Úvod » reporty » z tréninků

Hyllning till PP

publikováno 09.02.2015 (aktualizováno 15.02.2015)

Jag tror att vi hade en rapport på japanska från Tukan för ett tag sedan, så nu tänkte jag att vi kunde fortsätta bredda våra språkkunskaper och därför skriver jag på svenska. Jag hoppas att en del översättningar blir roliga och lite konstiga, precis som det blir när jag försöker ta mig igenom all tjeckisk text. Vi kanske kan få rapporter på italienska eller spanska i framtiden. Eller om ni vill ha rapporter på ett riktigt komplicerat språk så kanske Juraj kan skriva på slovakiska ;)

Mitt minne är långt ifrån det bästa så när Sobu halvvägs genom kvällen bad mig skriva dagens rapport så var jag ganska så skeptisk. Jag har faktiskt ingen aning om slutresultatet i någon match men vem bryr sig om det ändå ;) Här kommer i alla fall några ord om vad jag kommer ihåg. Överlag så var min känsla att PP dominerade kvällen från början till slut. Men vi tar det från början.

Innan vi började spela så hann några av oss titta lite på innebandyn som spelades i hallen innan det var vår tur. Jag påstod att innebandy kan vara kul och är betydligt snabbare än fotboll. Juraj verkade inte riktigt hålla med men vi kom överens om att det beror på hur bra spelarna är. Det skulle visa sig att fick jag äta upp mina ord när PPs spelare sprang i cirklar runt oss andra...

När vi började spela så var vi bara drygt två lag men efter hand kom fler och fler spelare från JBB och PP. Saul förstärkte LKN men hade tyvärr lyckats glömma sina skor och fick därför ta en straffrunda hem och hämta dem. 

Mitt starkaste minne från kvällen är som sagt uppvisningen från PP. De visade hur viktigt det är med snabba fötter. Inte ens Karl som normalt brukar vara riktigt kvick såg ut att förstå hur snabbt det gick. De spelade ut riktigt fint med många kombinationer med ett eller två tillslag. Det var till och med så att Riki som ibland kan vara lite bollkåt höll sig i bakgrunden av sitt eget lag. I slutet fick han dock till några fina soloprestationer. Deras bolltrillande gick så långt att nånstans kring halvvägs så hade Sebi och Sobu fått nog och gav upp, de tyckte kanske att det inte var någon ide att försöka längre...

Det var också roligt att se riktigt typisk spansk fotboll från Jurajs kompis Rai. Vi diskuterade det från läktaren och tyckte att hans rörelsemönster, teknik och så verkligen skrek spansk skolning. Trots att jag nu varit här ett tag så kan jag inte påstå att jag kan känna igen tjeckisk fotboll på alls samma sätt. Inte slovakisk eller svensk fotboll heller för den delen. Om italiensk fotboll så räcker det väl att säga att vi alla saknade Fede (även om han inte är en typisk catenaccio-spelare), vars frånvaro både märktes på LKNs spel och en del spridda rop från läktaren. Vad tycker ni kännetecknar de olika nationaliteterna?

Jag kommer egentligen inte ihåg något mål som verkligen stod ut. PP rullade fint ut motståndarna flera gånger om men jag kommer inte ihåg något som vackrare än något annat. De hittade också mindre utstuderade sätt att göra mål på, jag tror att ett skott en bit utifrån vallades in via fyra spelare, men jag är inte helt säker på det.

Trots PPs dominans tycker jag att Johny stod för dagens assist när han från eget straffområde (när han var målvakt för LKN) skickade iväg en boll som tog i klykan där stolpen och ribban möts innan den studsade ner och dansade på mållinjen där Sobu sin vana trogen stod på sniken och enkelt kunde peta in bollen i öppet mål.

Jag skulle nog egentligen vilja ge utmärkelsen till bästa spelaren till hela PP, men om jag var tvungen att välja så ger jag den till det nya ungblodet Rai.

Johan

PS Det här var det klart längsta jag skrivit på svenska på 8 år...

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tukano | 10.02.2015 17:56
přesně, sobo dycinky stojí na lakomci
Osobní profil Riki | 10.02.2015 16:13
JE TOHLE JESTE O FOTBALE ? ,,Sobu jeho zvykem stál na lakomci a může být snadno zasunul míč do odkryté svatyně´´ ME TO PRIJDE JAKO SCENAR Z NEJAKEHO JEMNE EROTICKEHO FILMU.
Osobní profil Johny Pacheco | 10.02.2015 16:05
Tack Johan!Nice headline! Tomu řikám report pánové,ódy na Padres ve švédštině!
Osobní profil cup | 09.02.2015 20:33
Tack så mycket, Johan!!!
Osobní profil johan | 09.02.2015 19:12
Yes, I agree with you about Rai, but I also believe it will come with time.

I hope Mr. Google did a funny and strange job. He usually does when I try to translate Czech, so I thought you could get a taste of it.
Osobní profil Juraj | 09.02.2015 15:14
I have passed your nomination on to Rai, who really played well. we may need to take the edge off his game here and there, but I am quite sure that will come with time.
Osobní profil Juraj | 09.02.2015 15:12
Thanks Johan! I don't think there are many people in PNF who have ever seen written Swedish! Also, I am really sorry you wont be able to appreciate what Mr. Google did to your report
Osobní profil sobotka | 09.02.2015 14:50
Myslím si, že jsme měli zprávu, v japonštině od Tukan před chvílí, takže teď jsem si myslel, že bychom mohli pokračovat rozšířit naše znalosti jazyků, a proto jsem se psát ve švédštině. Doufám, že některé překlady jsou zábavné a trochu divné, stejně jako to je, když se snažím dostat se přes všechny českého textu. Možná bychom mohli získat zprávy v italských či španělštině v budoucnosti. Nebo chcete-li zprávy o opravdu komplikovaný jazyk, takže možná Juraj můžete psát ve slovenštině

Moje paměť je daleko od nejlepších, takže když mě Sobu v půlce večera požádán, abych napsal dnešní zprávě, byl jsem docela skeptický. Vlastně jsem ani ponětí o konečném výsledku jakéhokoliv zápasu ale koho to zajímá asi tak jako tak,) Zde, v každém případě, pár slov o tom, co si pamatuji. Po celou dobu mého pocitu, bylo to, že PP dominuje večer od začátku do konce. Ale my jsme si ji od začátku.

Předtím, než jsme začali hrát, takže chytil někteří z nás dívat trochu florbalu hrál v hale před tím, než byla řada na nás. Jsem uvedl, že hokej může být zábava, a je mnohem rychlejší, než fotbal. Juraj ne zcela souhlasit s, ale dohodli jsme se, že to závisí na tom, jak dobře jsou hráči. Zdá se, že jsem musel jíst moje slova, když PPs hráči běžel v kruzích kolem nás ostatní ...

Když jsme začali hrát, byli jsme jen něco málo přes dva týmy, ale postupně se dostal další a další hráče z JBB a PP. Saul posílila LKN, ale bohužel se podařilo zapomenout na své boty, a proto musel vzít trest smyčky domov a přines je.

Moje nejsilnější vzpomínka z noci, jak jsem řekl show z PP. Ukázali, jak důležité je mít rychlé nohy. Ani Karl obvykle bývají docela vtipný zaměřili na to, jak rychle to šlo. Hráli to opravdu pěkně se mnoho kombinací s jedním nebo dvěma tvrdých zákroků. Bylo to dokonce tak, že Riki, která může být někdy trochu bollkåt zůstal v pozadí svého vlastního týmu. Nakonec dostal Nicméně, některé jemné sólově. Jejich míč trillande šel tak daleko, že někde kolem poloviny tak musel Sebi a Sobu dost a vzdal, oni si mysleli, možná, že nemá smysl pokoušet už ...

To bylo také zábavné vypadat opravdu typické španělské fotbalové od Jurajs přítele Rai. Diskutovali jsme z tribuny a myslel své pohybové vzory, technologie, a tak opravdu křičel španělské školení. I když jsem tady už nějakou dobu, takže nemůžu říct, že bych si poznat český fotbal v úplně stejně. Ne slovenský nebo švédský fotbal na to přijde. Pokud italský fotbalový tak postačí dobře říci, že jsme se všichni chybí Fede (i když není typický catenaccio hráč), jehož absence byla patrný jak v LKN hrách a některé roztroušených výkřiky z hlediště. Co byste charakterizovat různých národností?

Nebudu to moc nepamatuju žádný cíl, který opravdu vynikla. PP jemně vyjel soupeře několikrát, ale já si nic nepamatuju krásnějšího, než cokoli jiného. Našli také méně důvtipné způsoby, jak skóre na, myslím, že výstřel kus založený na píci byla oddělena čtyři hráči, ale nejsem si úplně jistý.

Přes PPs dominance, myslím, že Johny stál dnešní asistenta, když se ze svého trestu (když byl brankář pro LKN) poslali míč, který přijal háček, kde pošta a břevna se setkávají před tím, než se odrazil dolů a tančil na brankové čáře kde Sobu jeho zvykem stál na lakomci a může být snadno zasunul míč do odkryté svatyně.

Asi bych opravdu rád, aby tuto cenu nejlepšího hráče na celou PP, ale pokud bych si měl vybrat, dám na novou ungblodet Rai.

Johan

PS To byl jednoznačně nejdelší jsem napsal ve švédštině v 8 let ...
Osobní profil sobotka | 09.02.2015 14:49
jako vzdy je potreba trochu fantazie .....https://translate.google.com/#sv/cs/Jag%20tror%20att%20vi%20hade%20en%20rapport%20på%

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz