Úvod » reporty » z tréninků

Nedělní radovánky

publikováno 17.06.2014 (aktualizováno 22.06.2014)

Na včerejší ladění jsem se po týdenním soustředění s týmem LKN obzvlášť těšil. Svítilo sluníčko, 25°C, trošku mi to připomínalo babí léto, počasí pro fotbal prostě ideální.

Přicházím na plac za pět šest, v kroužku už se rozkopávali borci JB i PP, z LKN Sobo a Tukáno. Úderem šesté nastal výkop, hrálo se na dva týmy + střídající, to vše ve složení Johny, Riki, Míša, Eugen, Ziki, Scaffer, Platini, Sobo a já za tým PP. Jirkův tým tvořili Jarko, Čeďák, Kopa, Lú, Dan a Tukáno. První sada dvojutkání vyšla lépe hráčům v bílých dresech a po vítězství 10:3 se mohli radovat z poločasového vedení. Kluci vzadu dobře kombinovali, konkrétně s přehledem hrál Čeďák (rovněž autor tří branek ;-) a Ála, kteří přiliš nedovolovali zakončovat hráčům v červeném. V brance to celé kryl bezvadně chytající Jarko. Ála k mému úžasu vyslal famózní střelu z oblasi perimetru, kdy letmým švihem propálil balón mezi nohama překvapeného brankáře. Na první pohled celkem jednoznačný výsledek. Svou roli však sehrálo i štěstíčko, červení několikrát trefili brankovou konstrukci. Rikimu se podařil husarský kousek, když nastřelil pravou tyč Jarkovi brány a z následné dorážky hlavou míč orazítkoval i její druhou část. Výsledek byl jistě ovlivněn i tím, že se v kisně střídali brankáři amatéři z řad hráčů. Za červené musím pochválit jako vždy dobře hrajícího defendera Míšu, který nevypustil žádný souboj a hráče s dvěma páry plic Rikiho. Příliš se nedařilo Platinimu, u něhož mi chyběla větší chuť a jiskra. Abych nehodnotil pouze ostatní, tak musím sebekriticky přiznat, že já jsem také nezahrál zrovna nejlépe, kazil jednoduché přihrávky a byl nemohoucí v zakončení. Sobo se stále dostává do herního režimu, co mu však jde opravdu dobře je záhrávání rohů nebo autů. Touto činností se baví a je mu vlastní. Tukáno zahrál z mého pohledu velmi povedené ladění, dařili se mu kličky, měl i tvrdé střely z dálky, předvedl krásné kolínko, kterým přeloboval Johnyho v kisně, ke gólu chyběly centimentry. Překvapil i skrytým gólmanským talentem, poté co reflexivně vyrazil 10 m nad bránu Zikiho bombu, to byla paráda :-D Co se týče ještě prvního dílu ladění musím vyzvednout výkony Tornáda a Dana. Velmi dobře doplňováni Jebem hrozili defakto při každé akci, jejich souhra byla místy obdivuhodná, Jejich osobní dovednosti při práci s míčem a společná souhra mě vedly k tomu, proč jsem se při volbě Nedělejtra rozhodoval právě mezi nimi. Druhý díl ladění se odehrál v mírně pozměněných sestavách. Dorazili Ziki se Scafferem, já se přesunul do bílých. Tito dva hráči vnesly do hry svěží vánek. Scaffer na oblíbeném místě levého křídelníka byl velmi nebezpečný, stejně jako kombinace Riki-Ziki zakončené tvrdou střelou. Sic červení měli už čtyřgólové manko, nevzdali to a mocným finišem se soupeři přiblížili na rozdíl dvou branek. Jejich snažení přetnula dvacátá hodina. A šlo se na zlaťáka. Čekalo se na něj poměrně dlouhých 13 minut. Po mnoha neproměněných více jak stoprocentních šancí se nakonec třináctka stala šťastným číslem pro tým hrající v bílém.

Jak už jsem předesílal výše, volba Nedělátora byla mezi dvěma hráči. Pro technickou vytříbenost, neúnavnou práci pro tým, vypracování spoustu šancí i pro vsítění hezkých a důležitých gólů volím Dana. Myslím, že tento hráč byl rozdílový a toto ocenění si za svůj výkon zaslouží.

Zdraví

Radek (LKN) 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cup | 17.06.2014 18:04
radku, pekný! díky.tohle se čte dobře , tisíce děkovných dopisů od fanoušků klubu j.b.balet!
danovi, gratulace!! zaslouženej nedělátor!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz