Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

První halovka

publikováno 14.10.2014 (aktualizováno 19.10.2014)

Zdravím všechny fanoušky a čtenáře nedělních fotbálků.  Venkovní sezona je u konce, a tak jsem se přesunuli na palubovku HC Sparta. Přechod na jiný povrch většinou bývá náročný, zvláště, když se jde ven, ale myslím si, že tuto neděli s paketama nikdo problém neměl a všichni jsem si to užili. Start Ladění se však nerodil lehce a do poslední chvíle se nevědělo jestli se bude hrát.  Nakonec jsme se sešli v minimálním hratelném počtu deset, jmenovitě:

Čeďák, Ála, Jirka, Lú, Kárl za bílé

Johny, Juraj, Riki, Dan, Radek za červené

 

Celkem za necelé dvě hodiny hry padlo úctyhodných 48 branek, z toho 2 góly vlastní, na obou stranách po jednom.

 

Scóre:  25:21 pro bílé

 

První zápas: 10:6 červení

Druhý zápas: 10:6 bílí

Třetí zápas: 10:5 bílí

Zlaťák: červení

 

Hrál se svižný fotbálek od samého začátku až do konce. Červení v prvním zápase lépe kombinovali a myslím, že i zaslouženě vyhráli. Dan má skvělou fazónu, což už několikrát potvrdil. S Rikim hráli opravdu moc hezký fotbal, oba dva mají výbornou techniku a v zakončení jsou jedni z nejnebezpečnějších. Juraj byl trochu unavený, přispěl k tomu zřejmě i víkend strávený na lovecké chatě, a více času trávil v kisně. Johny se jevil opět jako neúnavný dříč a pořád se nestačím divit jeho teleskopickým nohou, co ty všechno dokážou. Přejme mu co nejdéle sloužící kolenní klouby, ať může stále pokračovat ve svém osobitém odebírání míčů. Borci z bílého manšaftu se rozjížděli trošku pomaleji, ale své tepmo stupňovali, jako když se rozjíždí parní válec. Pramenily z toho dvě po sobě jdoucí výhry deset šest a deset pět. Zlom v utkání nastával za stavu 5:5, kdy docházelo na občerstvování. Po něm nám bílí odskočili na rozdíl dvou až tří branek a toto manko jsme už nedostihli. Hodně akcí z naší strany nebylo vyřešených správně, buď  jsme to překombinovali  a nebo mnohokrát vyloženou šanci skoro kdo prázdné branky nezakončili gólem, za to nás v součtu bílí potrestali.  Postupem času nám docházeli síly a návrat do obrany už nebyl tak precizní, protivník často podnikal výpady do otevřené obrany a padaly z toho byl góly. Myslím, že namixovaná sestava, tak jak ji tuto neděli měli bílí, je pro halu ideální. 3 čistokrevní  útočnící a vzadu 2 zkušení a konstruktivní obránci, kteří je v tom podporují. Určitě všechny krom hry samotné potěšil technický time out, když na palubovku vstoupil průvod krásných mažoretek. Na závěr bych chtěl poděkovat všem co přišli. Oba týmy si sáhli až na dno svých sil. Myslím, že se první ladění v hale povedlo, na to, že nebyl nikdo na střídání, odehrálo se celé ve velmi rychlém tempu s minimálním množství přestávek. Nedělátor se mi nevybíral příliš lehce, v našem týmu se mi líbili Riki s Danem, ve druhém dvojice LúKá. Nakonec dávám svůj hlas Rikimu, i za to, že mi při rozcvičování nadělil dvoje housle. Příště už si to pohlídám ;-)

 

Fotbalu 3x nazdar!

 

Radek (LKN)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil jarinen | 16.10.2014 17:11
tvl mel bys
Osobní profil Riki | 16.10.2014 14:10
Jardo, mam oprasit slovicko KUPODIVU?
Osobní profil jarinen | 15.10.2014 19:24
tvl Risaku, tuzku hrajes vzdycky
Osobní profil aless | 15.10.2014 18:01
Díky Radku za pěkný report. Výborný ladění na domácích HCS parketách! Rišáku, gratulace!!!
Osobní profil cup | 15.10.2014 8:29
radku, díky za report. dobrá práce, o ladění jsem nepochyboval, ale je fakt, že skoro nebylo a to díky florbalistům , kteří si navykli na náš čas, naštěstí se vše vysvětlilo a pnf mohli načit indoor sezonu, hodně pěkné ladění, děkuji všem co dorazili a speciálně zásahové jednotce ze střešovic!!
rišáku, trochu nečekanej nedělejtr?, , blahopřeji!
Osobní profil Riki | 14.10.2014 18:20
Radku, diky za report i nedelatora! Ja myslim, ze si jej ani za ten nedelni vykon nezaslouzim, osobne jsem mel v nedeli pocit, ze hraju tuzku.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery