Úvod » reporty » z tréninků

Ofenzivní mašina

publikováno 21.10.2014 (aktualizováno 26.10.2014)

Zdravím všechny členy i příznivce PNF.

Na nedělní ladění jsem se moc těšil a to hlavně z důvodu dlouhých zdravotních trablů s kotníkem a delší dovolené. Vyrazil jsem proto o trochu dřív a do šatny dorazil jako druhý hned po Rikim, který byl natěšený asi ještě o něco víc. Hned po mně dorazili všichni ostatní a v šest hodin už jsme popoháněli florbalisty, aby nám vyklidili hrací plochu.

Tentokrát se sešly dva týmy.

JBB: JB, ZK, Lú, Kárl, Pan Pávek ,  Ondra

Červený mix: Johny, Riki, Fede, Tukano, Dan, Johan, Jura

Začalo se hodně z ostra, a kdo si myslel, že to postupem času opadne, tak byl na omylu. Hrálo se nahoru dolu, akce střídala akci a borci na holešovické palubovce se předháněli, kdo dá hezčí gól.

Něco málo k týmům.

JBB

Baletky se sešli v celkem  nabušené sestavě.  Už od první minuty bylo vidět, že se do obrany moc nepohrnou. Myslím, že první hodinka byla trochu lepší než ta druhá. Jednotlivé výkony: Ála zlatá kopačka byl zase všude, super v bráně, super v obraně, super v útoku. PanPávek předvedl v neděli solidní výkon. Většinou hrál v obraně a jeho důraz dělal soupeři problémy. Pokud přidá ještě trochu klidu do rozehrávky bude to super. JB vířil celé ladění, dával góly a hlavně se bavil ofenzivní  hrou. Kárl hrál v neděli moc dobře. Balon ho poslouchal, dal pár pěkných gólů i nahrávek. Jen mi přijde, že neudržel tohle tempo až do konce. Lú hrál opět skvěle. Neremcá, hledí si jen svého, podporuje obranu i útok, nasází pár gólů a hlavně jich spoustu připraví. Mně osobně se v neděli hrálo moc dobře. S chutí jsem si zaběhal i zastřílel a když to dopadlo tak, že se ani nebránilo, tak to bylo o to lepší J

Červený mix

Kluci v červeném měli trochu pomalejší start, ale rychle se dostali do hry a řekl bych, že ve druhé hodince byli lepší než JBB. Jednotlivé výkony:  Jura je hráč, který nikdy nic nevypustí. I když se mu zrovna nedaří technicky, tak pořád maká. Johny se tentokrát do hry moc nedostal. Možná to bylo Kárlovou hlavičkou a nebo úderem do žeber (nevím od koho), každopádně Johny nedohrál. Fede hrál perfektně, jeho čtení hry společně s brutálním zrychlením je takřka nechytatelné a Fede si  často dělal z hráču JBB bílé kuželky. Nakonec ho však pozlobilo tříslo a bohužel taky nedohrál. Tukano vše jistil z pozice brankáře a jediná možnost, jak ho překonat, vedla snad jen střelou mezi betony. Riki hrál nezvykle většinou zezadu, moc nestřílel a spíš tvořil. Johan dle mého jeden z nejlepších hráčů tuto neděli. Hrál skvěle , běhal, nahrával, střílel, dával góly, super výkon. Dan hrál taky skvěle, víc tvořil než zakončoval a do hry červených vnášel potřebnou myšlenku.

Bohužel nevim, kdo vyhrál a kdo prohrál, ale myslím, že to nikdo ani nepočítal. Dle mého jsme vyhráli všichni a to díky tomu, že jsme si fotbal užívali od první do poslední minuty.

Vybrat nědělátora je pro mě hodně težké. V neděli si ho zasloužili snad všichni. Do užší nominace se dostal Lú, Dan, Fede a Johan.

Po dlouhém rozmýšlení  nakonec volím Johana.

Gratulace, super výkon.

Na dohránu se řešilo hlavně to, kam se bude chodit na dohráno, protože součastný lokál jde nějak ke dnu. Dál jsme řešili Kárlovu “narkolepsii“  a dalších X zajímavých věcí.

PNF forever

Ondra 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cup | 23.10.2014 21:43
"spela med oss mer fotboll, kompis!"
Osobní profil cup | 23.10.2014 21:39
juraji, ta užší nominace tam pocitově je , ale ondra chce zřejmě víc .já mu vyhovim
Osobní profil cup | 23.10.2014 21:36
nevím jak s tou picoškou, stylové by bylo to tam dohrát dokonce, přeci jenom tento prostor má KUPODIVU pro pnf a jejich dohrána velkou tradici. otázkou je jestli to není zbytečná krutost??
Osobní profil Juraj | 22.10.2014 22:04
Jirko, vidím, že tvoja Švédština je na úrovni - nevieš náhodou, ako sa povie "měl bys chodit častějš, vole!" ?
Osobní profil Juraj | 22.10.2014 22:01
dobrý report, Ondro! dal si si záležať a máš tam všetko. kandidátov na N bolo viac (JB jeden z nich), ale Johan je dobrá volba.
Osobní profil Johny Pacheco | 22.10.2014 20:53
Při waterboardingu jsem vyměknul a řek sem"Psycho",ale J.B. na mě řval,že tam vůbec nebyl...
Osobní profil cup | 22.10.2014 20:08
ondřeji, děkuji za povedené zprostředkování nedělní atmosféry! vydařené ladění
Grattis johan. spelade väl !!!
s picoškou to jde už delší dobu ke dnu, člověk už si říká, že to nemůže být horší, ale tohle už začíná být za trest a ne za odměnu
p.s. po ladění jsem se snažil zjistit kdo že to johnymu zahrál na žebra, ale držel basu, kapitan pp nechal vzpomenout na své disidentské období
Osobní profil Johny Pacheco | 22.10.2014 14:19
Johan congratulation, nice game!
Osobní profil Johny Pacheco | 22.10.2014 14:17
Ondro,díky za reportáž!Přes ty "ódy"sem si nevzpoměl,ale tys to odhalil.Dobrej Nedělátor!p.s.Dám žebro do cajku,zrelaxuju se v Třeboni a pak se těšte!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery