Úvod » reporty » z tréninků

Ladění 29.3.2015

publikováno 29.03.2015 (aktualizováno 05.04.2015)

Zdravím,

Po dlouhé době, nepočítaje ligu, jsem se jal navštívit nedělní ladění. Dohodnutý se Bedřichem, že pojedeme společně jednou károu dřív abychom stihli urazit pár půlčáků. To, že Bedřich musí jít navštívit příbuzný do zoologický zahrady, mi jaksi zapoměl říct.

No nic, dáváme si sraz v hospodě " BÉĎO, JE TO TA HOSPA PŘÍMO U STADIONU", "TÝ VOLÉÉÉ, NEJSEM DEBÍÍÍÍÍÍÍLO TUKANE, sedám do auta a jedu. Přijdu do knajpy, kde sedí JB, LU, SOBO a DAN. Dostanu krásnou momentku a voleaje Bedřicha zjištujeme, že sedí v hospodě někde uplně jinde a sype vejplatu do blikačů. No nic klasika.

 

Sešli sme se v celkem hojnym počtu, na to jaký panuje počasí.

 

Sestavy:

Modří - SOBO, FEDE,TUKAN, SAUL,KUBA A DAN

Co říct, hráli jsme celkem dobře, když to srovná s prvním kolem ligy. Dokonce mám pocit, že sme rupli jen jednou. Sobo jezdil, no nebudu psát nahoru dolu, protože sice jezdil ale jen od půlky po vápno soupeře, ale po ladění měl trochu propocený triko na zádech, takže by nebylo namístě cokoli kapitánu vyčítat. Saul je pro mě asi největší překvapení a to v dobrým slova smyslu, bo ten kluk je bojovník, kterej nic nevypustí, jen by mohl víc střílet. Fedeho není třeba rozebírat, protože když má den je to on kdo to rozhoduje a ty góly sou prostě báseň, Tukan odehrál co mu 93 kg dovolilo a Dan se mi taky líbil, s Fedem asi nejlepší z týmu so se útoku týče no  a  KUBA je naše stálice co dokáže umotat 4 protihráče ve 4 kilometrový rychlosti na 2 metrech.

Bílý: JB, JARKO, PÁVEK, KOPNA, LU, ČEDÁK, JARKO

Jarko, chytal celou dobu a klasicky velmi dobře, JBečko to mydlilo všechny zápasy ve vysokým tempu až jsem z ochozů zaslechl hlasy, že " to snad není normální to nemůže bejt po trávě", LU klasicky rozdával a motal a povětšinou umotal, Pávek mi přišel po lize takovej trochu bez drajvu, ale kdyby mu to tam víc padalo, asi by to vypadalo jinak, Kopny mi bylo trochu líto, protože ho v neděli trefil asi každej protihráč, ale jinak klasika a jistota, no a Čedák měl po prvních dvou zápasech zaděláno na nedělátora ale pak se to trochu pokazilo( viz. záludnej gól Rádovi atd.) tak se nechte překvapit.

 

Červení - JOHNY, RÁDA, MICHAL, KÁRL,RIKY

Johny makal co mu stáří dovolilo a nebylo toho málo, Riky klasicky jdouce přes  6 obránců a většinou to vyjde jen tam pak chybí to zakončení, Michal je pro padres jistota směrem dozadu i dopředu,  Ráda se zase výtáhl na mraky střel, jen tu Čedákovu záludnou střelu/nestřelu nečekal ale to nikdo z nás. Máloko totíž vrací balon soupeři nechytaatelnou střelou pod víko. Kárl sice hrál dobře ale ne zas tak dobře jako v baletu, takže by vlastně měl přestoupit.

Nedělátor-

 z Bílejch by si to zaslloužil JB ale ten byl na drogách, takže ne, pak si to zaloužil Čedák, ale ten nehrál fairplay

z Modrejch by si to zasloužil Fede, ale ten se nevracel, Sobo se málo propotil

Z Červenejch by si to zasloužil Johny, protože je nejstarší.

jenže já jsem bek, tak to zůstane mezi náma

dle mého názoru byl nejlepší Saul s Kopnou protože byli nejmín vidět, zato ale byli všude a většinou včas, a nejvíckrát je to trefilo, i když Alu asi víckrát. U mě je to pro tyhle borce 50/50.

Cenu Fairplay uděluji kapitánu nostry Sobovi , který mě donutil omluvit se po zápase Kárlovi za domnělé držení, které samozřejmě nebylo a proto jsem se omluvil za jiný faul, který jsem na Kárla udělal.

 

T.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Johny Pacheco | 03.04.2015 17:25
Kopačko gratulace k zaslouženýmu Almostovi:https://www.youtube.com/results?search_query=almost+home+moby
Osobní profil aless | 03.04.2015 10:16
Tukáno, krásnej report. Zase bylo o čem psát .
Cením si tvého přístupu k obráncům a zvlášť mého postupu do nejužší nominace na Nedělátora. Obvyklý postup je ale následující... Jsou-li 2 rovnocenní kandidáti a jeden z nich je ZK, pak ZK získává svého Almosta. Proto byl Almost vlastně vytvořen. Takže ses nakonec rozhodl velmi správně. Díky za Almosta a gratulace Saulovi!!!
Osobní profil sobotka | 02.04.2015 21:23
tukane doufam ze nejedes v tomhle .....http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-blesk-praha/311647/sokujici-nalez-v-prazskem-superm
Osobní profil tukano | 02.04.2015 20:44
tak teda jo, Kopna se nebude zlobit, když toho nedělátora nechám modrejm ale předesílám, že jen kvůli tomu aby ji tolik neměli bílý
Osobní profil Johny Pacheco | 02.04.2015 12:41
Tukáno díky,pěknej report!Psycha nekomentuju,přecijen nemám ještě ten kotník v cajku...z jasnýho neautu udělat kontroverzi,potom to jako "vracet" do šibenice?
Osobní profil cup | 02.04.2015 8:06
Tukano, potrebuju toho nedelatora!!!nevim koho mam napsat a komu gratulovat!!!
Osobní profil tukano | 01.04.2015 16:15
už když si člověk myslí, že ho nic nepřekvapí tak se votočí a von to čedák
Osobní profil cup | 01.04.2015 15:22
jardo, mentál jak kráva, už když si člověk myslí, že ho na ladění nic nepřekvapí tak přijde nějakej takovejhle úlet
Osobní profil cup | 01.04.2015 15:19
tukano, taky děkuji, moc hezky napsaný! a taky žadný "zlatý čtvrtek :-)jen toho neďělatora musíme rozseknout, zka or saul? můžu nabídnout anketu, jestli se na to necejtíš... :-)
k ladění: jízdá, jízda, jízda! hodně mě to bavilo! tak trochu ligové kolo
k čeďákovi: tohle byla klasická reklama na čeďáka, už vidíme ten reklamní shot poté co vrátí míč raďovi pod víko tak se objeví slogan" prostě če%dák, to nevymyslíš"!
ke karlovi: kárl to neměl vůbec jednoduché v zápes proti jebes to bylo víč než heclí .
k zk a jeho zlatému golu:míša se šel už v civilu podívat jak skončí zapas jbb x pp a jediné co viděl tak byla zlatanova zlata šlupka na kterou byl i ráďa, kroutíc hlavou opouští halu hc sparta, výraz ve tváři byl hodně výmluvný, rozčarování? údivení?každopádně něco od cesty od zlatana . kopačko příště trochu šetři talentem a mysli i na ostatní
díky všem za ladění!!
Osobní profil jarinen | 01.04.2015 14:42
takze cedak zase mentalecek???
Osobní profil cedak | 01.04.2015 13:48
hezky napsané - tukano se hecnul - a jako jediný poznal, že jsem u toho vracení míče samo mířil

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery