Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » reporty » z tréninků

Requiem za padle pocasi ….

publikováno 21.05.2014 (aktualizováno 24.05.2014)

Report 18.5.2014

 

 

 

Priznam se ze jsem netusil ze pote co se vratim zpatky na hriste, stane se psani reportu mou povinnosti vuci PNF za LKN J

 

Ale vzhledem k dochazce , me dlouhe nepritomnosti a hlavne obrovske zaneprazdnenosti clenu LKN to vypada ze muj navrat na hriste a pocit zodpovednosti bude opet nalezite potrestan 

 

 

Tato nedele z meho pohledu byla zvlastni, tedy spise vse co predchazelo dobe pred 18:00

 

Uz od patku jsem napjate sledoval predpoved pocasi , predpoved fyzickeho a hlavne psychickeho stavu 2  hvezd LKN a to nejmenovanych Tukana a Fedeho …..

 

 

Pote co jsem od obou obdrzel v podstate stejnou sms znejici asi zhruba ….. Sobo jsem nakraplej takze pokud v nedeli bude prset , budu se setrit na ligu a nebudu riskovat …. Proto to sledovani pocasi jiz od patku ….jake pak bylo me prekvapeni kdyz “v nedelu “ jak by rekl Radek z Hane neprselo, presto se tito 2 borci LKN zdrzeli dochazky J ……. Na mou pondelni otazku kde chlapci byli jsem se dozvedel ze se preci omlouvali ze nedorazi …. Muj argument ze v nedeli ale ve stresovicich neprselo a ze jsem jim to daval vedet dopredu ze ani prset nebude , me dostal jeden z nich argumentem ze prece ale v Modranech prselo….. timto se jim omlouvam a vinu za jejich neomluveni na Nedeli beru na sebe…………..

 

 

A ted jiz k nedeli v streskach od 18:00 vice konkretne …..

 

Prekvapive ackoli to byla Nedele PRED LIGOVYM KOLEM ucast nebyla nijak zavratna jak to obvykle byva ……. Absentujici Borci napric vsemi teamy pravdepodobne citi velkou jistotu nominace J no alespon v ramci LKN se opravdu namaji ceho bat , je nas tak malo ze kapitan si nemuze dovolit takzvane nenominovat J

 

 

Hralo se pouze na 2 teamy kdy Radek Kuba a Sobo doplnovali tradicne plne Jebe a Pacheco ……

 

Bylo to nahoru a dolu , par krasnych akci se take urodilo ,  popravde netusim jak to skoncilo vysledkove , snad jen ze Zlatak po dlouhych minutach a nekolika infarktovych momentech vsitilo muzstva Pacheca …..

 

Zaujalo me par momentu J  prichod Zikyho , jak vime neni to nejdochvilnejsi hrac , nicmene svou mladickou nedochvilnost vzdy vykompenzuje nasazenim na hristi …. Tentokrat nicmene byl omluven protoze svuj pozdni prichod hlasil predem …J alias dorazim par minut pozdeji , kdo tusil ze jeho par minut znamena cca 65 minut pozdeji J chtel bych byt zase mlady …..

 

Take navrat Dejva do luna Jebe byl zajimavy , opet jsem si ozivil vzpominky na jeho neutuchajici energii na hristi a proto se ptam zdali JeBe ma zpatky ztraceneho syna ci snad se jednalo o ojedinelou reprezentaci ?

 

Nevim jak dal vice charaktericovat tuto nedeli ….. bylo to prijemne , bez stresu , poklidny nedelni podvecer v ramci PNF , Riki nedostaval tolik vynadano , Jebe byl vsude , Rada predvadel nadstandard , Jarin objevil kouzlo branky , Radek z Hane makal jak vepredu tak uz vubec ne vzadu , Ondra s  Ludkem opet predvadeli jak to ma vypadat , Johnny bojoval ostoset a stezoval si ze jeho lysina neni dosti vytezovana , Kuba branil zodpovedne  a vydaval se do utoku nezodpovedne ( pricitam to jeho touze po odreagovani se z obleku a pocitu pravnika ) Scaffer makal , behal , nahraval , Jura s cepickou sparty byl take neprehlednutelny …..a ja se jen modlim ze jsem na nikoho nezapomel…..( krome hipstra platiniho J ale ten mi prisel ze vic stridal nez hral J jakoby pacheco angazovali noveho trenera J  ) …..

 

 

Nedelatorem bych rad zvolil …… a ted vubec nevim ….nemam pocit ze by nekdo nejak zasadne vycnival , nechci psat ze vsichni byli stejne sedivy jako pocasi , spise chci napsat ze jsme vsichni byli cca na tom stejne , stejne dobre samozrejme …. A proto bych rad udelil nedelatora cele company PNF jako takove ….

 

Proste je fajn vedet ze I kdyz venku je hnusne pod mrakem v podstate zima , hriste klouze , tyden do ligoveho kola , tak presto se tam sejde porad hratelny pocet lidi a uzijou si to …….

 

 

Dik

M.S.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil ziky.t | 22.05.2014 12:43
Nevím jak reagovat.., každopádně mockrát děkuji za ocenění a slibuji, že se nikdy nezměním
Osobní profil cup | 21.05.2014 14:53
zajimavý řešení, argument každopádně funguje, zikim gratulace a jestli mne můj důmyslný systém neklame tak k letošnímu prvnímu nedělátorovi!!
Osobní profil michal_6 | 21.05.2014 14:15
Sobo, pěknej reportík od zkušeného pisatele
BTW, o víkendu má zase pršet, už sleduješ sobotní předpověď pro Hostivař
Osobní profil sobotka | 21.05.2014 13:24
to neni o vypoceni nebo nevypoceni ….ale kdyz teda chces ….. Ziky za jeho i jen pulhodinove predstaveni …za to ze mu stalo za to prijet i na 30 min
Osobní profil cup | 21.05.2014 13:04
co se týče dejwa, tak tam jsme domluveni na externí spolupráci.
sobo, fakt nevypotíš jednoho nedělátora? jakmile nezanesu jednu čárku do nejmodernější aplikace -nedělator list- tak jsem nesvůj, je to jak droga
Osobní profil cup | 21.05.2014 12:57
sobo supr report, počasí i ladění se povedlo, klima idální na fotbal!
co si pamatuju tak ziky dorazil tak 1/2 hoďky před koncem a nastoupil, což byl neuvěřitelnej moment

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz