Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

zlatan@zlatan.zk

publikováno 14.04.2015 (aktualizováno 19.04.2015)

12.4. co je tohle za datum? Jsou nějaké události z tohoto data, které by stály za zmínku? O pomoc jsem požádal kamarádku Wiki a nestačil jsem se divit. Rád bych se s Vámi o některé záznamy podělil.

 

1012 – Na český knížecí stolec nastoupil vládu kníže Oldřich

1633 –Galileo Galilei byl předveden před inkviziční tribunál vyšetřující jeho kacířství

1900 – Portoriko přestalo být závislé na USA a stalo se svobodným územím.

1937 – Sir Frank Whitttle otestoval první proudový motor určený k pohánění letadel

1961 – Nadporučík Jurij Alexejevič Gagarin jako první obletěl zeměkouli. Historický let na kosmické lodi Vostok1 trval 108 minut. Od roku 1969 se z rozhodnutí Mezinárodní letecké federace slaví tento den jako Světový den letectví a kosmonautiky.

1980 – Mladý, na smrt nemocný kanadský atlet Terry Fox začal svůj Maratón naděje v němž uběhl během 143 dnů více než 5300 km

1981 – První start raketoplánu Columbia začal novou éru letů do vesmíru. První let raketoplánu trval 2 dny (36 obletů Země).

2015 – PNF končí halovou sezonu na HC Spartě a přesouvají se do Střešovic

 

Při vší ÚCTĚ k aristokratům, vizionářům, hrdinům a bojovníkům jsem si zvolil poslední událost, které bych se chtěl podrobněji věnovat. Tak se pěkně usaďtě a vypněte vyzvánění na svých mobilních telefonech, případně požádejte kolegy z práce či rodinné příslušníky aby Vám daly 5 minut klidu. Report začíná…

Přede:

Na Přede dorážím přesně v 16:30, k mému nemilému překvapení je celá hospoda zaplněna včetně naší „trestný lavice“. Na HC Spartě byl nějaký turnaj a cca 25 mladých hokejistů z Třince popíjí vodu s citronem a nikdo nekouří! Dostávám instrukce kam si mám sednout a sedám si k jedinému volnému stolu. V 16:33 přichází Karl s Lu. Kája dostává kartáč za pozdní příchod, přeci jenom 3 minutový delay to je minimálně na 2 vykříčníky! Obsluha už zná naší objednávku takže jen pro formu 10°,12°, čaj? Ano, jako vždycky. S Lu se odebíráme na procházku po přilehlém parkovišti, když se vracíme tak k mému úžasu vidím pouze cca 25 nedopitých vod s citroném bez hokejistů. Kája to nějak vyřídil, neptám se, každopádně Kopačka by z tebe Kárle měl velkou radost. Přístává popelník a začínáme velebit PNF, to nám jde dobře! Kolem 17:00 doráží Jura, který se v sobotu vrátil z Italie, nechápe jak někdo může z tak slunné země  s výbornou kuchyní dát přednost ČR. PROTOŽE PNF!Odpověd si ale nechávám pro sebe, nerad bych Jurovi bral euforii, kterou si z jižní Evropy přivezl.Jako zlatý hřeb Přede doráží Sobo, který si nastíhá už nic objednat, trochu si drbal hlavu, když zjistil, že celý účet šel na prezidentskou kancelář. „kdo pozdě chodí…“ . Sobo tak zase za 5 let, třeba to kafe zdarma vyjde! Kapitán LKN si postěžoval, že si cejtí být unavený, svých 20 po obědě prý chybí. Po sobotní 24 hod. službě si uvědumuji jak je termín „nevyspalost“ dost relativním pojmem. Po cestě do šatny mi Sobo ukazuje kontroverzní video s panem Růžičkou a evidentně mu to zlepšuje náladu.

Příchod do šatny:

Po otevření dveří do naší šatny je jasné, že něco je trochu jinak. Zlatan sedí přímo naproti a vyloženě si vychutnává můj pozdější příchod, vedle pan pokladník a naproti Ryšák. Šatna se pozvolna začína plnit, Johny mi předává zalepenou kopačku. Fede, Ziky a Kuba doraží na čas, nádhera! Atmosféra se začíná stupňovat, teď jen vyřešit milovníky plastového děravého míčku a může se jít na věc!

Dát 2 teamy nebo 3? Toť otázka!  Vzhledem k faktu, že by měl ještě dorazit Čeďák a Víťa jsem jednoznačně pro 3 teamy s rotujícím brankařem.

Sestavy:

LKN- Sobo, Kuba, Fede + hostujíci kapitán PP Johny Pacheco

PP- Riky, Jura, Míša, Ziky

 JBB- Karl, Lu, Čeďák, ZK,JB

Ladění:

Obecně lze říct, že tohle bylo nadstandardní Ladění, byly to velké zápasy ve vysokém tempu. Ladění bylo bez brankářu a bylo hodně vyrovnané bez jednoznačného výtěze.

LKN s hostujícím Johnym, hrála svůj klasický fotbal na vytaženého hroťáka. Sobo na lakomci předváděl dobrou show, byl aktivní a dral se do zakončení, ale je přeci jenom závislí na množství přihrávek, které někdy přijdou a někdy zase ne. Fede tradičně ozdobil Ladění svým elegantním fotbalem a plus přidal pár svých šibenic. Nějaký vitální záložník typu Saul či Johan by mu občas přišel vhod. Johny je z Padres zvyklí na trošku jiný fotbal, každopádně tenhle plajer nikdy nic neodchodí a svou hrou byl pro team jednoznačně přínosem, Kuba zahrál líp než na posledním Ladění, ale všichni víme, že umí ještě líp, chce to jen neustále trénovat a herní rytmus se dostaví!

PP sice bez kapitána, ale v klasické sestavě, asi největším překvapením byl Ziky a to nejenom kvůli včasnému příchodu! Jeho vstup do Ladění byl neuvěřitelný, až to chlapce z JBB vyděsilo. Levačka muvila jasně a přesně, fyzička šla taky hodně nahoru, Ziky branil a šlapal celé Ladění. Ke konci sice trochu ubral, ale podle mého jen kvuli tomu, že laťku nasadil hodně vysoko. Dost povedené Ladění! Tenhle kluk rozhodně nic nebalí, nasadil dvou-fazový trénink a myslím, že se máme ještě na co „těšit“. Huston máme problem! Jura předem hlásil Super-marnia a jak řekl tak i tak trochu udělal. Měsíční výpadek byl znát, ale je jen otázka času, kdy se dostane na svůj vysoký herní standard. Rišák si užil celé své herní portfolio, sehrával, soloval, zakončoval. Má jednoznčně nejlepší pokrytí míče ale na autovou čáru si nepřijde, rozdal pár krásných přihrávek a dal ZK gola zajímavě řešenou hlavičkou… no a ještě tady máme Míšu, mého oblíbeného rivala. Míša to je německá preciznost, kvalita a spolehlivost, druhá vlna sice moc nešplouchala, ale on prostě neumí zahrát špatně. Záhadou mi je jen ta nano ruka, kterou jsem vůbec necítil a pak ten vyhraný hlavičkový souboj, který se nakonec stal finalní přihravkou na krásný gol do sitě PP?

Co říct k JBB? Je hodně znát, že slejzáme ve stejném složení. Dovolená? Bolest? Jakýkoli typ nestíhaní? Nic kluky  neodradí od toho aby dorazil na nedělní Ladění a myslím že to je hodně znát. Jedeme to celé na slepici a je těžké říct kdo dává goly. Do hry se zapojuje celý team a nemusíme si vůbec nic řikat. Jsem hodně zvědavi jak proběhne adaptace na velké hřiště. Čeďák se ZK je velmi zkušené duo, velmi dobře se doplňují. ZK nezkazí přihrávku, neriskuje, dopňuje, jeho zodpovědnost k teamu je příkladná! Čeďák jede svůj přímočarej fotbal bez zbytečných komplikací, velký pracant, který je pro team velmi důležitý,  poté co se zapojil do hry JBB, šla výkonost tohoto klubu rapidně nahoru! Čtenáře fotbalových myšlenek Lu a Kárl, cizinec promine, ale to bych s dovolením nechal bez komentáře….

V brance se nejvíc dařilo Lu a Fedemu, asi nejsilnější moment byl, když nám chytal proti PP, neuvěřitelný zápas, který měli jednoznačně vyhrát PP(to bylo ještě bez Čeďáka) a jen díky neskutečnému brankářskému umění Federica jsme tento zápas vyhráli 1:0. Myslím, že jsem vyhlavičkovával Míšovi už jasný gol..

Zlatý gol:

Z penalty kterou Zikymu chytil ZK, ale na dorážku už neměl, Kopačka se trochu podivoval, kde v tu dobu byla obrana, asi mu nedešlo že v bráně..:-)

Neďelator:

Jasný kandidáti jsou celý JBB, Ziky a Fede. Vlastně až do teď jsem řešil komu N dát. Kdybych ho mohl dát JBB dal bych ho určitě klubu, ale to nejde. Zbýva Fede a Ziky a já se kloním k Zikymu, jeho role v teamu mi tuhle neděli přišla hodně klíčová. Takže, ať už seš na jednání, v kanclu, v autě či doma? Gratulace!

Almousti:

JBBalet a Fede

Dohráno:

JBBalet, Johny a Ryšák

tentokrát u Houbaře, u sestry to z technických důvodů nešlo, dobrá večeře, sofistikované rozbory, salvy smíchu, čeďákův kamion z Činy naplněný až po okraj kopačkama (ZK si objednal zlatý s čínským drakem), únava, emotivní loučení s posledním holešovickým Dohránem  a spánek…

Myslím, že to letos nebyl špatnej indoor, teď open air a neustálý monitoring počasí, hlásej 13°C tak se těšim ve Střešovicích!

Díky

jb

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cup | 18.04.2015 13:49
míšo, to by asi neprošlo ,držel bych se zajetého, "chceš aut? vem si aut", "chceš ruku? vem si ruku " každopádně tohle je zajimavý případ v tom, že se nejedná ani o spornou ruku, já ji vůbec necitíl a ty si o ní ani na sekundu nepochyboval, tohle se mi stalo poprvé
Osobní profil ziky.t | 17.04.2015 17:51
Díky kapitáne
Osobní profil Johny Pacheco | 17.04.2015 13:01
Já doufal,že budu vypadat aspoň nasraně... No aspoň vidíš kdo tě nechá vyniknout...
Osobní profil ziky.t | 17.04.2015 11:01
Johny, po těch jeslích v úvodu si vypadal taky docela rozhozeně
Osobní profil ziky.t | 17.04.2015 10:59
JB, díky moc za Nedělátora. Do posledního indoor ladění jsem šel s tím, že se o něj poperu a jsem rád, že se zadařilo! Stačilo ale na dva zápasy zvolnit a hned se mi po něm sápal ten italský vlčák Díky ještě jednou i za celou zimní sezónu a těším se jak to všichni rozbalíme pod širým nebem.
Osobní profil michal_6 | 17.04.2015 9:00
Ok, příště se Tě zeptám, jestli to máš stejně, a když si ruku odhlasujeme už v prvním čtení, tak se bude kopat. Souhlasíš?
Osobní profil cup | 17.04.2015 8:35
Miso, nevim jestli se po hodine hry da jeste mluvit o strizlivosti, chemie je chemie, oxygenace, endorfiny,noradrenalin...,znas urcite z maratonu,kazdopadne to je na delsi debatu.co se tyce slozky akta x tak hodne odmazavam,ale jak to bude s touhle rukou to fakt nevim
Osobní profil michal_6 | 16.04.2015 22:35
jo jo, je to záhada, byl jsem střízlivej a tu ruku jsem fakt viděl (pleskla). A že jsem tak smělý, pane vašnosto, kolik stránek už má složka Akta X?
Osobní profil cup | 16.04.2015 21:55
sobo, přeci ten kamion z číny!!
se divim, že zrovna tobě tu ušlo

míšo, sice umim německy akorát alles gute , ale pocitově to myslím chytam... založím to do složky "akta X" i takovýhle věci se ve fotbalě dějou
Osobní profil Johny Pacheco | 16.04.2015 14:56
Moc pěknej report,díky J.B!Ziky gratuluju,ale trochu uber,řikal jsem znepokojit,ne vystrašit!
Osobní profil Kárl | 15.04.2015 10:31
krásný jirko
Osobní profil michal_6 | 15.04.2015 8:54
Danke sehr, Herr Präsident
Ja, ich sah deinen Hand deutlich
Osobní profil sobotka | 14.04.2015 17:57
krasny report , za LKN gratuluji ....
p.s: cedak ted v posledni dobe potrebuje nejak zvednout sebevedomi? kolik ho to stalo? )
Osobní profil cedak | 14.04.2015 17:48
Reporty s obrazkama mam moc rad! hodne dobre JB!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery