Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Megajebemysl

publikováno 22.02.2015 (aktualizováno 01.03.2015)

Bílý kolotoč

~~

Dneska trošičku netradičně píšu report z hospody. Zvolili jsme formu kolektivního reportu, kdy každej z dohrána (samozřejmě z Baletu) přispěje svým krátkým osobitým odstavcem. Je 20:38 a sedíme v hospodě U Houbaře s Kopačkou, Lu, Johny a Jirka se připravujou před hospodou. A už řešíme rozbor fotbalových kvalit Stevieho Gerrarda a Davida Beckhama. Ryšák se dál dostává pod palbu od Johnyho a Jebeho, aby zhodnotil svůj dnešní výkon. To už smrdí tošku šikanou, ale Ryšáka jen tak něco nerozhází. Pojďme se vrátit ale o dvě a půl hodinky zpátky.  Musím říct, že se děly věci…

Balet nastoupil ve standardní sestavě, kterou nám okořenila nostrovská španělská posila Saul. Jinak jsme hráli s panem Pávkem, Čeďákem, Jebem, Kopačkou, Lu a mnou.

Padres nás vyzvali sestavou: Ryšák, Jura, Johny, Tomáš, Ráďa, Radek, Míša.

Začínáme bez střídání a tempo je vražedný. Balet dal velmi rychle najevo, že se mu nechce střílet do brány, když není prázdná. Je jasný, že po dnešku musíme malinko ódovat, protože jsme dali snad 15 gólů do úplně prádný brány a další hejno, když tam Ráďa nějak dobíhal. No neskutečný vyťukávky, kdy sitauce tři na jednoho jsme řešili naprosto neskutečně. Fakt kluci musim říct, že dneska to byla radost na to koukat a bylo fantastický bejt na hřišti a dostávat geniální přihrávky a uklízet do prázdný brány. Až to chvílema začínalo bejt trošku moc. Jako jmenovat tady akci za akcí by bylo na deset stránek, takže tuhle pasáž chci shrnout tim, že to byla prostě paráda. Pávek běhal, bránil a dával góly, stejně jako Lu, kterej je překvapivě můj osobní nedělátor (ale nemá to až takovou hodnotu, protože jsme se shodli, že nedělátor bude dneska volenej taktéž kolektivně). Ten kluk prostě neztratí balón, senzačně přihrává a chladnokrevně zakončuje. Jirka dneska makal a víc přihrával, než dával góly, i když jich dal taky mraky. A pak tady byl KOPAČKA! Musim říct, že jedno z jeho nejlepších ladění, dle mého názoru. Super chytal, bránil. Tak, jak jsme u něj zvyklí, ale plus k tomu dneska přidal mraky gólů, skvělý nabíhání a úplný porno přihrávky. Jasnej almost.. Čeďák dneska taky super, luxusně řešený rohy, spoustu gólů, bezchybnej vzadu, až na jeden fatálek, ale je jasný, že za zápas musí příjít jeden Čeďák pro soupeře.. A pak tady byl Saul, ten se nám všem hodně líbil, vzadu ho snad dneska nikdo neobešel, ani Tomáš, a to je co říct. Byl skvělej do kombinace, hraje hodně nesobecky a kdyby dával líp šance, tak je dneska jasnej nedělátor.
A teďka k padres. Dneska malinko zklamání. Dopředu eště ok, protože síla Tomáše a Ryšáka a dneska dopředu byl senzační i Míša s Johnym. Ale dozadu to chvílema bylo fakt slaboučký. Měli jsme hrozně moc místa, hlavně na středu, kdy se jim útok moc nevracel, takže z toho vznikaly přečíslení. Z Padres se mi dneska nejvíc líbil Míša (a to není za nedělátora z minula). Vzadu je to s nim samozřejmě těžký. Na koho se zaměří, tak si moc nezaútočí a dneska k tomu přidal i slušný množství gólů. Ale za mě dneska červení velmi nedůslední a rozhodující rozdíl byl ve středu, kterej byl zkrátka bílejch.
A teď už promluví každej z baletu. Upozorňuju, že nečetli, co jsem psal já, takže to může bejt zábavný..
Ode mě zatím vše.
Díky za skvělou neděli a výborný fotbalový zážitek.
Kárl

Zdravim pratele nedelních fočusů  a všechny fanoušky pnf.
17:00 už to pomalu rozjizdime na prede v klasické sestavě karl, lu, jura a kluci z baraku,  ladíme fotbalovy apetit, ocekavani je jako vzdy velike….
Na stránkách to dlouho vypadalo na tri teamy se stridanim, nakonec par nedelnich omluvenek coz ve vysledku zapricinilo hru na dva teamy.
Hrali se tri zapasy, a všechny vyhrali jebs a je fakt ze nam dost dařilo a bylo k videni par opravdu moc peknych akci. nutno podotknout ze padres nam nechavali docela dost prostoru a casu coz se ukazalo jako ne moc dobry takticky tah. balet se rozjel a fotbalem se bavil.
Z pacheco padres bych rád vyzvednul hru misi který skvele doplnoval utocniky a nekompromisne zakoncoval. U jebs to byl klasickej teamovej vykon musim priznat ze mi to dela velkou radost . saul vyborne zapadnul a je jasne, když se naskoci na vlnu tak se proste všechno dari, i tycky stoji tam kde maj. panove bylo mi cti byt soucasti tohoto.
Dekuji!
Jb

Tak i Kopačka doplní pár svých dojmů… Velmi odlehčené ladění, kdy Balet snadno kombinoval, protože Padres nám nechávali, až na pár momentů, poměrně dost prostoru. Z Padres bych vyzdvihnul výkon Míši, Radka, Juraje a Johnyho. Z Baletu se bude vybírat Nedělátor, což bude extrémně obtížné určit, kandidátů je mnoho a diskuse na Dohráno vypadá nekonečná… Proběhlé hlasování ani výsledek prozrazovat nebudu, to přísluší Kárlovi.
Díky za skvělý ladění
ZK
Par jointu, par piv, kreativni schopnosti uz pokulhavaj, presto sem donucen napsat sve „dojmy“ z ladeni. Dojem je ten ze mne hra dnes velmi bavila, teamova hra bilych by bavila asi každého. Pokus o objektivni pozorovani vyustil v názor ze nam to cervení dost ulechcili, pravdepodobne byli unaveni, minimalne Rišák se na to vymlouval na dohranu. Nedelatora bych dal Cedaka, ale nakonec nebyl v nominaci :D.
LU

Nedělátor po zhruba hodinovém hlasování připadá panu Pávkovi. Gratuluji jménem Baleťáků.

 

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil jarinen | 01.03.2015 16:08
Neale, samozrejme ano. Ba i dokonce jsem rad, ze na ty fotce nejsem ja
Osobní profil neal | 26.02.2015 14:11
Jardo, a neplatí zde okřídlené moje břicho-tvoje břicho?
Osobní profil Pan_Pávek | 25.02.2015 14:55
Oooo děkuji za nedělátora za JBB, doufám, že herní pohodu přeneseme i do ligy
Osobní profil jarinen | 24.02.2015 15:54
Zlatan na fotce podvadi:-). Zatahije bricho
Osobní profil Riki | 24.02.2015 15:26
Skupinova spokojenost
Osobní profil cup | 23.02.2015 22:19
kájo to je život, zvykej si :-), hlavně se nenechat vyprovokovat jak by napsal rišak "ke zbytečným komentům"...:-)
jinak super nápad s tím reportem a fotka?? jak vod saudka :-) fakt pěkně zbarvená, ještě že ti nefungoval ten blesk , btw prý na té fotce vypadáme spokojeně... narhuji tedy název "spokojenost na dohránu"
co myslíš?
Osobní profil Kárl | 23.02.2015 17:52
No jednou sem hodnej a hnedka dostanu vykricnik ..
Osobní profil jarinen | 23.02.2015 13:07
pekny, zadny kontroverze
Osobní profil Johny Pacheco | 23.02.2015 12:20
Panu Pávkovi gratulace k individuálnímu ocenění a Baletu k pěknému kolektivnímu výkonu!
Osobní profil Johny Pacheco | 23.02.2015 12:18
Míšo,s reportama v neděli se maj co učit...taky Kárl,kterej seděl naproti mě u stolu, ve 23:00 obdržel v sms vykřičník
Osobní profil michal_6 | 23.02.2015 7:52
Gratulace p. Pávkovi, bylo těžké vybírat - JBB hráli spíše jak tým, ale volba je správná
Osobní profil michal_6 | 23.02.2015 7:47
Šel jsem spát v jedenáct a report ještě nebyl hotov, bohužel tedy až k ranní kávě
Přesto díky!
Njn, byli jste o trochu lepší, ty ódy vám přeju, liga ukáže více

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery