Úvod » reporty » z tréninků

Ódy nebudou, ale musel sem se držet ...

publikováno 11.11.2014 (aktualizováno 16.11.2014)

Když jsme s Kárlem a Danem dorazili kolem půl pátý do piccošky, seděli tam už dva pnf jmenovitě j.b. a Jura. Dáváme rychlý pivo před fotbalem, Jura všechno platí, prej je ve vatě, díky.
Později sme zjistili že se předehrána zúčastnil ješte Tukáno, který ale sóloval u vchodu, zabrán do čtení kvalitní fantasy literatury.

Na fotbálek se nás sešlo opravdu dost i přes absenci některých stálic(Riki,Míša,Johny) a obavy z nízké účasti mohou být aspoň prozatím zapomenuty. (Y)

Bílí: Jarko, Z.K., Lu, Kárl, Dan
Červení: Ráďa, Jura, J.B., Čeďák, p. Pávek
Modří: Tukan, Sobo, Kuba, Johan a dva hosté

Na galérku přišel obdivovat naše technické finesy Johny, který stále léčí zraněné žebro a také Radek u něhož důvod fotbalové abstinence neznám.

Vzájemných zápasů bylo mnoho, pamatuji si akorát, že bílí prohráli jenom dvakrát ze začátku proti červeným kdy se utrhl ze řetězu j.b. a sázel tam hattricky, jinak to byly výhry a nebo remízy. Ze vzájemných klání modrých a červených toho mám v paměti ještě méně, ale měl sem takový pocit že to vycházelo lépe modrým, kteří jak jsme se na galérce shodli hráli na protiútoky, spolehajíc na vysunutého hrota Sobotina. Zlaťák padnul do branky červených z kopačky bílých (tuším Kárla).

Pár momentů co mi utkvělo v hlavě: 

Čeďák trefující neomylně konstrukci brány minimálně ve třech případech a jednou dokonce když to měl od půlky do prazdný. Ráďa pouštějící gól přes celý hřiště, kde bylo na vině hlavně špatné osvětlení haly. A pak přehršel skvostných kombinací bílých o kterých se radši nebudu moc rozepisovat aby se reportáž nezvrhla v ódy. Nakonec ještě jedna nemilá událost a to zranění pana
Pávka, který si natáhl tříslo když dostal dlouhou přihrávku od nejmenovaného spoluhráče.

Volba Nedělátora nebyla tentokrát jednoduchá, zasloužil by si ho určitě někdo z bílých nejvíce asi Z.K., který s klidnou hlavou rozehrával a jako jediný člen obrany bílých hasil naše ztáty na útočné polovině. Poté tu máme Johana za kterého snažně loboval Čeďák, údajně jednou Čeďáka pochválil že hrál dobře, což se mu vyplatilo, protože mu to prý přinese nominaci na Nobelovu cenu. Neupravený přepis Čeďákovy SMS: Za to ze minule napsal ze jsem hral nejlip ho nekdy v budoucnu nominuju na Nobelovu cenu za fyziku nebo chemii neco co ty nanotech vlastne jsou protoze i ja na tu dalku vidim ze to dela nejlip. Nejsem si tak úplně jist jestli zasedá v komisi, ale asi prostě zatahá za nitky. Nobelovka nevím, ale Nedělátor Johanovy za tuhle neděli utek, protože tu byl jeden hráč, který podle mě podal nadstandartní výkon a to je Jura, dávál góly, moc nekazil a dokonce si docela věril!! K tomu byl na předehránu i dohránu, pro mne zkrátka hráč neděle.

Těšim se na příště, Lu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil aless | 13.11.2014 15:46
Juro, velká gratulace ! Díky za pěkný report, Luďku . U sebe eviduju cennýho almosta
Osobní profil Riki | 13.11.2014 9:09
Osobní profil Juraj | 13.11.2014 8:50
ahoj chlapci, bol som v poslednom case nejak mimo a tak som sa až dneska ráno dozvedel o Luďkovej volbe N. na Masaryčke som totiž nastúpil do 26tky s Míšou, ktorý normálne jazdí s Lysý o 7 ráno- dneska si ale osudovo prispal, aby mohol byť poslom dobrých správ. Lu, díky moc za ocenenie. Ryšáku zmlkni!
Osobní profil michal_6 | 12.11.2014 21:54
Jak rika Johny, klasicka slovenska revnivost, do ktere radeji nezasahovat
Osobní profil cup | 12.11.2014 20:52
rišáku, ty ses po ránu nějak rozohnil .
nevím z čeho usuzuješ, že jura dostal nedělatora za dvě piva. v první řadě nevěřím že by Lu a ostatně nikdo z pnf takto znevážil tuto cenu, navíc v textu Lu jasně píše proč a za co nedělejtra udělil, tvůj komentář tedy úplně nechápu.
Lu , díky za report, povedené ladění! Juro, gratulace!
Osobní profil Vít | 12.11.2014 13:21
diky Cedaku! Musime si pomahat!
Osobní profil Riki | 12.11.2014 9:05
Tfuj, tady to smrdi korupcii. To bude chtit vyjadreni vice zucastneninch. Aby se udelovala tato prestizni cena za dve piva ?! Zvazuji, ze je vratim prezidentovi.
Osobní profil Luddite | 11.11.2014 21:52
Aha :D, no z ty zpravy to vyznelo jako ze pro johana, ikdyz se mi zdalo divny ze by te chvalil ...
Osobní profil cedak | 11.11.2014 21:38
Nobelovka byla pro Vitu ale neva ....

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery