Úvod » reporty » z tréninků

Summer party

publikováno 08.06.2014 (aktualizováno 15.06.2014)

K pořadnýmu fotbalu patří pořádný počasí, takže jsme dostali, co jsme si zasloužili:-)

Druhá polovina týdne se nesla v obavách, zda dáme alespoň optimálních 5+1, hurááá – v neděli jsem si přečetl, že to dopadne. Praha dnes hlásila 34 stupňů – aneb jak lépe projevit svou hlubokou lásku k PNF fotbalu(#)

Borcí se sešli v těchto sestavách:

J.B.Balet: J.B., Čeďák, Kárl, Lu, Zlatan, host Dan

Pacheco Padres: Ráďa, Johny, Scaffer, Rišo, Jura, host Kuba, já

Myslím, že dnešní fotbálek lze shrnout do věty „Kdo přišel, mohl si hrábnout na dno“. Začínali jsme 4+1, přece jenom někteří borci, ať už raději zaplatí nějakou tu drobnou sto eurovou klubovou pokutu (ZK), vrací se z dálek (Kuba) nebo jsou pracovití (Johny), to prostě na šestou nedávají.  Takže začátek zlehka, abychom se neuvařili, jenže není zlehka jako zlehka, PP nějak lépe využívali nabízeného velkoprostoru a grandiozně se ujali vedení 3:0. Už tady jsem začal pozorovat určité rozdíly hry oproti běžnému stavu, no netrvalo to dlouho, skóre se zvyšovalo, tekutiny se postupně doplňovaly v odsouhlasených přestávkách, pak už na 5+1, první hra skončila jednoznačným rozdílem 10:2 pro Padres.

V druhém klání hra již vyrovnanější, JBB se ujímá vedení Kárlem, skóre se obrací, Padres střílejí, produktivita není stopro, ale nadstandardní, takže 4:2, Zlaťák do 4 minut v režii Padres.

Myslím, že fotbalově to nebylo zlý, opticky asi vyrovnanější než výsledky, nicméně dnes rozhodlo větší „chtění“ a odhodlání bojovat na straně Padres, což je pro tento tým jistě povzbuzující, i když samozřejmě nelze srovnávat, kdyby byla liga, času a místa bude jistě méně. Osobně bych viděl největší rozdíl v přechodu do útoku, kde byli Padres přímočařejší, vracení se do zadních pozic, kde více zodpovědnosti bylo také na straně Padres, pak samozřejmě účast Rádi, a možná nezvykle nižší nasazení mladší generace v bílých dresech.

 A co jednotlivci?

Zlatan to je klasika, perfektní výběr místa, rozvaha, přehled, ale až moc často se PP valili dopředu prostě ve větším počtu. Alá vsítil krásného góla levou stranou kštice, prý za to může delší účes. Lze tedy čekat do budoucna nějakou větší „Máňu“? Kdo ví, bulvárek už se těší(P) Čeďák patřil k nejlepším na place, snažil se bránit, útočit, chytat a tak – prostě univerzál, který převeze i tanker kojenecké vody pro občerstvení týmu. Jirka, velký srdcař, hecíř a střelec dnes asi nejkrásnější branky, letící několik dlouhých sekund z povzdálí přímo do pavučinek. Dle mého skromného názoru, ten chlapec patří na hrot, kde měl být častěji. Velmi pohyblivý host Dan látá naši menší účast v několika ladění. Pro mě příjemné oživení hry, Dan jde do každého souboje a až dá ještě víc hlavu nahoru nebo si kluci budou víc „říkat“, bude to pro soupeřovu obranu znamenat ještě větší ohrožení. A zbývají kluci ze Střešovic Kárl a Luděk. Ze zákulisí se nesla zpráva, že přicházejí z taktické přípravy na Dělech. Nevím, zda to byl ten pravý důvod, ale myslím, že kluci buď nesnáší vedro, nebo to prostě nebylo nějak ono. Při neúčasti Váguse by tito plejeři měli asi nejvíc tvořit hru, dnes i když hrozili a útočili, tak dozadu už to moc nešlo a proto se PP dostávali do přečíslení.

Na straně Pacheco Padres byla hodně znát účast pohublého Rádi. 7 kg dole, forma nahoře, bylo těžké tohoto chlapíka prostřelit. Škoda, že ke konci si tato opora rozhodila koleno, takže se trochu bojím, že příště bude PP spoléhat na golmany-laiky:-$

Host Kuba, to je jistota. Spolehlivý obránce, v pohodě se rychle domluvíme na přebírání útočníků. Kuba je zkušený a chytrý plejer, přesně ví, kdy si může dovolit zaútočit a kdy je lépe zůstat vzadu. Dnes se mi hodně líbil Jura, sice taky něco málo spálil, ale tento zbojník dnes bojoval a vybojoval spousta míčů, jejich spolupráce se Scaffrem se mi hodně zamlouvala. Johny, jak zmíněno výše, přišel až po práci, ale jako vždy ještě víc vyburcoval a zvedl výkon červených, takže stav 5:1 se celkem rychle zvýšil na 10:2. Jeho podvíkový meisterstück patřil k ozdobám ladění.  Dále tu je mozek červených Riki, který pravidelně rozděloval míče, dnes trochu víc ze zadních pozic, ale vůbec to nebylo na škodu, dnes hrál s přehledem, bránil a bavil se fotbalem. Na závěr jsem si nechal Scaffera. Jeho produktivita z levého tykadla dnes výrazně ovlivnila výsledky. Ten kluk se z této pozice témě nemýlil a když už to nešlo na střelu vykouzlil nějakou přesnou přehrávku pro spoluhráče. Scaff se i poctivě vracel, takže levaso jsme dnes měli celkem jistý. Pro mě nadstandardní výkon hodný ocenění Nedělátora. Gratulace do Rock pointu!

Pánové, já si to dnes užil, doufám, že vy taky. O Dohránu prosím do diskuze.

Těším se na příště,

Michal (PP)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cup | 11.06.2014 17:27
scaffer, úplně tě chápu, znám ten pocit, being nedělejta is mucking fajic!yeaaáh!§ ale nevím proč nedělatora moc nedostavám, vlastně skoro vůbec a to tam dřu jak kráva, pak už se teda neudržim a pošlu tam šibenici z půlky golmanovi, velkoryse to kopnu pomalu aby všichni mohli ocenit vyspělou kopací techniku, neuvěřitelnou dráhu letu, prostě aby si to užili, vychutnali a třeba něco okoukali, a pak tady čtu, že to je jako málo??? co kdo chce?? kam ten fotbal spěje???to by ses po*ral
Osobní profil Scaffer | 11.06.2014 14:41
Míšo díky! Mam radost, jinak super fotbal na to jaké bylo počasí.
Osobní profil Johny Pacheco | 09.06.2014 13:26
Míšo díky!100% SUN DAY!Bylo to výživné a respekt pro všechny co dorazili!Scafferovi -Nedělátorovi gratulace!
Osobní profil cup | 09.06.2014 12:13
míšo, díky za nedělní report! hezky popsané, baletu se skutečně nechtělo hrát. je potřeba se omluvit všem fanouškům a příznivcům, kteří vážili dlouhou cestu aby podpořili svůj milovaný klub, pogratulovat pachecu padres za výkon a skafrovi k zaslouženému nedělátorovi .
díky všem co dorazili i v tomto horkém počasí podpořit pnf!!
Osobní profil michal_6 | 09.06.2014 10:42
Chápu, bylo těžké tomu nadějnému dorostenci naznačit, že za jednu střelu se Nedělátor už prostě nedává. Doba pokročila, no
Osobní profil Juraj | 09.06.2014 10:20
Dohráno mělo jen jeden hlavní bod programu:kromě malicherností jako MS, Wágusovo kolínko a Falcaovo kolínko se především probíral galaktický MEGAGÓL! znova a znova sme si zpřítomňovali tu jedinečnou chvíli, promítali si z různých úhlů dráhu letu ... Neskutečný zážitek! čo vám budem hovoriť!
Osobní profil Juraj | 09.06.2014 10:12
včera v tom vedru hrozně fajn Ladění. Scaffer N zasloužene - gratulace! Konečně měl možnosť ukázat, že umí, na celý 2 hoďky. pěkně sme si zahráli!
Osobní profil michal_6 | 09.06.2014 9:23
Sakra, zapomněl jsem zmínit, jeden nezapomenutelný moment: Zlatan na pár minut v červených barvách, sice to málen znamenalo ukončení ladění ze strany prezidenta (prý moment přes čáru), ale stálo to za to, hned dali červení fíka. Álo, jsi na seznamu potencionálních posil. Pokud se MS někdo nevyznamená, počítej s kontaktem

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery