Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z turnajů, ligových kol a jiných akcí

Lebeda Cup 2014 – Football Do It Yourself

publikováno 08.09.2014 (aktualizováno 14.09.2014)

Zdravím fanoušky fotbalového turnaje Lebeda Cup.

11 ročník už je minulostí, produkce jako vždy udělala velký kus práce. Turnaj se neustále vyvíjí a ani letos tomu nebylo jinak. Tak je se to vlastně celé událo?

Johny „mário“ Pacheco svolává teamy pod schody, LE 2 pouští Packou speciálně setříhaný soundtrack, mexický rolník přiváží gong. Rolník se za pomoci nejmodernější filmařské technologie promění v prezidenta turnaje. Neuvěřitelný scénáristický tah, který museli všichni milovníci dobrého filmu ocenit. ART 21. století. Vítám a představuji rozhodčí, připomínám Sedmero Krkanců, naše sestřička Růženka losuje, Johny Pacheco čte jména klubů, Neal zapisuje, vše jede podle scénáře až k bodu na který se těším celý rok a to k zahájení turnaje nekompromisní ranou do gongu!

 

Skupina A

Meteor Letná, La Kosa Nostra, Hardly Athletic, J.B.Balet

 

Skupina B

Zelený Balet, Pacheco Padres, Brandejs United, Branik Boys

 

Delegovaní rozhodčí: pan Jiří Tichý a pan Ivan Grégr

 

Hardly Athletic nezastihnul turnaj v dobrý čas, ze základního kádru měli pouze 3 hráče, musel je doplnit Mařena z IKEM a 2 borci z Notor Střešovice. Rád bych klukům za tuto výstuž poděkoval. Hardly zaznamenali 2 vstřelené branky, což je údajně klubový rekord. Nakonec v boji o předposlední místo nestačili na Branik Boys. Věřím, že kluci rozjedou skauting a na příštím LC už budou kompletní.

 

Pro Branik to nebyl jednoduchý turnaj, na poslední chvíli jim odřeklo pár hráčů základní sestavy a na turnaji jim pak nezbylo nic jiného než spoléhat na pomoc od ostatních teamů. Pro organizaci turnaje nic jednoduchého, nakonec jsme to zvládli. Rád bych poděkoval všem co vypomohli teamu BB a kapitánovi Boys Jirkovi za spolupráci. Tak jako u HA věřím, že šlo o vyjmečnou situaci a příště už bude team kompletní! Letos 7 místo!

 

J.B.Balet také řešil velkou absenci svých klíčových hráčů, Čeďák, Ondra a pan Pávek dovolená, Wágus zranění. Teamu vypomohl Marian z IKEM a rozhodně nebyl jen do počtu. Balet si vytvořil pár šancí, Jarko zachytal ale netrefujeme branku a to se na soutěžních akcí krutě nevyplácí. 4 body letos nestačily. Senzační obrat LKN v zápase s HA sebral Baletu jakékoli šance na postup a Jebes nezbývalo nic jiného než se těšit na tradiční derby s PP, které prohráli 1:2. Nakonec 6 místo a hodně práce před nami. Děkuji za reprezentaci!

 

Pacheco Padres historicky poprvé na LC v úplně kompletní sestavě. Pacheco výborně posílilo, Tomás skvěle zapadnul jak do hry PP a tak i do fotbalové rodiny PNF. Padres odehráli dobrej turnaj, v našlapané skupině rozhodovaly detaily, chtělo to alespoň jednu výhru, která by šoupla Padres do boje o medaile. Výhra nakonec přišla, ale až v prestižním derby s JBB. Smolné 5 místo, ale velký příslib do budoucna.

 

Brandejs United dorazili v klasické sestavě.Tenhle team si jezdí pravidelně pro medaile. Postoupili z těžké skupiny, ale v boji o 3 místo nestačili na LKN a tak nakonec nepopulární 4 místo. Trochu jsem z kluků cejtil zklamání, ale to myslím není na místě. Tenhle tradiční team odehrál hodně povedenej turnaj a rozhodně se nemá za co stydět!

 

La Kosa Nostra se mi ztrácí ze zorného fotbalového pole a tak jsem byl hodně zvědavý kdo nakonec přijede. Sobo dorazil s konsolidovanou družinou. Škoda jen zranění Paziho při prvním kontaktu s míčem, to by se jeden ….!! ale jinak musím přiznat velice přijemné překvapení. Obrat s HA a hlavně vydřená výhra nad Brandejs United. LKN - 3 místo! Velká gratulace!!

 

Meteor Letná se letos postaral o největší senzaci. Letenští dorazili v základní sestavě 5+1 a dostali se až do finále, kde v jednu chvíli vedli 1:0 a loňští mistři z Dobříše měli velké obavy o výsledek. Nakonec se favorit prosadil, ale co Krípova parta letos na LC 2014 předvedla to mi hlava nebere. Jarda, Seebrt, Mikail, Zdeněk,Sam a Šaman? Jiří, to je extratřída! Velké podpory se ti dostalo! Gratulace!

 

Zelený Balet se letos o senzaci nepostaral. Dejw nemíchal svůj oblíbený fotbalový drink, kde nechyběla esa jako Jéža, Bady, Pali, Bony, Žalud, Johny 5, Kobik, Uhy. Letos to měli o fous, ale nakonec potvrdili roli favorita. 9 bodů ve skupině, v semi 3:0 s LKN a těsná výhra s Meteorem! Dejw může být v klidu. Zelený Balet obhájil titul! 

Zelený Balet vyhrál Lebeda Cup 2014!

 

Nejlepší střelec: Sam (meteor letná)

Nejlepší brankář: Jarda (meteor letná)

Nejlepší hráč: Fanda (šaman v meteor letná)

Vítěz dovednostní soutěže: Bobi (hardly athletic)

 

Letos jsme měli na turnaji rozhodčí pana Grégra a pana Jiří Tichýho, pánové předvedli jak to má vypadat, velká čest a škola pro Lebeda Cup. Od mezinárodního rozhodčího, který pískal Manchester United, Bayern Mnichov, Barcelona FC atd. jsme dostali pochvalu a to se počítá. Až na jeden incident vše proběhlo dle Sedmera, byl jsem upozorněn panem Grégrem na letecké dny a neučesané výroky hráče Branik Boys na adresu hráče Brandejs United. Situaci jsem neviděl, takže nevím jestli přiletěla nějaká omluvenka, každopádně určitě stojí za připomenutí, "Sedmero Krkanců platí na všech akcí pořádaný PNF", a v Bříství je tento prostor označen cedulemi!

Lebeda Cup je společné dílo a já bych rád ještě jednou a v klidu svého pokoje poděkoval za tuto akci.

Teamům za Fair Play přístup! Všem co dorazili dřív a pomohli s přípravami, Růžence za trpělivost při ošetřování zraněných hráčů, za pomoc při losáži a při vyhlašování, Veronice za pomoc s organizací a za nafocení turnaje, Packovi a ZK za čím dál lepší studio LCTV, Le2 za příjemnou hudební kulisu, Johnymu za zprostředkování domacího prostředí, Míšovi a Nealovi za celkovou pomoc s turnajem a v neposlední řadě pánům z Dohrána za skvělou afterparty.

Mějte se fajn!

 

jb

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil michal_6 | 12.09.2014 12:54
Jinak nízký průlet vojenského transportního letadla CASA byl součástí leteckého dne letiště Leťnany, kde slavili 90 let od založení letiště
Osobní profil TomasD | 12.09.2014 9:48
super turnaj, uz se tesim na pristi rok!
Osobní profil Riki | 10.09.2014 18:07
Opet prvotridni turnaj! Diky vsem, co to organizovali!
Osobní profil jarinen | 10.09.2014 11:28
Miso, uplne presne nevim, v kolik jsme jako sli spat jo. Nicmene to bylo strasne brzo a uz ani nikdo z Vas nechtel zustat, takze nevim nevim, jak ten vecer udrzet, kdyz organizacni particka takhle brzo odpadne
Osobní profil michal_6 | 09.09.2014 22:04
Škoda, že nás po turnaji do večerních hodin nezůstává více. Opět vynikající atmosféra, workshopy o všem možném, upečené 2 přestupy - včetně balíčku

No, a někdo to prostě jen prospal
Osobní profil michal_6 | 09.09.2014 22:01
A co mají od tohoto víkendu společného Gullit a hráči z Lebeda cupu? Pískal je vynikající Ivan Grégr. Pro mě s Jiřím Tichým největší machři soboty
Osobní profil michal_6 | 09.09.2014 21:58
Jirko a všichni organizátoři, kloubouk dolu a velké díky. A když jsem slyšel v neděli ty nápady pro další ročníky...máme se na co těšit. Jen by to pomalu chtělo nějakého sponzora. Nevíte o někom???
Osobní profil sobotka | 09.09.2014 19:43
Jirimu a celemu jeho teamu to nejvetsi diky .... sobo a cela LKN
Osobní profil neal | 09.09.2014 15:34
jo,Johny,prosimte,ten jezedak do pul tela,co se tam nacpal na par fotek,to je kdo?
Osobní profil neal | 09.09.2014 12:28
diky,tadicne krasnej vikend! jinak podle fotek penalta na Kaju asi fakt byla:-)
Osobní profil J.K. | 08.09.2014 20:37
Krásná fotbalová akce,která neustále míří někam dál a to prostě baví.Meteor děkuje.
Osobní profil cup | 08.09.2014 19:32
pořádnej objektiv to ano, ale fotograf je hulvát, souhlasim, některé fotky se něměly vůbec dostat ven
Osobní profil jarinen | 08.09.2014 18:34
fotky jsou pekny. Priste budu Wguse fotit i na hajzlu a nektery ty momentky mu myslim vratim i za ostatni:-)... konecne poradnej objektiv na scene!!!
Osobní profil jarinen | 08.09.2014 18:27
kratky a vystizny. Dikes za poradatelskou aktvitu tobe a vsem frjaserum kolem. Extra diky Misovi za ranni help:-)

BTW kdybste nekdo onjevil zelenou mikinu JB Balet,vel. L, tak ji prosim Vas nejak dotlacte, budeme vdecni a radi.
Osobní profil cup | 08.09.2014 18:20
oficiální fotky budou později, malé technické problémy budou vyřešeny firmou data help , díky

zatím pár foto od wáguse na kterých vypadám fakt moc hezky : https://www.flickr.com/photos/77526387@N06/sets/72157647329016142/

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz