Úvod » reporty » z tréninků

Pozde opet ale preci a myslim ze tentokrate je to jen pro silne povahy tento report z pera Bedricha Ulricha

publikováno 16.07.2014 (aktualizováno 20.07.2014)

Dami a Panove...Signore e Signori...Ladies and Gentleman...taky na teto nedele vyteite na PNF a jeho ladeni!! (potlesk a výkřiky pozadí! :) ) 

Ve stadion v Střešovicích také v neděli 3 týmy připravené k boji se zvukem cílů, a sice trochu 'přepracoval, Pacheco Padres od sebe.

Pacheco Padres pak klesla v oblasti s: Kapitan Johny, Platini, Riky, Eugen, Scaffer a cesko-japonsky talentovani hrac.

LKN na restrukturalizaci vzdělávání...Sobo, Radek, Pazi, Golman-Fede a “jeho kamarad” trislo, spaghetti kamarad Fedeho, ktery se jmenuje taky Fede (ale, fandi a.s. Rim, sakra! :) ), a kamarad Paziho, ktery bohuzel nepamatuju jak se jmenuje :)

J.B. Balet podivně změnil výborný trénink, v létě se cítil, a tam je vzduch z dovolené v řadách Balet. Nicméně jen málo, ale dobré ... Jiří, Cedak, Jarda ... a půjčit zdarma laskavě nabízeného Pacheco ... Jurai a Míša ... a laskavě nabízené LKN, brankářem-Fede

Myslím, že jsme všichni ... moc omlouvám se jestli reportér zapomněl někoho, ale teď starý mozek se cítil, stejně jako alkohol, jsou sami doma a láhev s vodou přede mnou je téměř :) skončil. Některé paměti chyba je více než opodstatněné :)

První kolo zápasů ve znamení LKN ... Český-italské gangstery se zdají být motivováni a zatížení. Jsou dobře umístěné v poli a s bránou brankáře, který ujišťuje obranu :) ... bohužel to bude jen záblesk v pánvi, začátek je praskání, dvě vítězství v řadě Pacheco a J.B. Balet a jen jeden gól uznal.

Pak neuvěřitelný celkový vakuum ... diagramy přeskočí každý, kdo se dostane do obrany, Sakra! Tým výtržnictví a hodí soupeřovy branky, které lze počítat s kapátkem. Pacheco utrpěli těžké porážky proti prakticky procházky v přední části dveří a označte LKN dávku, style-německo brazílie ...

Kapitán Sobo nemá rád a je to vidět ... ale neztrácí nervy a pokusí se oživit tým hrající obranu ... ale bohužel to není jeho přirozené prostředí :) ... tak jasně, jako útok bohužel nenípřírodní stanoviště Radek :) a výsledky se nemění. Naštěstí LKN obnoví, i když jen ve finále v neděli ... zase dobrý fotbal a pár Viktorie obnovení morálky.

Snad nejlepší řad nového štěpu LKN víry ... v přesných krocích a opatrně v obraně. Uvidíme, jestli to bude možné zakoupit kartu. V současné době Sobo hodnotí transakci se svými účetními :)

Pacheco Padres místo přesný opak toho, LKN ... červení kapitána Johny začal tiše, s dieselovým motorem styl, trpí od začátku proti LKN a JB Také ... nuceni vzdát motoru-Misa v obraně, a někdy dokonce, že Johnny má obětovat ke dveřím.

Pacheco, nicméně, že to trvá trochu jít na pěstování a vložte tři vítězství v řadě. Hrají na střed dobře a dát pár útoku japonsko-slovensko ... rychlý a hrozný, skutečný trnem v oku pro oba obranný LKN a JB ... a hlavně na obranu JB Cedak ... když vymýšlí pomoci od paty k útoku soupeře :)

J.B. Balet místo toho poměrně konstantní pro celou neděli. Slunečné fotbalové celý den v neděli, několik kuliček zbytečný, skvělá obrana (na rozdíl od nějakého podivného kroucením Cedak :)) mnoho šancí, ale také trochu "moc nepřesnost před brankou ... někdy, bohužel, protože hladových vlků psů u postranní čáry, která odvrátit Baletaci ... výzva Jurai vlk-pes získal pes vlka :)

 

Ze zprávy zcela jistě výjimečná "Cílem loupeže" proti Jiřímu LKN. Dlouhý přihrávku z obrany J.B. obejít střed a obranu ... LKN gólman-Fede chodí ven zoufalý, aby se zabránilo nejhorší ... ale velký dotykový vynikající pokrok Jiří překvapivé a kolem brankáře, udržuje kontrolu nad míčem a pohodlně vklouzne na branku. Potlesk pro Pan-prezident Jiri!

Pan prezident také hrál ve finále posledního utkání ... označuje zlatý-cíl, ale za použití přesné pomáhat Cedak, která klade Jiri prakticky na přední dveře a zve ho tlačit míč do sítě.

 

Nedelator's moment... Tento týden, titul jde do Pan-prezidenta Jiřího ... dobrý fotbal a mnoho běží na celé Ladeni, jak urážlivě a obranně ... alespoň 3/4 cíle a obrovskou vůli k "cíli" loupeže proti LKN. Tak, velka gratulace Jiří!

 

Zdravicko vsechny a uvidime se priste na stadion Stresovice!

 

p.s. Zjistil jsem, t-shirt (polo) zelený, plný potu :) ... někdo zapomněl neděli nebo musím požádat vlka na psa čichat a vystopovat majitele? :) ... Doufám, že ne na Jurai :)

 

Ciao a tutti,

Fede

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil federico | 19.07.2014 11:48
vidim ze moje cestina je stale moc lepsi. Velky italsko-cesky novinar budu, samozrejme mala aktualizace, pro Wagus. Zablesk v panvi, muze byt taky "okamžité vzplanutí", nebo "prchavá vášeň"...to taky je zajimavy
Osobní profil waginen | 17.07.2014 12:51
To budu Miso vydejchavat 4 roky!!
Ale vcera sem zahledl zablesk v panvi a priste bude Jihoamericke finale!!
Na Euru!!
Osobní profil Johny Pacheco | 16.07.2014 18:04
Gratulace pro J.B.ho!Nakonec ho ty Padres k tomu Nedělátorovi přecijen dotáhli,ale byla to fuška!
Osobní profil Johny Pacheco | 16.07.2014 18:01
Grazie Fede!Giornalista ivestigativo!Epico epopea PNF!
Osobní profil cup | 16.07.2014 15:15
to pnf, v sobotu je sice akce na dobříši(kdo má zájem ať dá vědět, scfr,riki,jura,k árl,lu..?)ale na naše nedělní ladění to nemá vliv, tak dávej vědět: http://www.lebedacup.banda.cz/kalendar/20-07-2014/
Osobní profil michal_6 | 16.07.2014 14:26
Fede, grazie tante
JB, ať žije vyřívý a výřivkový fotbal, gratuluju
Prasátko, ty už si rozchodil zasloužený německý titul. No, zbytečně si mi za ten nedělní správný tip, ukazoval svoji prdýlku
Osobní profil cup | 16.07.2014 14:20
jardo, to si piš, už se těším na gratulanty !
fede, díky za indiánskej report
a za nedělejtra!!

jak píšeš, velké poděkovaní fedemu, míšovi(po kopačce nejlepší obrance) a jurovi za pomoc! a klubům lkn a pp za toto laskavé gesto za které nebylo potřeba platit.
tohle se stává v jebes 1x max. 2x za 10 let!

grandioso ladění!!
dík
Osobní profil waginen | 16.07.2014 14:15
"výzva Jurai vlk-pes získal pes vlka"
je taky zajímavá.
Já většinou taky získávám spíš toho vlka
Osobní profil waginen | 16.07.2014 14:12
"několik kuliček zbytečný" - musim souhlasit, čím míň kuliček tim líp
Osobní profil waginen | 16.07.2014 14:11
záblesk v pánvi?
Osobní profil jarinen | 16.07.2014 13:25
Dobře jsi popsal Cedakovu paticku:-)

Teď bude s Jiřinou zase k nevydrzeni

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery