Úvod » reporty » z turnajů, ligových kol a jiných akcí

chráněná fotbalová dílna PNF na vycházce - DOBŘÍŠ 2015

publikováno 11.01.2015 (aktualizováno 18.01.2015)

Na letošní Dobříš jsem byl hodně zvědavý. Prestižní fotbalové deníky už týden před akcí bombardovaly veřejnost podloženými i nepodloženými informacemi z tábora PNF.

Bylo hodně otazníku ale i dost vykříčníků. Pár jsem si jich vystřihnul a nalepil na nástěnku…

J.B.Balet jede na turnaj v hodně silné sestavě se 4mi hráči na střídání! Ustojí Jebes tlak a postoupí ze silné skupiny? Najde Zlatan –Bus cestu do Dobříše a dorazí tentokrát včas? Vytěsní střešovické duo Lu and Karl trauma z loňské pekelné jízdy noční Dobříši? A co na to Wágus?

Pacheco Padres černý kůň turnaje? Padres postaví team jen z kmenových hráčů! Návažou Padres na povedené 4. ligové kolo? Bude mít Rišák formu? Ozve se Eugen?

Sobo nebude na turnaji v Dobříši! Kapitánskou pásku bude nosit Tukano! LKN vyhlásila informační embargo! Byl osloven Šutrák! Šutrák dorazí! Kdy dorazí Šutrák?

Kapitán Meteoru JK jde v pondělí na operaci! Meteor bude poprvé na turnaji bez svého otce zakladatele! Jak si Meteor poradí s Krípovou absencí? Frankie a Sam to berou na sebe!

Na Dobříš vyrážím s Ondřejem, jsem nedočkavý a už v půlce cesty se ptám kdy už tam budeme? Nepřejeli jsme tu odbočku? Ondra má situaci pod kontrolou a nenechává se rozhodit. Na Dobříš jsem samozřejmě dorazili včas a tou nejlepší cestou. Po příchodu do šaten potkávám ZK už v dresu s tím že kluci už trénují v hale. Nevycházím z úžasu a vše nasvědčuje tomu, že se zde budou dít velké věci….

La Kosa Nostra byla vylosována do “PNF“ skupiny. Prohra s K dalšímu utkání se představí…., plichta s PP a výhra nad ML posílá mafiány do čtvrfinále s euforicky hrajícím J.B. Baletem, Jebes nakonec LKN poráží 3:1? 4:1?

LKN odehrála solidní turnaj. Tukano se role kapitána zhostil na výbornou. LKN umí zahrát i s menším počtem hráčů a letos to potvrdili. Odpoledne dorazili Tukanovi, Fedemu a Šutrákovi manželky s dětmi. “LA FAMIGLIA DAL 2000“ pěknej support. LKN vypadala spokojeně a já se konečně seznámil s krásnou česko-italskou holčičkou Francescou Berni, takže jednoznačně palec nahoru pro LKN!

 

Pacheco Padres taky prohráli s K dalšímu utkání a taky porazili ML, na skóre postoupil z druhého místa, které je katapultovalo do čtvrtfinále s Masakrem s kterým prohráli a tak se mohlo jít do sprch.

Pacheco turnaj odehrálo se ctí. Postup z druhého místa je uspěch. Prohraný zápas v play off s ostře hrajícím futsalovým teamem Masakr, není rozhodně ostuda, přesto se nemůžu zbavit dojmu, že tenhle team mohl hrát ještě trochu lepší fotbal. Nechci dělat chytrou Horákýni, ale podle mého chyběl hromadný smažák u jednoho stolu. Nejvýraznější postavou, tedy alespoň pro mě, byl Míša! Čísla na tabuly mu byla úplně ukradená, hrál hodně aktivně a hodně chtěl, když byl na place tak jezdil a jezdil a jezdil…

 

Meteor bohužel v základní skupině bez bodu, což v konečném výsledku bylo 7 místo.

Meteor sleduji a věděl jsem, že ani letos to s hojnou účastí nevypadá moc dobře, do toho ten Krípa, přiznám se, měl jsem trochu obavy. Nakonec 6 hráčů. Vlajku drželi Frankie a Sam a je potřeba říct, že kluci nehráli špatnej fotbal. Meteoři se rvali o výsledek co to šlo, Jarda chytal možné i nemožné, ale Dobříš je hodně náročnej turnaj, kolikrát ani toto nestačí…

Jeden vzkaz do nemocnice: METEOR ŽIJE!!

 

J.B.Balet načal turnaj plichtou s Goodtown, v druhém zápase porazil Los Hybridos a pak myslím plichta s Masakrem, každopádně postup ze skupiny z druhého místa. Ve čtvrfinále výhra nad LKN a pak už velice svižný a nervy drásající semi s K dalšímu utkání..., které ztrácíme 1:2 následuje zápas o třetí místo, které lépe zvládá Masakr. Výsledkově jsme už určitě zahráli lepší turnaje, ale co se týče teamového pojetí hry to byl jeden z mých nejsilnějších fotbalových zážitků. Rád bych věnoval hráčům JBB pár cm textu. Musím to udělat, protože si to zaslouží a já bych zase neměl dobrý spánek, kdybych to neudělal…

Popravdě takovýhle odhodlání celého teamu hned od začátku turnaje jsem ještě nazažil. Celej turnaj to byla jedna velká jízda! Všichni jeli nadoraz! Tvoje chyba je i moje chyba, tvůj gol je i můj gol! Tohle byl Team!

Ondra se bohužel hned v prvním zápase zranil, a nemohl dál nastoupit, když jsem se ho potom zeptal proč se nepřívlíkne, tak se mi dostalo odpovědi, že bude s teamem až do konce turnaje. To si pak musíte říct. JB ty dáváš ale dementní otázky. Co tam předvedli Radim, Lu,Ondra, Pan Pávek, Dan, ZK, Karl a Čeďák? Tuhle legendu bych nechal na Dohrána o tom se nedá moc psát,  rád bych ale popsal svůj dojem z lavičky. Vzhledem k tomu, že jsem se ve třetím utkání zranil, tak jsem měl poprvé možnost strávit čas na lavičce jako nehrající. Mé zranění mi dovolovalo jen pár minutek v pohybu a jednu střelu na bránu, takže jsem nastupoval vždycky na úplném konci zápasu a to vás skutečně moc nerozjede :-), ale když citíte jak to všechny baví a jak všichni dávaj do hry obrovské srdce pro klub JBB, tak vás z toho až mrazí. Klobouk dolů pánové, Děkuji!

Nejhezčí gól hlavou: Kárl

Nejlepší golman, který dal hodem gol přes celý hřiště: Radim

Srdcař turnaje (fakt to Dejw vyhlásil:-)): JB

 

 Rád bych poděkoval Všem klubům PNF za ukázkovou prezentaci PNF fotbalu.

 Dejwovi, Badymu, Jéžovi a vlastně všem pánům hráčům z Dobříše za pěknej turnaj.

 

Po vyhlašení, jsme rozjeli ódy a jako zlatý hřeb večera byl příjezd Wáguse, který se tak po roce vrátil na místo činu. Kolem 20:30 hromadný přesun na inkriminované místo, kluci ze Střešovic překračují svůj stín a vchází na místo, které je už rok straší. Odměnou jim je pak skvělá party s Johnym a Dobříš fellas. Produkce tam letos připravila zabijačkové hody, škoda že jsem se těsně před tím najedl:-).

Ve 23:00 nás nabírá Johnyho přítelkyně Veronika, které tímto ještě jednou děkuji! Ve 23:57 dostávám od Karla sms „sem doma :-)“

Je dobojováno, můžu si jít lehnou.

jb

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kárl | 15.01.2015 7:31
já miluju PNF
Osobní profil cup | 14.01.2015 18:28
míšo to nejsou žádné hokusy pokusy, ale prověřené a velice sofistikované metody, zatím všichni byli spokokojený, tisíce děkovných dopisů .
trochu jsme si tě s kárlem vzali do prádla rozhodně nic co bys nezvládnul ...
Osobní profil michal_6 | 13.01.2015 22:20
Má pochvala v reportu to je asi zase nějaká psychologická hra, že? Jako když Božský pisálek mě sejme, tak prý mě to nakopne. Tak teď zas pochvala od prezidenta, tak co to jako udělá? Sakra, to je slušná pokusná laboratoř
Osobní profil michal_6 | 13.01.2015 22:17
Jirko, díky za výstižný report. Přesně tak, lednová Dobříš je vždy potřebná, rychle se zjistí, jak je na tom tým i jednotlivec v novém roce (já osobně cítím třísla a záda, co vy?) a jak ta naše chráněná dílna je vzácná a jak je třeba ji opečovávat a hýčkat. Všem zraněným přeju brzké uzdravení, ostatní v neděli dovi. JB hráli fakt dobře a týmově, votom žádná
Osobní profil jarinen | 13.01.2015 19:19
Jiri, kazda psychicka ujma Te posili
Osobní profil jarinen | 13.01.2015 19:19
Johny, ja si to myslel:-)
Osobní profil cup | 13.01.2015 14:12
jardo a to jsem se ještě hodně držel, přeci jenom ne všichni čtenáři jsou fanatickými příznivci klubu jbb , ale když jinak nedáš to malinko ještě doplním. z.kopačka nám na konci turnaje povolil maso a johny se nechal slyšet, že byl rád že s nami letos na dobříši nehrál, to mi bude ještě hodně dlouho zvonit v uších , to jistě chápeš . na dohrana si ber radši špunty do uší, zatím jsme stihli oódovat jenom radima
co se týče "brzkého" návratu tak můžu jen konstatovat,že celá zeleno bílá jednotka rychlého nasazení se vratila v dobrém rozpoložení a bez psychické újmy domů )
Osobní profil Johny Pacheco | 13.01.2015 13:19
Jardo,příště musíš jet,Kája se tam bez tebe vyloženě nudil
Osobní profil Johny Pacheco | 13.01.2015 13:17
Krípo drž se!Meteor bojoval,ale myslim,že sportovního ředitele i trenéra bude potřebovat.Takže dovi na Lize
Osobní profil jarinen | 13.01.2015 11:24
jo a pristi rok, pokud to nebude pred horama, pojedu taky a zadny takovy, ze bude nekdo pred dvanactou doma
Osobní profil jarinen | 13.01.2015 11:21
jinak JB uz nevim, cemu muze clovek verit a cemu ne. Zase ody, boze muj

kazdopadne gratulace k ucasti. Bohuzel bez bedny, ale treba to vyjde priste.
Osobní profil jarinen | 13.01.2015 11:19
takze krizak predpokladam. No Jiri, drz se a za par mesicu se uvidime na place. Kazdopadne i jako fanousek budes pro kluky prospesny a radi te uvidime:-)
Osobní profil J.K. | 13.01.2015 10:46
...pozdrav Všem PNF a gratulace hlavně Baletu.Kluci mi říkali,že jste hráli moc dobře a takový teamgeist to nemá obdoby.Jak správně Ála poznamenal,Meteor zachraňoval tentokrát svou fotbalovou čest,ale to někdy taky není málo.Jinak mě čeká bohužel hooodně dlouhá pauza.Mějte se pánové.
Osobní profil Johny Pacheco | 13.01.2015 0:46
J.B. díky za vševystihující report.I přesto,že jsem si pomýšlel pro Padres na víc,Dobříš jsem si užil.Baletu nezbývá,než pogratulovat ke skvělému turnajovému vystoupení.Klobouk dolů pánové,takhle bojovat jsem vás viděl naposled s Wágusem!Jen nechápu,že takovejhle turnaj nemá cenu pro hráče s největším počtem zblokovanejch střel...
Osobní profil aless | 12.01.2015 22:05
Díky za report a všem za krásnou sobotu. Byl to velký zážitek, přestože ani jeden z týmů PNF nebyl na bedně. Meteor hrdinně hájil svou čest, PP chyběly jen detaily k úspěchu, LKN předvedla, že jsou turnajový tým a JBB? Balet přenesl pohodu z ladění, přidal bojovnost a obětavost a vytvořil skvělý tým od zraněných zůstávajících s týmem na lavičce po Wáguse na afterparty. Juro, máš pravdu, bavilo mě to.
Osobní profil Juraj | 12.01.2015 12:14
díky za report, Jirko. Balet skvelý výkon! bolo vidieť, že vás to baví.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery