se Lkn nedařilo, a v hodně případech si dokázali vytvářet krásné gólové situace „a la“ Bayern. Bylo vidět, ze chtěli hrát. Cely tým útočil, a góly padali z kolektivních akci, kdy se ocitli až tři hráči sami před brankařem. Cedak vstřelil první vlastni gól venkovní sezony, a to z rohu právě proti Lkn, pokud se nemýlím.

A nejen Cedak mel smůlu. Jarko se při jednom zákroku nešťastně uhodil hlavou do brankové konstrukce, a tím si rozsekl hlavu nad celem. Naštěstí si to dokázal sám ošetřit a mohl po chvíli pokračovat ve hře.

 

Pacheco Padres hráli slušný fotbal, ačkoli se jejich hra zvedla, až po příchodu tří klíčových hráčů. Hráli si to svoje, rychle přechody dopředu, krásné individuální akce. Po příchodu Johnyho , Scaffera, a Zikyho se jejich hra výrazně zlepšila, a přidanou útočnou silou dokázali byt mnohem nebezpečnější před brankou soupeře.

 

 

Co se týče nedelatora, tak jsem se musel rozhodovat mezi dvěma hráči.

 

 

První kandidát: Pávek

 

Pávek předvedl opět vynikající fotbal. Jeho vista, stabilita, technika a silná střela z něj dělají kompletního hráče a byl dnes motorem svého tymu, kdy rozdával balony jak to šlo.

 

Nedelatora budu muset přeci jenom udělit Wagusovi. Po dlouhém zraněni se Wagus ukázal na laděni a byl připraven dat všechno. Bylo vidět, ze byl dlouho mimu hru, ale jakmile se rozehrál, tak to byl opět starý dobry Wagus. Uděluji tedy Nedelatora Wagusovi za statečnost a odhodlaní k jeho velkému návratu.

 

 

Citace dne:

 

„V momente, kdy si přestanete věřit, tak jste skončili“, Zlatan.

 

 

Sebi.

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil waginen | 24.04.2015 16:16
Sebi a kluci...díky
Osobní profil michal_6 | 24.04.2015 10:12
A funguje to aj na SVK: Juraj má taky svátek. Takže, Juro, ať se daří, sebevědomí roste, Sparta vyhrává a Ty střílíš góly
Osobní profil michal_6 | 24.04.2015 10:10
Sebi, díky za výstižný report.
Wagusi, gratuluji k pobrání tolika primátů, prostě si ukázal, že nejsi obyčejný Aleš doufám, že jsi sem nezapomněl hesla a hodíš sem taky nějakou message
Jirko, všechno nejlepší k dnešnímu svátku, ať Ti pořád dobře víří
Osobní profil cup | 24.04.2015 7:55
juraji, jakmile zlatan neni zvolen nedelatorem tak se automaticky stava almoustem.co se tyce noticek tak nejaky tam jako byly, ale spis k ty ceremonii s tim darkem k svatku od j.b.balet ,
Osobní profil Juraj | 23.04.2015 23:11
a rozumiem tomu správne, že Almost je tentokrát Pávek? Sebi nedostal notičky?
Osobní profil Juraj | 23.04.2015 23:07
super Ladění, super Nedělátor! Wágusov dupot nám v PNF hrozne chýbal! keď na lávke zahlásil "já sem nevěděl, jestli budu hrát, ale byl sem ještě trochu vožralej, tak sem si vzal věci" - to mi bolo jasné, že je zpátky! PNF forever!
Osobní profil cup | 23.04.2015 16:28
sebi, hezky se ctí napsáno, děkuji za report!!
21 pnf na ladění ?8 pnf na přede a 13 pnf na dohráno , tomu říkám vstup do sezóny.
míč byl trochu přefouklej, tak to hodně skákalo, alespoň jsme odkryli "bratrstvo přefouklého míče" , ke členství se přiznal lu a riki
wágusi, gratulace jak k návratu tak k nedělátorovi, produkce pnf dělala co mohla, první gol venku a zlaťák?? k tomu ten nedělator?? hollywood jak prase! akorát s tím svátkem se to trochu nepovedlo, každopádně už víš jaké to je být ve stínu zlatna a tak to máme všichni a vůbec s tím nic nejde dělat...
p.s. super citát! souhlasím a podepisuji!
Osobní profil Johny Pacheco | 23.04.2015 14:29
Sebi díky za pěknej report!Wágusi zlaťák a ještě Nedělátor?!No tak gratuluju!To je úplně jak " target="_blank">http://www.csfd.cz/film/7599-legenda-o-slavnem-navratu/

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery