Úvod » reporty » z tréninků

ladění

publikováno 22.09.2014 (aktualizováno 27.09.2014)

Zdravím Přátele Nedělních Fočusů,

Ladění mělo opět na mále, server i-dnes ukazuje 100% déšť a na našich stránkách to spíš vypadá na menší turnaj dvojic v ping-pongu. Odvolat Ladění 2x po sobě se mi vůbec nechtělo. Po náročném týdnu ve kterém práce dominovala nad spánkem a odpočinkem jsem si nějak neuměl představit, že bych se neviděl s PNF a nezahrál si krkančí fotbal. Jdeme do rizika, tak trochu věř a víra tvá tě uzdraví a vyplatilo se. Jura dal přednost PNF před předem avízovanou návštěvou zápasu Sparta – Hradec , Lu dotáhnul Dana, Čeďák zázračně vyléčil své koleno a Eugeneček udělal z 75% 100%. Nakonec jsme vypotili 14 PNF a mohlo se jít na věc!

Na Předehráno dorážím s lehkým zpožděním, osamocený Jura hypnotizuje střešovickou umělku. Stůl se začiná pomalu zaplňovat a PNF začínaj ladit atmosféru, je jasné, že dnes se budou dít velké věci, tyhle Předehrána maj přece jenom něco do sebe…

 

Sestavy:

J.B.Balet: ZK, Jarinen, JB, Lu, Čeďák, Pan Pávek + Tukano(LKN)

Pacheco Padres: Míša, Johny, Rišiačik, Euga, Jura + Kuba(LKN) a host Dan

Obecně lze říct, že Ladění mělo vysokou úroveň, hodně pěkných akcí a fakt pěkných golů. Přišlo mi, že Jebes měli do doby, něž si Pan Pánek natáhnul tříslo, víc ze hry. Na druhou stranu Padres lépe řešili situace před brankou. Konečný výsledek 10:9 pro fotříky a navrh 2 zlaťáky.

Pacheco Padres

 Míša odehrál velmi slušné Ladění. Na postu obránce jako vždy bezchybný výkon, akorát ty střely nějak nejdou pořádně zaměřit. Proti Míšovi si to vždycky užívám, crashtalking a souboje ve vápně, kdy oba víme o co jde.

Johny a jeho martyrium se zatopeným bytem. Teď už to mohlo být jenom lepší a taky že bylo. Johny jezdil, koučoval, parkrát nechal promluvit svou teleskopickou nohu a alespoň na chvilku zapomněl co ho doma čeká. Jen nechápu proč Kopačce sebral ten jasný gól hlavou.

Rišiačik hrál teamově, což je vždycky pro soupeře ta horší varianta a zase jsem mu nesebral míč. Jura si nebral servítky a pokaždé, když mohl něco udělat lépe tak mu to dal jasně najevo. Tenhle slovenskej hecing mě baví a jak říká Johny je lepší do něj nezasahovat.

Euga odehrál velké představení. Model „pojď sem kam jdeš“ předváděl na požádaní. Celé Ladění odjezdil a Kubovi připravil krásnou přihrávku před prázdnou bránu: A mohl si tak zařvat své oblíbené „nebyl lakomej!“ Eugen to je klasika PNF!

Jura byl opět velmi kritický ke svému výkonu. Podle mého soudu neodehrál úplně špatné Ladění. Nabízel se a pracoval pro team. Na Ladění mlží a góly si tenhle zkušenej plajer určitě nechává na ligu.

Kuba to je poctivej obránce a Padres dobře doplnil. Několikrát předvedl svoji kličku a nepředvídatelný pohyb. Kuba hrál uvolněně a nakonec zůstal dokonce i když chtěl odejít o ½ hodiny dřív.

Dan byl po zápase s Notor Střešovice ale nebylo to moc znát. Běhal, neustále si hledal místo a dal docela dost golů. V hlavě mi uvízla vzpomínka na ránu pod klacek z nulového uhlu, pěknej fotbalovej moment.

J.B.Balet

Zlatá Kopačka má poslední dobou hodně dobrou formu, až na malou chybku ve středu hřiště předvedl absolutní výkon. Zlatan ví přesně co je potřeba hrát a kde je potřeba stát, v tomto ohledu hraje v PNF prim.

Jarinen odehrál Ladění na všech postech a všude předváděl nadstandardní výkon. Krásná kombinace s JB 2 na 0, kterou jsme překvapivě vyřešili gólově, neúnavná práce pro team, koncentrovanej výkon. Palec nahoru!

Lu byl taky hrát za Notor a tak se jeho motor rozjížděl pomalu a zvolna. Postupem času se víc a víc dostával do hry a po první třetině Ladění už předváděl věci, který se od něj tak trochu očekávaj. Motor začal šlapat a Jebes tak zlepšili svou hru.

Čeďák po 14 denní pouze byl hodně při chuti, důsledně bránil a a snažil se hrát i dopředu. Tyčky už přestaly bavit a tak začal trefovat sloupy na kterých drží osvětlení střešovického hřiště. Velký hráč, který baví jak sebe tak i PNF. Těžko si bez něj Ladění představit.

JB odehrál velkou show, hlavička pod víko, několik krásných branek a jeden „robenův“průnik. Na Dohránu jsem se pak od Pacheco dozvěděl, zajímavou věc a to, že tomuhle hráči nemůže dát ani jeden milimetr navíc.

Pan Pávek si bohužel natáhnul tříslo a tak nemohl dohrát, ale jinak s tímto plajerem je Balet ještě silnější. Šikovnej fotbalista a velmi dobře se mi s ním hraje. Doufám, že se dá do ligy dohromady! Pane Pávku, doražte prosím v sobotu do Hostíku!!!!

Tukano se objevil po delší pauze, držel se spíš vzadu nebo chytal. Je potřeba říct, že oba posty zastával hodně dobře. Johnymu třeba chytil penaltu. Jako obránce měl dokonce i svůj gól z půlky. Pěkná střela, která nejdřív vypadala na vodárnu, ale pak skončila v síti Pacheca.

 

Volba Nedělátora není vůbec jednoduchá, do užšího výběru se dostal JB, Euga, Riki a Pan Pávek.

 

J.B. si sám Nedělátora nedá.

Pan Pavek bohužel nedohrál.

Rišák nedokáže objednat taxi z Dohrána.

Eugen hrál tuto neděli nejlépe. Eugene GRATULACE!

 

Pánové, bavilo mě to a doufám že i vás! dík, že jste dorazili!

JB

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil aless | 25.09.2014 13:55
Pěkný report a zasloužený Nedělátor!
Osobní profil Juraj | 24.09.2014 20:15
Eugenio gratulace! teším sa na sobotu!
Osobní profil michal_6 | 24.09.2014 9:37
Ahoj Jirko, díky za novinářský report. Bez brankářů to je vždycky trochu jiné a jim fakt nezávidím. Když zkazí útočník, nic se neděje, fanouškové zapomenou - když zkazí golman, tým má problém
Jinak Nedělátor zasloužený, škoda, že dotyčný své úspěchy na stránkách nikdy nekomentuje
Osobní profil Johny Pacheco | 23.09.2014 14:49
Díky J.B. povedená reportáž!Evžene gratulace k individuálnímu ocenění,doufám,že nebudeš dělat vofuky a v sobotu formu potvrdíš!
Osobní profil jarinen | 23.09.2014 7:00
Pěkný:-)

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz