Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Ladění v Tokijském řeznictví

publikováno 30.12.2014 (aktualizováno 04.01.2015)

    Ta zpráva se šířila z Japonských ostrovů rychlostí blesku.Na svátky přijede z Nihhonkoku Vítek AKA Tokijskej Řezník a ptá se jestli si má zabalit kopačky! To je po 2 a ½ letech šance zahrát si s ikonou PNF fotbalu,která už je pro novou generaci PNF jen ústně předávanou legendou obestřenou orientálním nano tajemstvím.
   J.B. věděl,že zrušit tohle Ladění pro malou účast by byla chyba, kterou by jsme si dalších 2 a ½ roku vyčítali, takže v kooperaci se spřáteleným Notorem Střešovice se nakonec na stránkách skvělo 10 přihlášených+doplněných borců, za což Jiřímu i Notoru patří velký dík.
  Na rohu před semaforem jsem náhodou potkal Juru s J.B. ,který řešil disorder nahlášených Předehráčů, kteří se se spožděním vyloupli na dohled ve zcela jiné sestavě,než byli očekáváni.
 Násedoval kouřový team building a přesun do haly.
Nakonec se sešlo ne 10, ale dokonce 12 playerů, takže každý mančaft měl i 1 na střídání.

Sestavy:
             Die Röte: Jarko, Johny, Lu, Dan, Václav a Ondra AKA Jelen
             Der Weiße: Z.K., 1/3 - ¼ Rišák , J.B., Řezník, Juraj a Platini

Hrálo se svižně a od začátku bylo vidět, že Notor to nepřišel odchodit. Než se bílí stačili skonsolidovat a zjistit, že už se hraje, měli v síti nepopulárního bůra.Potom se hra trochu vyrovnala a i Jarkovi se podařilo spotit triko.
   Sehranost Notorů byla ukázková,kluci to s míčem umí a hlavně...běhají!;) To potom, jak řikal Juraj, „aj Johny vyzerá ako futbalista“.
   Nebudu zabíhat do podrobných analýz, celé ladění červení tahali za delší provaz, ale tentokrát to nikdo neřešil, na všech bylo vidět, jak se na sváteční  Ladění těšili a chvílemi nikdo nevěděl jaký je stav.
   Vypíchnul bych snad jen Kopačkovi útočné výlety (jako za starejch časů,co Álo;), Řezníkův hattrick během snad 2 minut a několik neskutečnejch notořích  ťukesů až do prázdný.
Zlaťáka dali taktéž rudí, ale to už měli všichni žízeň a přesunuli se k Houbařovi na tankovou plzničku.
   Jasnýho olmousta má Kopačka, protože mě vozí do Letňan , je v expertní skupině a vůbec je to fajn kluk.
   Druhýho olmousta dávám Ondrovi AKA Jelenovi za to,že herně ovládnul poslední letošní Ladění.
NEDĚLÁTORa nicméně získává player,kterej to má na Ladění nejdál z nás všech a přesto přišel
Vítek AKA Tokijský Řezník !!!
 Poslední letošní Ladění se povedlo včetně japonského Dohrána, kde nás podpořili ještě Pazi s Kubou a odkud si každý z účastníků odnášel jako dárek od Vítka nano pivo japonské značky ASAHI.
  
 A je tu čas na bilancování;) Následující Ladění už bude v roce 2015.
   Tenhle rok jsme zvládli obstojně a zrušených nedělí bylo jen pár, přišli noví PNF a většina akcí se povedla. Děkuju všem kdo celoročně podporovali PNF ať už jsou z Itálie, Japonska,ze Střešovic,Lysé n/Lab., nebo Zlonína a speciálně  děkuju J.B.mu za neutuchající entuziasmus a energii kterou do toho vkládá!

    Atˇ se vám v novém roce vše daří a ať se všichni ve zdraví scházíme na hřišti i v roce 2015!


Johny Pacheco
 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Vít | 31.12.2014 18:48
Diky vsem, co jste prisli. Bylo to fajn si zahrat tak po dlouhe dobe s Vami. Snad se uvidime zase v lete. Dekuji za mojeho prvniho nedelatora, Johny! Hezky Novy Rok VSEM!!!!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery