Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Velký velikonoční útěk na barák aneb Ty vole voni hrajou líp než my!

publikováno 06.04.2015 (aktualizováno 12.04.2015)

O Velikonocích mají být lidi se svými blízkými,a tak jsem se vydal o velikonoční neděli vypotit metaboloidy ze sobotních oslav společně s Přáteli Nedělních Fóčusů.

Velikonoce mají tu zvláštnost,že po nedělním fotbalu následuje den volna,ale tu nevýhodu,že fotbal se z konce víkendu ocitá v jeho středu.Z toho důvodu se většina borců řádně omluvila a sestava na stránkách během týdne oscilovala na hraně hratelnosti.Nakonec zvítězil fotbal a na Ladění se prostřídalo 11 hráčů.6 z Baletu,2 z Padres a 3 hosté.

Balet rozložil chytře portfolio svých hráčů do obou týmů,aby v případě,že něco nevyjde (což se stalo) mohl své selhání relativizovat přítomností svých playerů v obou týmech(což se taky stalo;)

Velikonoční sestavy:

Bílí: Z.K., Lu, Karlito, J.B. A Dan

Červení: Čeďák a pan Pávek (AKA Kluci z baráku),Míša,Johny,Václav a Tomáš O.

 

Začalo se svižně a Redmix začal mixovat Balet a rázem vedl 3:0, Balet na něco takového v nesoutěžních utkáních není zvyklý a slyšel jsem Káju znechuceně pokřikovat“Ty vole,voni sou lepší než my,to je v prdeli!“(laskavý čtenář promine).Měl pravdu,byli jsme lepší,ale přesto ještě nějakou poslední vůlí vzdorovat hořkému osudu Balet zvrátil z 1:4 na 5:4(hrálo se do 5ti),což bylo to nejlepší co předvedl,bohužel se to odehrálo v prvních 15 minutách:D

Zmatený autor pravděpodobně pokřikoval prvních cca 10 min na Václava Radime!,ale Václav snad senilnímu starci odpustil;)

Potom už přebrali bojovou iniciativu červení a dotáhli myslím všechny další zápasy k vítězství,a pokud ne fakticky,tak určitě pocitově!;)

Na to že se střídalo až od 18:30 a to pouze na straně červených, měli mače pěkné tempo,i když já už teda na konci šlapal vodu.Zlaťáků bylo tentokrát několik a ztratil jsem přehled,kdo dal ten nejzlatější...Čeďák?Kdyžtak doplňte.

V neděli tolik nešlo o výkony.Svátečně se sejít a zahrát,bylo tentokrát na prvním místě,přesto si dovolím telegrafické zhodnocení.

 

Balet bez Kluků z baráku podal matnější výkon,než jsme zvyklí z posledních Ladění a rozhodně tentokrát nedominoval. Nicméně si drží vysoko nastavený herní standart a mnohé kombinace jsou skutečně pastvou pro oko fotbalového fajnšmekra. Možná by neškodilo víc střelby ze střední vzdálenosti.

Z.K svojí spolehlivou poziční hrou už několik měsíců okupuje Almosta a dovoluje si čím dál víc i dopředu(což teda v dohodě nebylo Álo!)

J.B.je (pocitově) vpodstatě u každýho gólu Baletu,(fakticky) blbě brání standartky,ale má zase výběr místa a když ne,tak mu alespoň spoluhráči trefí stojnou.

Lu byl zase motorem a dispečerem,včera měl ale proti sobě pana Pávka a Tomáše O. Kteří mu tentokrát jeho la dolce vita ve středu hřiště znepříjemňovali.

Karlito fotbalový frajírek,který by si měl rozmyslet,než začne dráždit Míšu v šatně;)Zkoušel nový kličky, starý moc nefachali,jinak fotbalový elegán.

Dan měl pohyb, bojovnost, ty náběhy tam byli,ale včera měl smůlu,prostě se to vždycky nějak zvrtlo...

 

Červení hráli uvolněně, občas nějaká ta nepřesnost, ale všichni vypadali, že se jim hraje dobře.

Johny hrál líp než posledně,padalo mu tam tentokrát všechno,levou,pravou i hlavou, ale zase nedal pořádnou přihrávku spoluhráčům.

Míša je všude, jezdí dozadu i dopředu a když ho J.B. s Kárlem ještě popíchnou v šatně hraje jako včera;)

Václav jako posila z Notoru nezklamal,byl aktivní,nabízel se do hry, vybojoval spoustu balonů a hrálo se mi s ním dobře.

Tomáš AKA Ottík velice šikovnej player,posledně se mi líbil víc, ale i tak zahrál výborně.Škoda,že zmizí do Kanady a pokud ne...Padres na něj mají opci;)

pan Pávek hrál skvěle a musim říct,že se hraje o dost líp s nim,než proti němu(což asi zakusili i JBBs) je všude a včas,má přihrávku a hlavně...nebojí se vystřelit.

Čeďák opět nezklamal,zahrál si i v útoku,kam ho v Baletu nepouštěj a hrálo se mi s nim taky dobře.

 

Speciální bylo tentokrát i Dohráno,protože s námi k Pivojovi vyrazil i Míša.Byl to pěkný sváteční podvečer marná Barcelona, Balet bez ód a spousta zábavy v kruhu PNF.Jedinou kaňkou byl Velký Velikonoční Útěk před Dohránem na barák.

 

Almosta bych tentokrát dal pro změnu Zlatanovi i když mě tam zase před vápnem počítal žebra a transplantoval ledviny.

 

Velikonočního Nedělátora získává hráč,který byl všude,včas a osvědčil se na všech postech (útok,obrana i brána ) dokonce si jel splnit i své folkloristické úkoly(pletení pomlázky) a který patří v posledních měsících k tahounům J.B.Baletu...dámy a pánové je to Pan Pávek! Gratuluju!

 

Díky pánové za pěkné sváteční Ladění a budu se příště těšit na poslední indoor!

 

Johny Pacheco

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pan_Pávek | 10.04.2015 10:08
supr report. Díky za nedělátora
Osobní profil Johny Pacheco | 09.04.2015 23:20
Kájo jsem investigativní reportér a cituju samozřejmě to co se mi hodí do krámu
Osobní profil Juraj | 08.04.2015 17:45
Pekny report, Johny! Zdravim PNF z dovci v IT. zeriem tu len spagety a pizzu, takze az sa v nedelu uvidime budem uplne marny a Risak na mna bude hulakat ale tesim sa na to
Osobní profil cup | 08.04.2015 14:04
johny, sice trochu opožděně, přesto děkuji moc tenhle velikonoční report!
míšo, jsem taky rád, že jsme to nakonec uplácali, po dlouhé době jsme zavzpomínali na 4+1 bez střídání a byly to hodně živé vzpomínky , alespoň pro mě...
pan Pávek, hodně pěkně zahrál! GRATULUJI(psáno caps lockem)!
pane pokladníku, zaměrně jsme se s ódama trochu víc drželi, taková vzácná návštěva , nechtěli jsme tě od další návštěvy odradit , ale bylo to těžké, když byly ódy ve vzduchu tak se všichni Jebs na sebe podívali a na vzájem si poslali mentalní zprávu, "dnes NE kluci, dnes opravdu NE"!
absenci KZB na Dohránu radši nekomentuji...
každopádně, neděle jak má být, díky všem co dorazili!!!
Osobní profil Riki | 08.04.2015 12:16
Krasny report a gratulace nedelatorovi!
Osobní profil Kárl | 08.04.2015 6:19
moc hezkej report, johny. že dycky cituješ takovou blbost, co člověk plácne .. kluci z baráku maj velkej vroubek
Osobní profil cedak | 07.04.2015 18:32
Skoda ze jsme s vama nedali to pivko - fozdil mezi frajirkem a frajerem mi stale unika
Osobní profil cedak | 07.04.2015 18:31
Nedelator zcela zaslouzeny!
Osobní profil michal_6 | 06.04.2015 17:29
Johny, díky za rychlý a výstižný report
Kluci, díky za to, že jsme to velikonočně uplácali, Pávkovi gratulace k zaslouženému "N", ZK ke kolenovýmu Almostovi. A díky k načuchnutí k Dohránu, ódy sice nebyly, ale aspoň už vím, co v PNF obnáší být "frajírkem", a jaká je to dřina být "frajerem"

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz