Úvod » reporty » z tréninků

Strucny report z 8.3.2015

publikováno 10.03.2015 (aktualizováno 14.03.2015)

V nedeli pred 1.ligovym kolem jsme se sesli ve 14-ti lidech. Ocekaval jsem, ze nas bude vic, ale jsou tam nejake rekonvalescence, dovolene... ,takze nekteri radeji rehabilituji do posledni chvile. Preji kazdemu, at se da dohromady a muzeme si v sobotu zahrat kvalitni fotbalek.
Zde jsou tymy z nedele:


Kosa: Tukan, Kubas, Saul, Fede, Dan
Balet: Cedak, pan Pavek, Jarda, Karl, Ludek
Mix: Jiri, Riki, Scaffer, Tomas (z Rockpointu)


Ladeni bylo tentokrat bez cistokrevnich brankaru. Mam pocit, ze to bylo vyrovnane ladeni. Zadny valec / deka tam nebyla, jednou, mozna dva-krat padlo vic nez 4 goly do jedne branky. Jví inak se hral pekny kombinacni fotbal s mnozstvim prihravek. Odhadem 60% jich naslo sveho prijemce a 40%  jich bylo podle me mysleno jinak. Myslim si, ze Kosaci byly opravdu, ale fakt jen on chlup nejlepsi a to hlavne kvuli presnym (rozdilovym) strelam od Fedeho, nemusim snad o nem ani vic psat, pro kazdy tym je to proste strasak! Kosaci to meli dobre postavene i v brance. Tukano se tam podle mne citi jako ryba ve vode a navic se neboji od pulky vystrelit, ani ted tomu nebylo jinak a nezapomel taky proverit pevnost omitky vyse od branky. Velke zlepseni pozoruji u Saula, zadny mic pro nej neni ztraceny a dobre cte hru...hraje hodne rozumne. Kubas a Dan zahrali svuj standard, svoji kvalitu nepochybne maji, ale tentokrat tolik nekousali. Hodnoceni Baletu by asi byla kapitola sama pro sebe. Individualne by si zaslouzil kazdy hrac svoji stranku, navic ti nedaji vydechnout ani na dohranu. Ted v nedeli to ale nebylo uplne na ody. Kombinace tam meli, ale nebylo to vse tak rychle, jak jsem zvykly. Nebudu se poustet do rozboru, kteremu z nich to v nedeli slo nejlip, protoze tam nebyl Kopacka, takze je vlastne nemam s kym srovnavat. Co se tyce tymu Mix-u, tak za sebe muzu rict, ze jsem si zahral dobre, meli jsme posilu z Rockpoint-u Tomase, ktery je na tom fotbalove vyborne (narazecky, strely, uniky po kridle, uniky pres stred) to vsechno se od nej dalo cekat. V brance jsme si pujcovali kluky z Baletu / Kosy. Scaffer mohl potrenovat pred ligou levacku. Jirka mel podle mne na dohranu ´´nejzabavnejsi prihodu´´ kdyz rikal, ze se mu jednou podarilo zastavit tramvaj mimo zastavku, kdyz jej honili fasouni. Nejhorsi ale bylo, ze oni do te tramvaji nastoupili take... to be continued.

Palec nahoru:
Fede: Prsicka – strela z prvni – gol
Karl: Gol z pulky (kdyz krasne obstrelil obranu) Tukan v brance jako pozorovatel.

Krizove momenty:
pan Pavek: Pri pruniku po levem kridle kontakt s obrancem, pad na bok, pak uz jsem ho videl jen chytat v brance.
Ludek: Jako brankar bez vahani chytil mic do kose mimo vapno :)

Nedelator: Saul

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Johny Pacheco | 12.03.2015 19:35
Díky Riki ,pěknej report.Saul IT´S THERE congratulation!
Osobní profil Radek | 12.03.2015 16:49
campeón bebedor )
Osobní profil cup | 10.03.2015 17:27
mimochodem, 2 dohrana a hned je pivoj na idnes: http://sdeleni.idnes.cz/pilsner-urquell-pivo-plzen-hospoda-u-pivoje-fmr-/kam-na-pivo.aspx?
Osobní profil cup | 10.03.2015 17:24
rišáku, pěkný , díky! ladění na urovni o tom žádná a jasný signál pro jebes vo tom taky žádná!
saul,congratulaciones!
pánové, jsem rád že vás historka pobavila a vůbec byla to zase jízda, tentokrát po dlouhe době i s lkn saul!šel na jedno a dal min. 4
Osobní profil jarinen | 10.03.2015 15:16
risaku moc pekny. historka s tema fasounama byla cool:-D

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery