Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Neděle zasvěcená fotbalu

publikováno 26.03.2015 (aktualizováno 29.03.2015)

Pro mě to platí každý týden, ale tahle neděle měla být speciálním svátkem fotbalu a také byla…

Patnáctka PNF nadšenců pro to udělala maximum. Už v podvečer se mnozí sešli na tradičním předehránu. O jeho náplni mohu jen spekulovat, ale o jeho popularitě a významu nikoli. Zatím jsem neměl příležitost předehrána se zúčastnit. Těším se, až mi to konečně vyjde a poznám jeho kouzlo.

Na ladění jsem ale dorazil včas, ačkoli mě prezident při vstupu okřikl… Za 2 minuty máš nástup! To bylo trochu neuctivé, ale nereaguji a dělám, že neslyším. V 18.00 je hala po florbalistech připravena pro opravdový sport.

 

Vytvořeny jsou 3 týmy v tomto složení…

JBB bez JB, zato s Čeďákem, Luďkem, Kárlem, ZK a panem Pávkem

VELKÝ MIX s JB, Danem, Kubou, Ondrou a Jardou

PP… Jura, Riky, Ziky, Scaffer a nová posila Vítek

 

Zápasy se střídají v rychlém sledu bez prodlev a fotbal má tempo, jak je zvykem, hraje-li se na 3 týmy. Ladění celkově chyběli gólmani, i když útočníkům asi ne. Myslím, že každý tým celkem poctivě na brankářském postu točil sestavu a téměř každý v bráně obstál.

 

K jednotlivým týmům…

 

VELKÝ MIX jsem už pohledem na sestavu považoval za velmi silný. Ačkoli složení týmu bylo víceméně náhodné, ale s vyváženým poměrem ofenzivních a defenzivních sil. JB vířil a v bráně mě málem vychytal. Osobně s ním mám vždycky problém, hraju-li proti němu. Bývá to na hřišti velmi vyhecované, často na samé hraně sedmera. Ondřej, z mého pohledu, hru organizoval a táhl spolu s Danem ofensivní výpady. Jarda řídil obranu a občas pobavil ochozy svou zidanovkou. Kuba jako jediný statečný zástupce LKN bojoval, ale měl už lepší ladění. Podle mě nejlepším z MIXU byl Ondřej.

 

PACHECO odehráli ladění s velmi zajímavou posilou Vítkem, který zapadl do týmu nejen svým předvedeným výkonem, ale i sympatickým PNF blízkým projevem. Uvidíme v budoucnu, ale slušný scouting PP. Nejlepším hráčem PP byl podle mě tentokrát Ziky, ale pěkně hrál i Rišák, který to na dohránu vehementně odmítal. Scaffer řádil se svou levačkou a Jura by měl být více na hrotu, kde mu to vyhovuje nejvíce a je se svými náběhy zatraceně nebezpečný. K lepším výsledkům asi chyběl Míša v obraně a kapitán Johny, který dorazil na galérku byl nezvykle klidný.

 

Píše se mi to hodně těžce, ale JBB hráli jednoznačně nejhezčí fotbal. Pokud si pamatuji, tak je jen MIX dokázal porazit 2:1. Ostatní výsledky si nepamatuji a navíc na laděních fakt nejsou důležité. Balet ukazoval radost z fotbalu. Těžko vyzdvihovat jednotlivé hráče. Mezi takovými jako Čeďák, Luděk, Kárl, Pávek i mě naroste občas sebevědomí a dovolím si víc než obvykle. S individuálních akcí musím vyzdvihnout Kárlovu prudkou hlavičku pod břevno. Z tak těžké pozice a této vzdálenosti góly často na ladění nevidíme.

 

Po ladění následoval rychlý přesun k našemu stolu, do naší útulné hospůdky, kde na nás kromě občerstvení čekalo pokračování fotbalového svátku sledováním El Clásica. PNF se rozdělili na příznivce Blaugranas a Realu. Naštěstí zvítězil fotbal – Barcelona, přičemž došlo málem k roztržce v rámci tzv. Expertní skupiny. Johny, nakonec nás zase spojí Jarda Plašil. Charitativní sázkařský souboj vyhrál Scafer a za odměnu pošle výhru do kasy – vše v duchu PNF.   

 

Nedělátorem bych asi mohl zvolit kohokoli ze svých spoluhráčů z JBB. Nakonec volím Čeďáka, který byl tradičně velmi platný a bezchybný v obraně a také dostal dost prostoru v útoku, kde byl efektivní. Zjevně se laděním nejvíce bavil. Kárlovi, Luďkovi a Pávkovi propůjčuji Almosta J.

 

Díky za ladění a omluva za pozdní report.

Váš ZK

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil J.K. | 27.03.2015 16:49
...taky si tady "u Vás" někdy rád počtu...byste snad měli začít vyhlašovat i reportéra roku :-)
Osobní profil jarinen | 27.03.2015 9:19
Hezký poctenicko zlato. Nedělatora nechapu:-)
Osobní profil Juraj | 26.03.2015 22:54
jo, Kopačko, na to Dohráno niekedy doraž: je to fenomén!
Osobní profil Juraj | 26.03.2015 22:52
Zlatý report! tak to je něco - na ten stálo zato si počkať! čeďák zahral fakt dobre a aj keď konkurencia bola velká (moj kandidát bol Kája), tak N putuje do baráku zaslúžene!
Osobní profil michal_6 | 26.03.2015 21:49
Gratuluju všem vyznamenaným hráčům JBB, obzvláště Čeďákovi
Jinak, chápu po lize je třeba zase trochu ódovat
Už jsem myslel, že Zlatan bude psát report na budoucí neděli, taková malá věštírna
Osobní profil cup | 26.03.2015 19:49
tak určitě rišáku čtvrteční report je opravdu velká mrzutost! a na klub to nehazí zrovna moc dobré světlo..., v pondělí mám se zk schůzku a mezi čtyřma očima to celé v klidu proberem. pro zk jednoznačně mluví vysoká kvalita reportu a omluvenka za čtvrteční termín ale to nekonečné čekání a žonglování s časem?? mám takové tušení že si míša dá zk k snídaní, v neděli v šatně bude husto , to je jasný...


čeďáku, gratuluju, super hra! 4 almousti(kopačka se jako almoust už narodil:-)) a jeden nedělátor z jednoho teamu , něco pro káju , pánové gratuluju!
aurume, děkuji za report!mimochodem slušnej výkon v neděli
Osobní profil cedak | 26.03.2015 19:38
Zlatan by mel psat reporty casteji
Osobní profil cedak | 26.03.2015 19:37
Wau diky ....
Osobní profil Johny Pacheco | 26.03.2015 19:20
Díky Zlatane za report,jinej by dostal za čtvrteční report vykřičník i otazník a možná i uvozovky,ale zmínil´s mě v reportu jménem,tak to nechám plavat...Čeďáku gratuluju!PavLK ať Kopačkovi neohmatá Olmousta!Příští tejden pude zase zpátky! p.s.Expertní skupinu nějaký El Tragico nerozklíží!Jááárda Plašil!!!
Osobní profil Riki | 26.03.2015 14:53
Cedaku je to tam! Ctvrtecni report? Co na to Kim-Cong-Cup?

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz